Jezelf belonen – Mijlpaal vieren met mijn nieuwe MYOMY tas

Jezelf belonen – Mijlpaal vieren met mijn nieuwe MYOMY tas

Ik ben heel erg enthousiast, dus je bent gewaarschuwd! Een tijdje geleden schreef ik dat ik steeds beter leer hoe ik (bewuster) keuzes kan maken die goed zijn voor mij. Ik kies voor kwaliteit, voeden in plaats van vullen, maar ook ervaringen en producten die mij energie geven. Ik was het een tijdje kwijt en moest daarin even mijzelf herontdekken. Nu merk ik dat het mij zoveel makkelijker afgaat en dat ik beter weet waar ik blij van word. Ik heb speciale mijlpalen mogen bereiken met mijn onderneming een ook privé is er veel moois op mijn pad gekomen de afgelopen periode. Die ervaringen, inzichten en mijlpalen zou ik graag in een goedgevulde rugzak willen stoppen. In plaats daarvan kies ik voor een stijlvolle MYOMY tas waar mijn hart al een lange tijd harder door begint te slaan.

Een bijzondere mijlpaal om te vieren met een cadeau voor mijzelf

Soms mag je jezelf belonen met een exclusief cadeau. Het afgelopen jaar heb ik hard & hartvol gewerkt aan mijn onderneming en nu heb ik mijn droomomzet behaald! Ook bereik ik beter dan ooit mijn droomklanten en heb ik in een relatief korte periode een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Daar sta ik graag even bij stil, omdat het niet uit de lucht kwam vallen. Ik vind het belangrijk om juist deze momenten te vieren en dit kan op verschillende manieren. Je kunt lekker uiteten, een dagje uit inplannen, kiezen voor ontspanning of jezelf een mooi cadeau schenken. Ik koos voor een optie die al héél lang op mijn wishlist staat; de MYOMY tas  uit de My Paper Bag collectie. Deze tas is ideaal om te gebruiken als werktas, maar ook comfortabel te dragen tijdens een dagje uit. De tas is gemaakt van duurzaam leer en hij matcht perfect bij mijn favoriete outfits. Met veel trots en plezier ga ik deze tas dragen, waarbij ik terugdenk aan het bereiken van deze bijzondere mijlpaal.

Duurzaamheid en kwaliteit

Ik heb lang nagedacht of ik deze tas ‘echt nodig heb’. Mijn verstand kwam daarbij om het hoekje kijken, terwijl ik eigenlijk al erg lang wist dat ik er onwijs blij van werd. Toen ik de tas eenmaal vast had, voelde het direct meer dan goed. It’s a keeper! Ik vond het merk MYOMY al een lange tijd erg indrukwekkend. Niet alleen om de stijlvolle tassen en accessoires, maar ook om de duurzame materialen en processen waardoor de tas met nog meer liefde en plezier gedragen kan worden. Deze fairtrade designs zijn geïnspireerd op iconische voorwerpen uit ons dagelijks leven en ontworpen met een missie to do good. Ook ben ik erg te spreken over de kwaliteit, de kleur en de uitstraling; van binnen en van buiten is het merk meer dan mooi.

Na lang twijfelen, was dit het juiste moment

Yes, ik heb mijn twijfels overboord gegooid en heb mijzelf dit mooie cadeau gegund. Ik ben er heel erg blij mee en hoop er nog jaren plezier door te mogen ervaren. Er was nog even een twijfelmomentje toen ik een mooie calvin klein tas ontdekte, maar aangezien ik elke keer weer terugkwam bij deze prachtige My Paper Bag MYOMY tas voelde dit als de beste keuze. Ook de missie van deze onderneming vind ik heel mooi, waardoor we een perfecte match vormen. De komende tijd zal je mij zeker niet zonder deze beauty spotten!

Beloon jij jezelf met een mooi cadeau of vier jij de mijlpalen waar je hard voor werkt?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Dit bericht heeft 3 reacties.

  1. Romy

    Je hebt helemaal gelijk: successen zijn er om bij stil te staan en om jezelf voor te belonen. Zeker als je je hart al een tijdje aan zo’n mooie tas hebt verloren. Hij is prachtig! Daar ga je vast nog lange tijd veel plezier aan beleven :)
    Romy onlangs geplaatst…65 fijne dingen om te doen als je je rot voeltMy Profile

Geef een reactie

CommentLuv badge