Blog

MAKE-UP MONDAY / Nieuwe collectie van LOOkX

We love LOOkX! Ik ben extra blij dat de nieuwe fall/winter trend lijn van 2013 uit is, want nu kan het make-up feestje echt beginnen. Ik heb er al een tijdje naar uitgekeken en wil de lijn heel graag aan jullie laten zien. Hij is het wachten zeker waard, just take a LOOkX!

LOOkX is niet zomaar een merk, het biedt namelijk eerlijke producten van topkwaliteit. LOOkX maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten, maar  de formules zijn dierproefvrij en hypoallergeen. Contrast staat centraal in de nieuwe make-up collectie. De smokey eyes zijn niet weg te denken uit de lijn in combinatie met felgekleurde lippen. Ook is de natuurlijke look van de partij die de ogen en lippen voorziet van warme tinten en de zomerse koraaltinten. Creëer je eigen LOOkX!

Ik ben ontzettend enthousiast over de oogschaduws van LOOkX die goed gepigmenteerd zijn en heel fijn passen in de trendbox van LOOkX. Alle oogschaduws in compact powder vorm (dus niet de moonshimmers en de liquid eyeshadows) passen in de oogschaduwbox. Je kunt hierdoor heel goed combineren en je hebt altijd de nieuwste trendkleuren op zak. Het is namelijk een licht doosje en daardoor neem je het gemakkelijk mee. De trendbox bevat een magneetsysteem voor de oogschaduws, waardoor je ook een lege box kunt kopen en deze kunt aanvullen met je favo kleuren. In de trendbox zit een spiegeltje en een applicator, daarnaast heb je ruimte voor 3 kleuren eyeshadows. De nieuwe trendkleuren die gepresenteerd worden in de collectie, zijn geïnspireerd op de internationale catwalks en zitten samen in een box. Hiermee maak je hele fijne smokey eyes gebaseerd op de huidige trends van de herfst én de winter.

Deze mooie lipgloss staat prachtig in combinatie met een uitgesproken oogmake-up, zoals smokey eyes. Je zet de lippen lichtjes aan met de nudekleurige lipgloss Shine Express voor een luxe dagmake-up.

De lipsticks van LOOkX zijn longlasting, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om je lippen continu bij te moeten werken. Je maakt je in de ochtend op en aan het einde van de middag geniet je nog steeds van een mooie kleur. Daarnaast bevatten de lipsticks vitamines en moisturizers, waardoor ze geen droog gevoel achterlaten. De kleuren blijven niet alleen mooi zitten, ze vullen de huidige make-up trends ook goed aan. Het vormen echte aanraders voor elke vrouw die haar look graag compleet maakt met gekleurde lippen. 

De nieuwe website en beauty shop van LOOkX is ook online! Ga naar www.lookx.nl voor meer informatie over de trends en handige how-to-movies om onweerstaanbare looks te maken. Have fun!

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.