Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Recap #ValerieValantijn Challenge

De dag van de liefde vond alweer een week geleden plaats. Ik hoop dat je een liefdevolle Valentijnsdag hebt mogen ervaren en dat je dit eigenlijk dagelijks mag beleven. Voor veel mensen is een knuffel of even wat hartelijke woorden toegezegd krijgen helemaal niet zo vanzelfsprekend. Of je nu single bent of een relatie hebt, iedereen verdient warmte en liefde en dat vormde ook de instelling van de #ValerieValentijn Instagram Challenge die ik organiseerde. Spread the love en deel je warmte; want we kunnen samen een verschil maken. Ben je benieuwd welke toppers er allemaal meededen aan de challenge en hoe het ging? Lees dan gauw verder!

Ik was overdonderd door de lieve foto’s die werden gedeeld, want er zijn maar liefst 130 foto’s geplaatst binnen zeven dagen onder de hashtag #ValerieValentijn. De ene was nog liefdevoller en mooier dan de andere en ik vond het super om te zien wat jullie bij de thema’s plaatsten. Hieronder zie je een recap van de #ValerieValentijn Instagram Challenge: 

 Lovely Words
 Glitter & Sparkles
 Something red
 My dream
 Something I adore
 Love & Kisses
 Happy Valentine’s Day
Dankjewel voor jullie mooie en inspirerende input! De Instagrams van deze lieverds zijn zeker het volgen waard: @Marijkehazeu, @Mijnlevenalsmama, @Wolfje944, @Mandyfld, @Elineboot, @Mamaliefde, @Xoxosooph, @Loislorinde, @Lifestyle_pearl, @H_eleen ,@Solidewij, @redfashionhead@oohlalaublog @Dreamdaily_nl@jvp1984 en @lifebyrosie !


Samen maken we de wereld een stukje mooier en dat kunnen we elke dag opnieuw bereiken. Ik gun je van harte dat het elke dag voor je gevoel een beetje Valentijnsdag is; een dag vol liefde, warmte en fijne momenten. 
Hoe ga jij iemand vandaag gelukkig maken? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.