MAKE-UP MONDAY / Unboxing Lush cadeau

Een tijdje terug was ik bij de lancering van de nieuwe Lush winter collectie 2013 en dat was een groot feest. Het verslag van deze waanzinnige dag kun je hier teruglezen. Bij Lush ga je nooit met lege handen naar huis. Naast het feit dat je als klant op handen wordt gedragen en je hele fijne informatie krijgt over elk product waar je maar meer over wilt weten, mag je producten proberen, ruiken en voelen. Ik kreeg drie producten mee om uit te proberen en dat wil ik graag met jullie delen. 


Ik kreeg de heerlijke Santa Baby Liptint mee (deze kost 9,50 euro). Je masseert deze verzorgende balsem met tint op je lippen en het zorgt voor een mooi look die tegelijkertijd je lippen voedt. Ik kreeg een prachtige rode kleur mee, love it! 

Daarnaast kreeg ik de geweldige Santa’s Lipscrub mee waar ik helemaal ondersteboven van ben. Deze kost 9,50 per potje en is handgemaakt met verse ingredi├źnten. Je neemt een beetje op je vinger en masseert het zachtjes over je lippen. De hartjes vormen een geweldig detail waardoor het product niet alleen leuk is om te houden, maar ook om te geven. Je kunt de scrub gewoon aflikken, want het smaakt naar cola. Je lippen voelen heerlijk zacht aan; klaar om gekust te worden onder de mistletoe. Merry Christmas! Ook kreeg ik een heerlijk testertje van Snow Fairy mee. Dit is een heerlijke Showergel met een hele zoete geur. Het werkt behoorlijk verslavend, want nu wil ik eigenlijk toch wel de halve liter fles scoren voordat het uit de collectie is verdwenen als een elfje. En natuurlijk moest ik met deze beetje harige elf op de foto, wat een cutie!  

Ik word helemaal blij als ik een bezoekje breng aan Lush, ervaren jullie dat ook? 

Follow me on

Dit bericht heeft 9 reacties.

 1. Eline

  Bezoekjes brengen aan Lush maakt mij heel erg blij een mijn portemonnee niet, haha! Die lipscrub lijkt me zo lekker smaken!

 2. Michaela

  De lipscrubs van Lush zijn geweldig! Ik kreeg tijdens de VIP Tour Angel’s Delight mee, wat een heerlijk zeepje :D

 3. Kimberly

  Die lipscrub lijkt me echt heel erg fijn! Ik ben benieuwd :) Ik kreeg de Let the good times roll :D

 4. cherishday

  Ze klinken alledrie helemaal Lushious! De kerstcollectie van Lush is altijd zo leuk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge