KERST WINACTIE #3: Boek Nail Art

Party party party! Het is een echte feestmaand vol cadeautjes, gezelligheid en mooie momenten die samen gedeeld worden. Voor je het weet, staan de feestdagen voor de deur. Dat wil ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om jullie extra te bedanken voor het volgen van mijn blog en het lezen van mijn artikelen, organiseer ik daarom een kerst winvierdaagse; er komen deze week wel vier winacties online waaraan je mee kunt doen! De gelukkige winnaar krijgt een extra presentje voor onder de kerstboom! Zou jij het boek Nail Art graag willen winnen? Kijk dan snel hoe je mee kunt doen!

WIN WIN WIN 

Heel veel plezier met deze winactie en ik hoop een lieve volger blij te kunnen maken met dit prachtige boek over nail art vol inspiratie en tips. Ik schreef er een week geleden nog een recensie over en ik kreeg hier zoveel lieve reacties op dat ik een lezer extra gelukkig wil maken met dit mooie boek. Als je kans wilt maken op Nail Art, vraag ik je het volgende te doen:
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’
Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “#Win het boek Nail Art op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Doe jij al mee met de #winactie?’ (klik hier om te tweeten). 

De winactie loopt tot donderdag 19 december, zodat ik nog tijd heb om het boek te verzenden en de gelukkige winnaar een extra presentje heeft voor onder de kerstboom. Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 
Ben jij ook dol op Nail Art? 

Liefs, Dagmar

Dit bericht heeft 34 reacties.

 1. Mirne

  Ik doe graag mee! Alleen die snorretjes op de voorkant moet ik al een keer proberen!

  Ik volgde je al op facebook en instagram.

  Mijn mail: contact@mimes.nl

 2. Sophie

  Leuk, maar ik sla over, nailart heb ik het geduld en de lange nagels niet voor, haha!

 3. Roos

  Wat een leuke winactie!!! Ideaal, een boek vol met nail art tips!

 4. Justine A

  Ik vond je review erg goed en ben nu eigenlijk wel heel erg benieuwd naar het boek. Ik wil deze wel winnen! Kan ik mijn nail-skills eens upgraden haha. Ofcourse doe ik alles al he! :)X

 5. Erg leuke winactie! Dat presentje wil ik graag onder de kerstboom hebben liggen. Heb al verschillende keren meegedaan aan een winactie voor dit prachtige boek bij andere bloggers, maar helaas steeds niet :( Nu weer een kansje, want dit boek is erg leuk voor bij kinderfeestjes die ik geef en gewoon om lekker door te bladeren.

  Ik volg je via bloglovin en heb dit artikel geliked :)
  Ik volg je via facebook : justnailpolishes Justnailpolishes
  Ik volg je via twitter en de tweet is getweet :) Justnailpolish
  Ik geloof dat ik je ook volg op instagram en zoniet dan ga ik dan vanavond meteen doen!

  Nu ga ik duimen :)x

 6. Wendy

  Ik ben echt zo benieuwd naar dit boek, heb er al veel goeds over gelezen. Ik heb alles gedaan dat moest én voor de extra kansen. :)

 7. Lia

  Ik doe graag mee! Ik heb alles gedaann, behalve Instagram, dit heb ik niet! :)
  Mijn e-mail (lia_vdkh [at] hotmail . com

 8. Isabel

  Wat superleuk dat je hem ook weg gaat geven! Ik volgde je al op bloglovin, facebook en instagram. Ik heb geen twitter. Ik zou dit boek graag onder mijn kerstboom willen hebben!

 9. Elke dag een winactie, echt heel erg gul van je, en super tof!
  Ik doe graag mee :)

  Ik like nu ook je FB pagina, en volg je op Instagram (@Beautyandblond) :)

  Liefs x

 10. Kirsty

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik heb alles gedaan, ook de extra dingen zoals de tweet. Ik krijg binnenkort nail art kwasten, maar ben nogal een dummie in nail arts maken, dus een boek met inspiratie zou als geroepen komen! :)

 11. Angela

  Oee, ik ben best wel slecht in nailart haha. Ik doe mee en volg je op Instagram, Facebook en Bloglovin’ :)

 12. Lidewij

  Jeetje, wat een leuke winactie weer! Ik doe mee hoor! Ik volg je overal, het enige dat ik (nog) niet heb gedaan is tweeten. Liefs! :)

 13. Melissa

  Dit boek staat op mijn verlanglijstje, dus ik doe zeker mee met deze leuke winactie! Ik heb weer alles gedaan, behalve het volgen via Instagram omdat ik dat niet heb :)
  x

 14. Anonymous

  Hi Dagmar,

  Super actie! Met dit boek zou ik mijn vriendin een erg blij maken.
  Ik volg je op bloglovin’ ♥

  Liefs, Jolijn.

 15. leruaa

  Hele leuke winactie! Ik volgde je al op bloglovin en heb het bericht geliked. Daarnaast heb ik ook je facebookpagina geliked.

 16. Jorine

  wat een gaaf boek, ik ben net begonnen met een beetje nailart dus wel een leuk boek voor mij
  ik volg je op bloglovin’, facebook, twitter en instagram
  ik heb geliked en getweet.
  XXX Jorine

Geef een antwoord

CommentLuv badge