Blog

MAKE-UP MONDAY / Winactie Sleek palette naar keuze

Wat gaat de tijd toch onwijs snel! Mijn 100e blogpost is een feit en hoe kunnen we dat beter vieren dan met een leuke winactie? Elke maandag plaats ik een make-up monday en daarom verloot ik een Sleek palette naar keuze. Ik hoor af en toe verzoekjes om deze te reviewen, maar nu geef ik er gelijk eentje weg! Mijn blog is nu 2,5 maand online en het gaat onwijs goed. Ik beleef er heel veel plezier aan en dat komt grotendeels doordat zoveel lieve lezeressen dagelijks een bezoekje brengen aan mijn blog . Ik sta elke ochtend glimlachend op, want jullie maken mij happy happy happy! En daarom wil ik een lezeres extra bedanken met een cadeautje. Lees gauw verder hoe je meedoet aan de winactie! 

Wat gaat de tijd toch snel! Ik weet goed hoe ik mijn eerste post online zette en nu ben ik er al honderd verder, maar er staan er ook nog zoveel voor jullie klaar. Ik barst van de inspiratie en dat komt goed van pas, dankjewel lieve allemaal voor het bekijken van mijn blog. Jullie maken mijn leven meer dan compleet, bedankt!

Naar welk palette gaat je voorkeur uit? Je kunt kiezen tussen het prachtige Vintage Romance palette en het Au Natural Palette van Sleek.  

Het Vintage Romance palette vol roze, paarse en taupe tinten zorgt voor een onweerstaanbare look met zachte en warme kleuren.

Het fijne aan Au Natural is dat je veel mooie en matte aardetinten krijgt, waardoor je een hele natuurlijke look kunt creëren. 


♡ Laat in de comments achter welk palette van Sleek je graag wilt winnen
♡ Volg By Dagmar Valerie opBloglovin’.
♡ Like dit bericht op Bloglovin’.
♡ Like By Dagmar Valerie op Facebook
Wat mag je doen?
♡ + 2 Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “RT: Ik maak kans op een Sleek palette naar keuze bij @ByDagmarValerie op www.bydagmarvalerie.nl .Doe jij al mee? #winactie” (klik hier om te tweeten). 

De winactie loopt tot zondag 27 oktober. Laat een geldig e-mailadres achter, want anders kan ik je niet bereiken! Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken. 

Liefs,

Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.