Blog

KERST WINACTIE #1: Een kerstpakket t.w.v. 50 euro

Ik ben dol op kerstpakketten, jij ook? De maand december is een echte feestmaand en op mijn blog vieren we het natuurlijk ook. Voor je het weet, staan de feestdagen voor de deur. Dat wil ik natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om jullie extra te bedanken voor het volgen van mijn blog en het lezen van mijn artikelen, organiseer ik daarom een winvierdaagse. De gelukkige winnaars krijgen een extra presentje voor onder de kerstboom! Zou jij een extra kerstpakket willen ontvangen met een waarde van 50 euro? 


In dit kerstpakket met een waarde van 50 euro zit onder andere:
♡ Mijn favoriete Golden Rose lakje;
♡ Een Body Butter van The Body Shop;
♡ Batiste droogshampoo;
♡ Een limited Edition Coca-Cola fles + sleutelhanger;
♡ Het tijdschrift Flow;
♡ 1 minuut haarmasker van Andrelon + De shampoo van de perfecte puntjes collectie;
♡ Een H&M Giftcard + nog 3 leuke verrassingen!

WIN WIN WIN 
Heel veel plezier met deze winactie en ik hoop een lieve volger blij te kunnen maken met dit heerlijke kerstpakket! Als je kans wilt maken op dit fijne verwenpakket, vraag ik je het volgende te doen:
♡ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’
Voor een extra kans:
♡ Like de Facebookpagina van ByDagmarValerie;
♡ Volg mij, @ByDagmarValerie, op Twitter en tweet het volgende bericht: “#Win een kerstpakket t.w.v. 50 euro op www.bydagmarvalerie.nl dankzij @ByDagmarValerie. Doe jij al mee met de #winactie?’ (klik hier om te tweeten). 

De winactie loopt tot donderdag 19 december, zodat ik nog tijd heb om het kerstpakket naar je te verzenden en de gelukkige winnaar een extra presentje heeft voor onder de kerstboom. Ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 
Ben jij ook dol op kerstpakketjes?

Liefs, Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.