Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Spam je blog!

De afbeelding verklapt het natuurlijk al ‘een heel klein beetje’, maar ik heb ontzettend veel zin om nieuwe blogs en webshops te ontdekken. Daarom is het tijd om lekker je blog te spammen en lieve bloggers te ontmoeten. Have fun!

Laat in de comment een link achter van je blog of webshop en vertel kort en krachtig waarom jouw blog zo speciaal is en waarom ik én andere lezers het moeten volgen. Misschien lees je in de comments inspirerende blogs die jouw aandacht trekken en ontdek je een nieuwe favoriet! Wees overtuigend en maak ons nieuwsgierig, ik kan niet wachten! Het is daarnaast ook de ideale gelegenheid om je blog (of webshop) te promoten en je naamsbekendheid te vergroten.

Wat je in de comment kunt achterlaten: 

♥ Wat is de url van je blog of webshop?
♥ Waar gaat je blog over? Of w
at verkoop je in je webshop?

♥ Waarom is je blog een echte aanrader? 

Als je een leuk verhaaltje over je blog maakt waarom iedereen juist op dié url zou moeten klikken en waar je blog over gaat, zullen mensen sneller naar je blog surfen dan wanneer je simpelweg alleen de url plaatst.
Veel plezier met spammen en het ontdekken van lieve bloggers! 
Liefs, Dagmar
P.s. volg je mij al op        ?

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.