Blog

Lucky List – Halsoverkop, HEMA en Kraków

Tijd om een lijstje met jullie te delen van de afgelopen twee weken waarin ik deel wat de fijne momenten waren. Naast groot verdriet omtrent het verlies van de oma van Jord, hebben we gelukkig ook mooie en warme ervaringen gehad. Kleine en grotere momentjes die onze dagen opfleurden en waar we energie van kregen, ondanks dat het ook een zware tijd was en nog steeds is. In dit artikel focus ik mij dan ook graag op het goed! 

‘Halsoverkop’ wint schrijfwedstrijd Vriendin – Yes, wat een feestje was het bij ons op de redactie van Uitgeverij Zomer & Keuning, want we mochten eindelijk verklappen wie de winnaar is geworden van de schrijfwedstrijd in samenwerking met het blad Vriendin! Aline van Wijnen heeft met haar heerlijke feelgood roman gewonnen en extra leuk, want haar boek Halsoverkop ligt daarom deze zomer nog in de (web)winkels. Voor mij echt een eer om met haar samen te mogen werken en ik heb ontzettend veel zin om met haar aan de slag te gaan voor deze titel. En ik ben ook helemaal weg van de cover, yay love my job!

Knuffelen met familie – Zo fijn, Jord en ik waren met mijn moeder en broertje voor een paar dagen in Polen. Lekker om samen bij te praten, natuurlijk ook de bruiloft door te spreken (trotse oma haha, zo lief!) en de stad in te gaan. Echt heerlijk om weer bij familie te kunnen zijn.

HEMA – Met Anne en haar vriendinnetje gingen we gezellig naar het HEMA event in Amsterdam en wat was het leuk om de nieuwste lente en zomer collecties te mogen bewonderen. Echt heel tof om erbij aanwezig te zijn en wat word ik blij van de nieuwe producten die binnenkort in de schappen liggen. Er zat echt niks bij waarvan ik zeg ‘Eh dit zou ik never nooit kopen’, dus ik geef je een tip mee die uit slechts één woord bestaat: SPAREN! Van vrolijke cactusjes (ge-wel-dig!) tot mooie polaroid camera’s, waanzinnige eyecatchers voor je interieur, lekkere chips én fijne nagellakjes: de collecties zijn echt de moeite waard! En om even in de juiste termen te blijven, dit event was letterlijk een grote blijmaker!

Secret Project – De onthulling van het geheime project in samenwerking met Anne komt bijna bijna bijna! De dagen vliegen voorbij, we zijn bezig met de puntjes op de i en dinsdag 1 maart verklappen we ‘iets’. Haha wou ik daar bijna het idee al opschrijven, hi ha handig #not! We hebben er onwijs veel zin in en we kunnen dan ook echt niet wachten om er jullie meer over te vertellen. We tellen de dagen af!

Een schoon huisje – Ik ben momenteel bezig met het nieuwste boek van Marie Kondo Spark Joy en ik krijg door het boek echt op de vreemdste momenten zin in opruimen. Maar dan ook echt heel random dat ik in de bus zit en niet kan wachten om thuis te komen en aan de slag te gaan, terwijl ik nog moet werken zeg maar. Lastig, maar wel heel grappig effect! Jord kan het ook erg waarderen haha, maar goed: ik heb dus een opruimfase te pakken en het resultaat mag er zijn. En mocht je ook behoefte hebben aan zo’n opruimbui; ik kan je de boeken van Marie Kondo echt aanraden, ze is mijn held wat schoonmaken betreft en heeft mij de kneepjes van het vak én handigheidjes geleerd.

☆ De trouwkaarten – Hoera, de trouwkaarten zijn besteld! We hebben zojuist akkoord gegeven op de kaarten en ze zijn officieel naar de drukker, er is geen weg meer terug! Ze zijn heel anders geworden dan we vooraf in gedachten hadden, maar toen we deze kaarten zagen dachten we allebei: dit past écht bij ons. Dat maakt het ook erg leuk en speciaal, zo denken we trouwens ook bij alle voorbereidingen. Voelt het echt goed en staan we er allebei achter? Dan moeten we ervoor gaan en dit hebben we ook zo bij deze kaarten ervaren. Spannend!

Wat voor fijne momenten heb jij beleefd de laatste tijd?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.