Blog

MAKE-UP MONDAY / Unboxing Lush cadeau

Een tijdje terug was ik bij de lancering van de nieuwe Lush winter collectie 2013 en dat was een groot feest. Het verslag van deze waanzinnige dag kun je hier teruglezen. Bij Lush ga je nooit met lege handen naar huis. Naast het feit dat je als klant op handen wordt gedragen en je hele fijne informatie krijgt over elk product waar je maar meer over wilt weten, mag je producten proberen, ruiken en voelen. Ik kreeg drie producten mee om uit te proberen en dat wil ik graag met jullie delen. 


Ik kreeg de heerlijke Santa Baby Liptint mee (deze kost 9,50 euro). Je masseert deze verzorgende balsem met tint op je lippen en het zorgt voor een mooi look die tegelijkertijd je lippen voedt. Ik kreeg een prachtige rode kleur mee, love it! 

Daarnaast kreeg ik de geweldige Santa’s Lipscrub mee waar ik helemaal ondersteboven van ben. Deze kost 9,50 per potje en is handgemaakt met verse ingrediënten. Je neemt een beetje op je vinger en masseert het zachtjes over je lippen. De hartjes vormen een geweldig detail waardoor het product niet alleen leuk is om te houden, maar ook om te geven. Je kunt de scrub gewoon aflikken, want het smaakt naar cola. Je lippen voelen heerlijk zacht aan; klaar om gekust te worden onder de mistletoe. Merry Christmas! Ook kreeg ik een heerlijk testertje van Snow Fairy mee. Dit is een heerlijke Showergel met een hele zoete geur. Het werkt behoorlijk verslavend, want nu wil ik eigenlijk toch wel de halve liter fles scoren voordat het uit de collectie is verdwenen als een elfje. En natuurlijk moest ik met deze beetje harige elf op de foto, wat een cutie!  

Ik word helemaal blij als ik een bezoekje breng aan Lush, ervaren jullie dat ook? 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.