Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Spam je blog & Instagram!


Spammerdespam, het is zo af en toe zo slecht nog niet. In tegendeel, ik vind het juist super om nieuwe blogs te ontdekken en mooie artikelen te lezen. Zoals jullie wellicht inmiddels weten, zet ik mooie artikelen bijna elke vrijdag in het zonnetje. Dit doe ik in de rubriek ‘In the Bloglights: Friday Favorites‘. Maar vandaag is het tijd om je blog te spammen, maar je favo artikel mag natuurlijk ook! Want wie weet sta jij volgende week wel in de Friday Favorites! En ik vind het ook super leuk als je je Instagram account deelt, want ik wil heel graag de lezeressen van mijn blog volgen op Insta! 


What to do:
✩ Zet in de comments een overtuigend stukje neer waarom jouw blog/webshop zeker meerdere bezoekjes waard is;
✩ Laat je Instagramnaam achter zodat anderen én ik je kunnen volgen; 
✩ Heb je een favo artikel van je blog? Deel deze dan en wie weet staat jouw artikel in de volgende ‘Friday Favorites‘! Ik bekijk ze allemaal!
✩ En natuurlijk zou ik het heel erg lief vinden als je mijn blog ook zou volgen op Bloglovin’ & Instagram:

Follow on BloglovinKeep calm & Spam je blog!

Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.