Blog

MUST READ / Nail art

In de rubriek MUST READ vertel ik over een boek dat mij blij maakt. Dit keer deel ik met jullie een boek over Nail art. Je handen vormen je visitekaartje en daar horen je nagels ook bij. Nagels worden regelmatig gebruikt als ondergrond voor heuse kunst waarbij nail art in populariteit stijgt.  Of het nu sterretjes zijn, snorretjes, dierenprinten; de nail artist kan het allemaal. Of kies jij liever voor een effen tintje? Ik ben helemaal niet zo handig met nagels en het lakken, maar je leert het allemaal in het boek ‘Nail Art’, met meer dan 50 originele nail art designs. Check it out!

Het boek ‘Nail art’, geschreven door de zusjes Donne en Ginny Geer bevat meer dan 50 originele nail art designs en het is geschreven voor de beginnende kunstenaar die alles wil leren over deze upcoming mode-uiting. Het boek staat bovendien boordevol tips en ideeën voor de meest originele nail looks. Elke look is voorzien van handige stappenplannen en duidelijke illustraties die je precies vertellen wat je moet doen om tot deze mooie creaties te kunnen komen. Maak een statement met de mooiste ontwerpen en laat de complimenten maar stromen: nice nails!

Nail art is origineel en het vormt een echte eyecatchers, maar het is tegelijkertijd niet gemakkelijk om aan te brengen bij een ander, laat staan bij jezelf. Om nail art te creëren, heb je vooral een goede basecoat nodig om je nagels te beschermen, maar ook goed dekkende lakjes. Vervolgens is een topcoat essentieel, omdat je na het zwoegen om het zo mooi te krijgen, ook langer van je creatie wilt genieten. Wattenschijfjes, een nagelvijl, nagellakremover, plakband, kwastjes en stempeltjes behoren ook tot de items die een nail artist regelmatig nodig heeft. Heb jij het al in huis gehaald? Want dan kan het feest pas echt beginnen. Als je op internet rondsnuffelt, dan kom je de mooiste afbeeldingen tegen die erg inspirerend werken. Ook veel bloggers richten zich op de trend van nail art en het verzorgen van je nagels.

Ontdek hoe je de kunstwerken kunt namaken dankzij het boek Nail Art, maar ook hoe je je handen kunt verzorgen. We gaan back to the basics wat betreft nagelverzorging, want je leert onder andere hoe je je nagels klaar maakt voor de perfecte manicure, welke tools je nodig hebt als nail artist, hoe je de perfecte nagels lakt, hoe je nepnagels versiert en wat mooie combinaties zijn qua kleur. Dan kan het nagelfeest beginnen en is het tijd voor echte Nail Art. Van streepjes, tot dierenprintjes, polka dots en studs; voor elke stijl zijn er inspirerende designs in het boek opgenomen. Het boek vormt niet alleen een juweeltje voor elke beauty liefhebber, het is ook nog eens een geweldig fijn cadeau om te geven.

Ben jij goed in Nail Art? Of zou jij graag dit boek willen lezen voor handige tips & trucs?


Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.