KERST WINACTIE #4: Blond Amsterdam

De maand december is een echte feestmaand en op mijn blog vieren we het natuurlijk ook. Voor je het weet, staan de feestdagen voor de deur. Dat wil ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om jullie extra te bedanken voor het volgen van mijn blog en het lezen van mijn artikelen, organiseer ik daarom een winactieweek. De gelukkige winnaar krijgt een extra presentje voor onder de kerstboom! Zou jij twee Blond Amsterdam mokken willen winnen + het enige echte Blond Amsterdam Magazine?


WIN WIN WIN 
Heel veel plezier met deze winactie en ik hoop een lieve volger blij te kunnen maken met niet één, maar twee Blond Amsterdam mokken! Ik schreef een tijdje terug een artikel over het Blond Magazine en deze krijg je er óók bij! Als je kans wilt maken op het Blond Amsterdam Pakket, vraag ik je het volgende te doen:
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’
Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “#Win een Blond Amsterdam pakket op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Doe jij al mee met de #winactie?’ (klik hier om te tweeten). 

De winactie loopt tot donderdag 19 december, zodat het Blond Amsterdam pakket nog voor de kerst verzonden kan worden en de gelukkige winnaar een extra presentje heeft voor onder de kerstboom. Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 
Ben jij ook dol op de Blond Amsterdam collectie? 

Liefs, Dagmar

Dit bericht heeft 56 reacties.

  1. Lidewij

    Jeetje Dagmar, wat heb je fantastische winacties! Ik doe héél graag mee met deze, want Blond is zoooooo leuk! Ik volg je overal, en heb alleen (nog) niet getweet<3

  2. Nynke Boer

    Ik vind Blond zo leuk, ik doe mee hoor. Ik volg je op FB en bloglovin en heb het artikel op bloglovin geliked.

  3. Anniek

    Wat een gave winactie! Ik had het blad al eens in de winkel zien liggen, en hij lijkt me erg leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je op bloglovin :)

  4. Dorien

    Ik wil echt al superlang een mok bestellen maar het komt er maar nooit van! Je hebt echt superveel leuke acties :) Ik volg je op bloglovin, facebook en instagram.

  5. Vanessa

    Super leuk! Ik doe heel graag mee :) ik volgde je al op Bloglovin en heb je artikel geliked. Daarnaast heb ik ook een berichtje geplaatst op Twitter. Facebook heb ik helaas niet. Spannend!

  6. Melissa

    Heel leuke winactie weer! Ik heb alles gedaan behalve het volgen via Instagram omdat ik dat niet heb :)
    x

  7. Twitter heb ik helaas niet, verder alles gedaan :D Blond Amsterdam heb ik altijd zo mooi gevonden, ik zou graag er eens wat van willen hihi. Dit vind ik echt top, al helemaal voor als ik op mezelf ga wonen want dat duurt niet lang meer :)

    email: dailylife-kim@outlook.com

  8. Kiki

    Wat leuk Dagmar! Ik doe heel graag mee :)
    – Ik volg je op Bloglovin’ (naam: Kiki Elise)
    – Ik like de Facebookpagina van By Dagmar Valerie (naam: Kiki van der Waals)
    – Ik heb de tweet geplaatst (link: https://twitter.com/kikkerkiki/status/411086873855946753)
    – Ik volg je op instagram (naam: kikivdwaals)
    Ik vind Blond Amsterdam echt helemaal geweldig, ik hoop echt dat ik win want zulke mokken staan al lang op mijn verlanglijstje. En ik wou nog even zeggen dat ik het echt leuk vind dat je deze winactie reeks hebt georganiseerd :) Liefs

  9. Ik doe mee voor mijn zus. Die heeft al haar servies van Blond Amsterdam. Ik volg je op Bloglovin, ik like je op Facebook en ik volg je op twitter.

  10. Oh boy, wat een superleuke winactie! Ik word altijd zo vrolijk van Blond Amsterdam, dus ik doe graag mee :). Ik volgde je al op bloglovin’, facebook en twitter en heb ook getweet. Instagram heb ik helaas niet. Liefs Liset (beautydagboek@gmail.com)

  11. Suzanne

    Wauw Wauw Wauw! Ik doe echt super graag mee, deze brunette is dol op Blond Amsterdam! Haha Ik heb natuurlijk alles gedaan om kans te maken! Yay

  12. Nem

    Deze mokken stonden op mijn verlanglijstje! Dus ik doe zeker mee en heb ook alles gedaan :) mijn neppe van de action zijn niet meer zo leuk! Heel leuk bedacht deze winactie meis :)

  13. samantha

    Ooh wauw wag te gek! Ik had een mok op mijn verlanglijstje staan voor Sinterklaas, niet gekregen dus zet ik hem bij deze weer op mijn lijstje! Ik heb alles gedaan wat je vraagt :) spaaannend!!

