Blog

KERST WINACTIE #2 / Hoesje naar keuze

Het is tijd voor de kerst winvierdaagse! Voor je het weet, staan de feestdagen voor de deur. Dat wil ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om jullie extra te bedanken voor het volgen van mijn blog en het lezen van mijn artikelen, organiseer ik daarom een winactie. De gelukkige winnaar krijgt een extra presentje voor onder de kerstboom! Heb je altijd al een mooi telefoonhoesjewillen hebben voor je geliefde mobiel? Dan is het jouw lucky day! Ik mag namelijk een hoesje naar keuze verloten van het mooie merk ACCY!


WIN WIN WIN 
Heel veel plezier met deze winactie en ik hoop een lieve volger blij te kunnen maken met een hoesje naar keuze van het merk ACCY. Om te kunnen winnen vraag ik je het volgende te doen:
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’
Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “#Win een telefoonhoesje naar keuze op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Doe jij al mee met de #winactie? (klik hier om te tweeten). 

De winactie loopt tot donderdag 19 december, zodat het hoesje naar wens nog voor de kerst verzonden kan worden en de gelukkige winnaar een extra presentje heeft voor onder de kerstboom. Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Kan je niet wachten totdat de winactie voorbij is? Een telefoonhoesje naar keuze vind je voordelig bij Hoesjes.nl. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 
Voor welk telefoonhoesje ga jij? 

Liefs, Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.