Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Populairste artikelen van 2013

Het jaar vloog voorbij en ik kan amper beseffen dat het einde van 2013 in zicht is. Ik ben nu vijf maandjes ‘live’ met mijn blog en dit voelt alsof het nooit anders is geweest. Elke vrijdag deel ik in the bloglights artikelen die mij raakten en inspireerden van andere bloggers, maar het leek mij mooi om op de laatste vrijdag van 2013 een top 10 te maken van de best gelezen artikelen. Ook voor mij was dit een verrassing, omdat ik hier niet eerder naar had gekeken. Kijken jullie mee welke posts het meest gelezen zijn van mijn blog?

✩1 – Op de cover van de IKEA Catalogus: Wat had ik een plezier toen ik dit artikel publiceerde! Ik mocht namelijk aanwezig zijn bij de lancering van de nieuwe IKEA Catalogus en de pers kreeg de gelegenheid om zelf op de cover te gaan. Ik kreeg een gepersonaliseerde catalogus mee en deelde deze. Veel mensen trapten erin en ik heb enorm gelachen om de reacties. Ik snap heel goed waarom dit artikel op nummer 1 staat: IKEA heeft namelijk mijn artikel gedeeld! Te gekke ervaring!

✩ 2- My Story: leven met het Chronisch Vermoeidheid Syndroom: Een pittig artikel dat ik deelde. Mijn verhaal over leven met CVS vond ik moeilijk om te schrijven, maar ik vind het fijn om te horen dat mensen kracht putten uit mijn verhaal. Ik krijg dan ook veel mailtjes over dit onderwerp en het allermooiste is dat ik hierdoor lieve lotgenoten heb gevonden en we elkaar vooruit kunnen helpen.
✩ 3- Personal / Een extra stempeltje ‘Fibromyalgie’: En toen kwam mijn Fibromyalgie stempeltje en ook dit zette ik online. Ik twijfelde om dit te doen, maar het was uiteindelijk een gouden zet. De tips stroomden binnen en ik ben heel dankbaar voor alle mooie berichten en hartverwarmende woorden. Deze beperkingen zie ik eigenlijk meer als kansen, omdat het alleen maar beter kan gaan en het heeft mij gevormd tot de persoon die ik nu ben. 

✩ 4 – MUST READ / ‘Spotlight’ van Joyce Spijker: Wat te gek dat zo’n geweldig boek ook door jullie zo enthousiast werd ontvangen! Het boek ‘Spotlight’ is echt een waanzinnig debuut van Joyce Spijker en ik ben helemaal fan. Jullie ook zo te zien, want dit artikel staat op nummer 4 in de top!
✩ 5 – EVENT / Grazia Beautybloggers Masterclass: De Grazia Masterclass was een waanzinnig event waar ik veel lieve bloggers heb mogen ontmoeten en ik heb er ook onwijs veel geleerd. In het artikel heb ik de tips gedeeld die wij ontvingen en dat maakt dat (waarschijnlijk) jullie het ook zoveel hebben gelezen. Ook heeft Hilmar Mulder, de hoofdredactrice van Grazia, mijn artikel gedeeld. Zo zie je dat de kracht van Social Media ontzettend waardevol is!
✩ 6 – IN THE BLOGLIGHTS / Hoe groei je met bloggen?: Ik ben dol op het lezen van tips en trucs voor en door bloggers. Een week lang organiseerde ik een ‘IN THE BLOGLIGHTS’ periode waarin ik elke dag een artikel plaatste met handige weetjes en hoe je je blog kunt verbeteren. Van inspiratie vinden tot beginnen met bloggen, maar ook hoe je groeit met bloggen. Dit vonden jullie een fijn artikel om te lezen. Yay!

✩ 7 – EVENT / Isabel Marant pour H&M: Het hoogtepunt van mijn stage staat ook in de top 10! Het was zo waanzinnig om de lancering van de Isabel Marant pour H&M collectie achter de schermen mee te maken en te helpen bij het organiseren. Een onvergetelijke ervaring!
✩ 8 – Shoplog / Action Home items: We love the Action! Ik shopte heerlijke Action Home items en versierde ermee ons huisje. Het fijne ervan is dat het zo budgetproof is en je hele mooie producten krijgt voor een feestelijk prijsje. We like!

✩ 9 – BEAUTY / Golden Rose Jolly Jewels: Joepieee mijn favo lakje in de top 10! Ik ontdekte Golden Rose en dit lakje zorgt voor een heuse party op mijn nagels. Worden jullie ook zo blij van dit lakje?

✩ 10 – TRAVEL / Liefs uit Londen: Ik ben dol op reizen en jullie zo te zien ook! Het artikel waarbij ik mijn highlights deel van Londen is ontzettend veel door jullie gelezen. Londen is natuurlijk ook echt een waanzinnige stad en het hoeft niet duur te zijn om daar een weekendje te verblijven. Meer tips lees je dan ook in mijn artikel. 

Wat vond jij het meest inspirerende/leukste/mooiste/grappigste artikel?

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.