  14. Joyce

    Gave winactie Dagmar! Ik doe graag mee :) Heb alles gedaan hihi!:D

  15. Ik ben al heel lang Blond aan het sparen en je maakt mij hier dus écht heel blij mee! Ik heb alles gedaan voor extra kansen, maar heb geen instagram. Ik hoop zo dat ik mag winnen…

  16. Wat leuk dat jij ook een winactie week hebt! Ik doe nu in ieder geval ook mee en volg je via Bloglovin’. X

  17. Anonymous

    Ik ben echt helemaal verliefd op blond amsterdam, doe dus met liefde even mee aan deze leuke aktie. Like op facebook, follow op bloglovin en natuurlijk follow ik op twitter en de tweet geplaatst, helaas geen instagram..
    natasja kroneman
    natasmi@live.nl

  18. Amerens

    Ik ben niet blond, maar ik wil wel heel graag winnen <3 Ik doe mee!
    Liefs,
    Amerens (amerensjansma@hotmail.com)

  19. Ehlana

    Heel leuk, ik zou heel graag kans willen maken! Ik volg en like je op bloglovin, veel succes!

  20. Sometimes, blondes have more fun, althans mijn levensmotto is ‘make life be fun’, omdat ik blond ben? geen idee. Maar ik ben wel een hele grote Blond fan, en ik wordt er heel erg vrolijk van. Natuurlijk doe ik dus mee met de winactie. Ik volg je al op bloglovin, twitter, instagram, en ik heb het berichtje op twitter getweet!
    Mailadres: Kelly@kellycaresse.nl
    Fingers crossed :D

  21. Rianca

    Ik volg, tweet, like en ben een trouwe bezoeker dus voldeed al aan alle eisen. En de tweet gooi ik er zometeen even uit op @RianCje. Emailadres is info@riancaa.nl En ik ben echt dol op blond. Ik drink nergens anders mijn thee uit. Die mokken zijn zo fijn. :)

  22. Robin

    Super leuk! Ik doe zeker mee & heb dan ook alles (inclusief extra dingen) gedaan :D

  23. Je had mijn gezicht moeten zijn toen ik door mijn Bloglovin heen scrolde en opeens dit artikel voorbij zag komen…WAUW! Ik ben gek op Blond Amsterdam en het Blond magazine heb ik nog niet en ik vind de mokken zo leuk. Ik doe dus heel graag mee en volgde je al op bloglovin.

  24. Wauw.. Nu kan ik het niet laten om mee te doen! Ik moet en zal een kansje wagen!

  25. Marloes

    Ah wat een superleuke winactie. Heel leuk deze set! Ik doe gezellig mee!

  26. Lin

    Wat leuk dat je zo aan je volgers denkt met de kerst! Ik ben zelf dol op Blond Amsterdam en ik doe daarom ook graag mee :) want wat zal het leuk zijn om een Blond pakketje onder de boom te vinden! En ben ook erg benieuwd geworden naar het magazine!

  27. Kimberly

    Deze winactie vind ik echt helemaal geweldig, wauwie!! :D Ik hou van Blond Amsterdam en wil het hele servies ervan wel hebben hihi <3 Ik doe ook zeker mee aan de prachtige winactie en heb ook alles gedaan wat er gedaan moest worden <3

  28. Sas

    Jeej ik doe mee! heb altijd al een BLOND-mok willen toevoegen aan mijn theebeker-collectie :D

  29. Janine

    Heyhey

    Wat een fantastische prijzen
    geef je weg , heb er geen woorden voor over .

    Ik heb op mijn wishlist
    staan dat ik graag blond Amsterdam
    Spulletjes wil. Helaas, is dit er nog niet van gekomen. Elke keer als
    Ik het zie staan, zou ik er wel een of
    Meerdere spulletjes mee willen nemen.

    -Volg ByDagmarValerie op bloglovin
    -volg ByDagmarValerie op Facebook (Janine Wooshy)
    -Volg ByDagmarValerie op twitter
    Tweet:https://twitter.com/omgitswooshy/status/411563586025443328
    -Volg je op Instagram (OMGitsWOOSHY)
    Email : Janinedingx3_1994_@hotmail.nl

    Lieefs

    Janine

  30. Angela

    Ik vind Blond Amsterdam zo mooi gemaakt! Helaas is er nog niks te vinden hier in huis, ik doe mee en ik volg je alleen niet via Twitter!

  31. Oooooo wat gaaf is dit !!! Ben helemaal verzot op BLOND AMSTERDAM !!!! Heb al je stappen doorlopen , en hopelijk gaat dit een leuk verjaardagscadeautje voor mij worden (ben 18 december jarig :-)

  32. Linda

    Wat een superleuk kerstpakket! Ik vind Blond Amsterdam zo cute! Ik volg je op Facebook en Bloglovin’.

    Alvast een hele fijne feestdagen!
    Liefs Linda

Geef een antwoord

CommentLuv badge