LOVE / Valentijn Instagram Challenge #ValerieValentijn

Over precies een week is het zover: dan is het Valentijnsdag! Het is en dag vol liefde of je nu samen bent met prince charming of dat je happy single bent. Valentijnsdag betekent voor mij een dag om even extra stil te staan bij de lieve mensen om je heen en dit ook uit te spreken. Ook voor jezelf mag je best een dagje extra lief zijn. Hartjes, bloemetjes, rood & roze en cupido’s; niets is te gek om de liefde te verklaren. Maar het is nog leuker als we het met elkaar kunnen delen! Daarom heb ik de Valentijn Instagram Challenge gemaakt. Doe jij mee?

Het enige wat je ervoor nodig hebt is Instagram. Volg Anne (@AnneSolveigV) en mij (@ByDagmarValerie) voor extra inspiratie en gebruik de hashtag #ValerieValentijn om ook de foto’s van anderen terug te kunnen zien. We beginnen vandaag, zodat we precies op Valentijnsdag uitkomen. Plaats elke dag een foto van het thema en spread the love!

 Lovely Words
 Glitter & Sparkles
 Something red
 My dream
 Something I adore
 Love & Kisses
 Happy Valentine’s Day!

Precies over een weekje luiden we samen Valentijnsdag in en ik wens iedereen alle warmte en liefde van de wereld toe. Ik zal een collage maken van de foto’s die zijn gedeeld en alle deelnemers noemen die hebben meegedaan aan de Valentijn Instagram Challenge in de Fashion Friday op de blog van Anne en op mijn eigen blog www.bydagmarvalerie.nl. Zo inspireren we elkaar en wie weet ontdek je ook nog toffe Instagram accounts! 

Gebruik #ValerieValentijn en spread the love!

Liefs,

Dagmar

Follow me on

Dit bericht heeft 13 reacties.

  1. Marloes

    Super leuk Dagmar! Ik ga mee doen hoor! Leuk om je ontmoet te hebben vandaag! :)

  2. Lidewij

    Ooh, ik ben gewoon helemaal vergeten te beginnen gisteren! Maar ik doe mee hoor! Mag wel toch? ;) Ik vind het echt een leuke challenge, zeker omdat hij van jou is <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge