LOVE LIFESTYLE / BLOND Magazine

Hebben jullie het heerlijke BLOND Magazine al gezien? Het is kleurrijk, liefdevol, warm en helemaal BLOND! Ik kon niet wachten totdat het in de winkels lag en nu heb ik het dan ein-de-lijk in huis. Het was het wachten meer dan waard. Wat ik van dit magazine vind, lees je in dit lifestyle artikel. Colour your life with BLOND!

Allereerst smul ik natuurlijk van de mooie quotes, waaronder die van de ultieme BLOND babe Paris Hilton ‘Life is better blond’. Ook staat het magazine vol met heerlijke recepten en tips hoe je bijvoorbeeld kunt snacken in stijl. Niet alleen tref je er lekkere smulideeën, maar ook fijne inpak ideeën en kado labels.

Het magazine bevat  prachtige illustraties die we gewend zijn van BLOND Amsterdam op de kopjes, kaarten, borden en agenda’s. Daarnaast vind ik het heel bijzonder dat we als lezers een kijkje mogen nemen in de BLOND keuken bij Janneke & Femque, de oprichters van het merk. Zij vertellen niet alleen over hoe het er achter de schermen aan toe gaat, maar ook over elkaar en het samenwerken.

BLOND staat voor inspireren en sfeervol, maar dat brengt het magazine ook helemaal over. Zo lees je bijvoorbeeld ook mooie tips hoe je je huis kleur kunt geven. Home is where the heart is, dat komt helemaal terug in het tijdschrift. En mocht je even lekker erop uit willen gaan, dan staan er genoeg tips over de buurt De Pijp, een van de leukste wijken in Amsterdam volgens Janneke & Femque.
Het magazine is te koop voor 4,95 en het is elke cent meer dan waard; een feelgood magazine dat je niet wilt missen of je nu  blond bent of niet.

Wat vinden jullie van het merk ‘Blond Amsterdam’ ?

Liefs, Dagmar 
      

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Anniek

  Ziet eruit als een leuk magazine, ik zag hem al liggen bij de Bruna. Lekker met een kopje thee en een kleedje op de bank :)

 2. Hij lijkt me super leuk.. ik heb hem hier nog niet gespot maar ga hem.zeker halen als ikkhem zie

 3. Josianne

  Ziet er leuk uit! Hun servies vind ik heel tof. Helaas vrij weinig ervan in huis… (dat krijg je als je samenwoont haha)

 4. Kimberley

  Ik heb meerdere spulletjes van Blond, het tijdschrift lijkt me ook erg leuk!

 5. Ik moet toegeven dat ik (nog) geen fan ben van dit merk. Maar wat er nog niet is kan altijd komen! :) Heerlijk artikel weer meid

 6. Rianca

  Oh ik wist helemaal niet dat er een tijdschrift van kwam. Meteen even kijken straks als ik boodschappen ga doen. Ik hou van BLOND :)

 7. Ik ben helemaal dol op Blond amsterdam, ik heb er dan ook al bijna een heel thee servies van. Wat leuk dat ze een magazine hebben uitgebracht zeg!

 8. Anne

  Dat magazine zag ik ook al liggen ja. Was benieuwd naar de inhoud, maar er zit dus naast alle leuke plaatjes ook wel enige ‘diepgang’ in? Dat vind ik namelijk wel belangrijk in tijdschriften, de combi van vermaak en diepgang, dat ik er nog iets van leer zeg maar, haha ;)

 9. Suzanne

  Ik ben echt dol op Blond. Ik ga ook zeker nog het Magazine scoren!

 10. Esmée

  Het ziet er leuk uit! Echt heel gaaf dat ze een magazine gemaakt hebben. Bedankt voor je lieve reactie op mijn blog. x

 11. Heleen

  Hee dit artikel ken ik al. ;-) haha
  Lijkt me een leuk magazine. :)

 12. Cindy

  Blond Amsterdam heeft leuke artikelen voor in huis! Het magazine trekt me niet..

 13. Anouk

  Ik wist niet zo goed wat ik ervan moest verwachten en heb het blad daarom nog even laten liggen. Ik word wel enorm enthousiast van deze review, dus misschien zet ik hem wel op mijn schoencadeautjeslijstje;)!!

Geef een antwoord

CommentLuv badge