Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Spam je Bloglovin’

Spammerdespam, het is zo af en toe zo slecht nog niet. In tegendeel, ik vind het juist super om nieuwe blogs te ontdekken en mooie artikelen te lezen. Zoals jullie wellicht inmiddels weten, zet ik mooie artikelen elke vrijdag in het zonnetje. Dit doe ik in de rubriek ‘In the Bloglights: Friday Favorites‘. Maar vandaag is het tijd om je blog te spammen, maar je favo artikel mag natuurlijk ook! Want wie weet sta jij volgende week wel in de Friday Favorites #7! 

Bloglovin is een bekende dienst onder liefhebbers van blogs én bloggers zelf. Je krijgt hier een fijn overzicht met alle nieuwe artikelen die worden gepubliceerd. Zo kan je fashion, lifestyle, beauty, photography en nog vele andere bloggers vinden die schrijven voor een specifiek genre. Ik blog bijvoorbeeld voornamelijk over beauty, fashion, lifestyle & happiness. Het fijne aan een groeiend aantal Bloglovin’ volgers is dat je een ‘vaste groep lezers’ krijgt die vaker een bezoekje aan je blog brengen.

What to do:
✩ Zet in de comments een overtuigd stukje neer waarom jouw blog/webshop zeker meerdere bezoekjes waard is;
✩ Laat je Bloglovin’ linkje achter, zodat anderen je gelijk kunnen volgen;
✩ Heb je een favo artikel van je blog? Deel deze dan en wie weet staat jouw artikel in de volgende ‘Friday Favorites‘! Ik bekijk ze allemaal!
✩ En natuurlijk zou ik het heel erg lief vinden als je mijn blog ook zou volgen op Bloglovin’:

Follow on BloglovinKeep calm & Spam je blog!


Liefs, Dagmar


Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.