Blog

LOVE LIFESTYLE / BLOND Magazine

Hebben jullie het heerlijke BLOND Magazine al gezien? Het is kleurrijk, liefdevol, warm en helemaal BLOND! Ik kon niet wachten totdat het in de winkels lag en nu heb ik het dan ein-de-lijk in huis. Het was het wachten meer dan waard. Wat ik van dit magazine vind, lees je in dit lifestyle artikel. Colour your life with BLOND!

Allereerst smul ik natuurlijk van de mooie quotes, waaronder die van de ultieme BLOND babe Paris Hilton ‘Life is better blond’. Ook staat het magazine vol met heerlijke recepten en tips hoe je bijvoorbeeld kunt snacken in stijl. Niet alleen tref je er lekkere smulideeën, maar ook fijne inpak ideeën en kado labels.

Het magazine bevat  prachtige illustraties die we gewend zijn van BLOND Amsterdam op de kopjes, kaarten, borden en agenda’s. Daarnaast vind ik het heel bijzonder dat we als lezers een kijkje mogen nemen in de BLOND keuken bij Janneke & Femque, de oprichters van het merk. Zij vertellen niet alleen over hoe het er achter de schermen aan toe gaat, maar ook over elkaar en het samenwerken.

BLOND staat voor inspireren en sfeervol, maar dat brengt het magazine ook helemaal over. Zo lees je bijvoorbeeld ook mooie tips hoe je je huis kleur kunt geven. Home is where the heart is, dat komt helemaal terug in het tijdschrift. En mocht je even lekker erop uit willen gaan, dan staan er genoeg tips over de buurt De Pijp, een van de leukste wijken in Amsterdam volgens Janneke & Femque.
Het magazine is te koop voor 4,95 en het is elke cent meer dan waard; een feelgood magazine dat je niet wilt missen of je nu  blond bent of niet.

Wat vinden jullie van het merk ‘Blond Amsterdam’ ?

Liefs, Dagmar 
      

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.