Blog

MAKE-UP MONDAY: Unboxing Glossybox

Op deze maandag staat er weer een volle week in spanning op ons te wachten, totdat we het weekend écht achter ons laten en aan de slag gaan. We gaan er weer met nieuwe energie tegenaan en daar hoort natuurlijk een make-up monday bij. Deze maandag unbox ik de Glossybox die ik begin september ontving. Kijken jullie mee?

In deze box staat de hitte van de zomer centraal, al is deze inmiddels ver te zoeken. We love summer en daar zit deze Glossybox vol mee! Allereerst zit er een Anatomicals Facial Spritz in de box. Dit is een verfrissende spray die je dagelijks kunt gebruiken. Het is een fullsize exemplaar die in de winkels te koop is voor 8,30 euro. Deze spray is ideaal voor verfrissing en make-up fixatie. De lavendel en pepermunt extracten helpen de huid te kalmeren en te hydrateren. 

Ook zit de bereomde Bell Re-vita Lesh in de box (9,50 euro voor fullsize). Deze revolutionaire behandeling voor de wimpers om de groei ervan te stimuleren zorgt voor een sensuele oogopslag. Je wimpers worden gehydrateerd en verzacht en je moet het 1x per dag aanbrengen langs je gereinigde ooglid. Fijn product om aan te treffen in de box!

Ook zit de Bellapierre Super Lipgloss in de Glossybox. Deze lipgloss is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en is vrrijkt met vitamine E, Jojoba, avocado en zonnebloemwax. Naast verzorging biedt de lipgloss van Bellapierre een langhoudende glans voor elk moment van de dag. Deze kost 15 euro in de winkels en hieronder zie je het fijne kwastje met de gloss. De lipgloss blijft goed én lang zitten, maar dat mag ook voor die prijs. 

De nieuwste geur van het supermodel Naomi Campbell trof ik ook in de Glossybox aan. De geur Queen of Gold laat je ook voelen als een godin, want de luxueuze ingrediënten laten de vrouw begeerlijk, glamorous en krachtig voelen. Er zit een bodylotion in van 150 ml en deze kost 8,95 euro. De Eau de Toilette (15 ml) kost 15,95.

Last but not least, zit er een smile kit in de Glossybox. De tandpasta Prodent White Now zorgt voor wittere tanden vanaf de eerste poetsbeurt en de mondverzorging wordt compleet met het Original Mondwater van Zendium. Beide zijn heel handig om mee te nemen als je een weekendje weg gaat bijvoorbeeld. Ze kosten 1,29 euro per stuk.  
Wat vind jij van deze Glossybox?


Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.