IN THE BLOGLIGHTS / Recap #ValerieValantijn Challenge

De dag van de liefde vond alweer een week geleden plaats. Ik hoop dat je een liefdevolle Valentijnsdag hebt mogen ervaren en dat je dit eigenlijk dagelijks mag beleven. Voor veel mensen is een knuffel of even wat hartelijke woorden toegezegd krijgen helemaal niet zo vanzelfsprekend. Of je nu single bent of een relatie hebt, iedereen verdient warmte en liefde en dat vormde ook de instelling van de #ValerieValentijn Instagram Challenge die ik organiseerde. Spread the love en deel je warmte; want we kunnen samen een verschil maken. Ben je benieuwd welke toppers er allemaal meededen aan de challenge en hoe het ging? Lees dan gauw verder!

Ik was overdonderd door de lieve foto’s die werden gedeeld, want er zijn maar liefst 130 foto’s geplaatst binnen zeven dagen onder de hashtag #ValerieValentijn. De ene was nog liefdevoller en mooier dan de andere en ik vond het super om te zien wat jullie bij de thema’s plaatsten. Hieronder zie je een recap van de #ValerieValentijn Instagram Challenge: 

 Lovely Words
 Glitter & Sparkles
 Something red
 My dream
 Something I adore
 Love & Kisses
 Happy Valentine’s Day
Dankjewel voor jullie mooie en inspirerende input! De Instagrams van deze lieverds zijn zeker het volgen waard: @Marijkehazeu, @Mijnlevenalsmama, @Wolfje944, @Mandyfld, @Elineboot, @Mamaliefde, @Xoxosooph, @Loislorinde, @Lifestyle_pearl, @H_eleen ,@Solidewij, @redfashionhead@oohlalaublog @Dreamdaily_nl@jvp1984 en @lifebyrosie !


Samen maken we de wereld een stukje mooier en dat kunnen we elke dag opnieuw bereiken. Ik gun je van harte dat het elke dag voor je gevoel een beetje Valentijnsdag is; een dag vol liefde, warmte en fijne momenten. 
Hoe ga jij iemand vandaag gelukkig maken? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on 

Dit bericht heeft 24 reacties.

 1. Geweldige foto’s! Zo jammer dat Valentijnsdag gewoon alweer een week geleden is. Van mij mag het elke maand wel Valentijnsdag zijn. Ook al is het natuurlijk aan jezelf, of je van elke dag een feestje maakt. I just love that day!

 2. Sophie

  Hihi wat leuk allemaal om iedereen zijn foto’s bij elkaar te zien zeg! Ik moet zeggen dat ik zelf ook een dagje heb overgeslagen, ik was het helemaal vergeten :( Wat hebben er een hoop mensen meegedaan !

  1. Ja echt super dat je ook meedeed en ik was ook zo blij met alle lieve input van iedereen! Echt te gek <3

 3. Kimberly

  Echt zo leuk om het overzichtje zo te zien en wat hebben er veel mensen meegedaan zeg, super leuk! Ik vond het ook echt een leuke instagram challenge :D Leuk ook om zo een paar foto’s van mij terug te zien in de collage’s hihi :D <3

  1. Aah lief, dankjewel! Ja, ik vond het ook super om te zien dat zoveel lieve mensen enthousiast werden en deelnamen aan de challenge, heel gaaf :D

 4. Leuk overzicht en lief dat je zoveel foto’s van mij hebt geplaatst <3. Het was een leuke challenge :D!

 5. Linda

  Wat is het een mooi, fijn en liefdevol artikel geworden :) Heel erg leuk om te zien!
  Onwijs leuk dat er zoveel foto’s geplaatst zijn.

 6. Heleen

  Superleuk dat je deze challenge hebt georganiseerd. Ik heb er met veel plezier aan meegedaan, leuk om een aantal foto’s van mezelf in je overzicht terug te zien. :)

 7. Robin

  Leuk dat zoveel mensen meededen! Er zijn leuke foto’s gepost!

 8. Iris - TBM

  Wat leuk dat je de foto’s extra uitgelicht hebt! Echt super leuk om alles bij elkaar te zien!

 9. Lidewij

  Wat leuk om te zien! Wat ongelofelijk gaaf dat er zoveel mensen mee hebben gedaan :D dat moet een fantastisch gevoel zijn, dat jij die tag hebt bedacht en iedereen hem heeft gedaan! Hij was ook ontzettend leuk :) Grappig om te zien dat bijna iedereen zijn huisdier liet zien bij dag 5 ;) Ik ga binnenkort heel veel mensen gelukkig maken met de uitslag van mijn winacties! Vandaag staat de eerste online ;) enne, jij maakt ons allemaal elke dag gelukkig met alle liefde die je deelt in je artikelen!

  1. Aah dankjewel, zo super super lief je comment <3 Echt dat raakt heel erg, je bent een schat. Heel erg bedankt lief! Xxx

 10. Gwen

  Wat een leuk overzicht :) Ik voel me vereerd met mijn vermelding hihi :))

 11. Fleur

  Wat gaaf zeg dat het toch wel een succes is geworden!
  De foto’s van Someting I adore vindt ik ontzettend schattig!

  1. Aah dankjewel lief! Ik vond ze ook super leuk om terug te zien <3 Mooie foto’s zijn er gepubliceerd <3 Xx

Geef een antwoord

CommentLuv badge