Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Lovely bloggers I like

IN THE BLOGLIGHTS is een rubriek waarin ik nieuwtjes deel over het bloggen,maar ik geef ook tips & trucs omtrent het schrijven en het laten groeien van een blog. Ook zet ik mooie blogs in the spotlights, waarvan ik vind dat ze zeker een bezoekje waard zijn. Ik schrijf niet alleen voor websites en blogs, maar ik volg ze ook heel fanatiek. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn favo blogs part 2, die ik dagelijks trouw bezoek. De vorige bloglights kun je hier lezen, want daar zitten absolute toppers tussen! Ik kreeg ook zoveel leuke input bij het artikel ‘Spam je blog’, waardoor ik er alleen maar meer ben gaan volgen. Hieronder lees je over de geweldig lieve meiden achter de blogs. Have fun & ontdek!

Allereerst wil ik Laura van www.whatabouther.nl in het zonnetje zetten, omdat zij op haar blog mensen heel goed kan inspireren met haar mooie teksten en prachtige foto’s. Als je mond ergens van gaat open staan, dan is het wel van haar hartverwarmende blog. Ook vertelt Laura over haar mooie reizen, deelt ze magische plekken en geeft ze fijne tips. Van deze blog ga je zeker genieten!

Geanne van www.itsaboutbeauty.nl is ook een schat van een meid. Zij blogt vooral over beauty, fashion en lifestyle. Je ziet dat ze haar kennis van haar studie journalistiek met veel passie en plezier toepast in haar blog, want het is elke dag weer een feestje om haar blog te bezoeken.

Mijn lieve vriendinnetje Carlijn mag niet missen in deze mooie lijst van mijn favoriete bloggers. Carlijn schrijft op www.lifestyleletter.nl en maakt geweldige ervaringen mee. Deze deelt zij dan ook met veel enthousiasme en daarnaast schrijft zij ook over niet te missen hot-spots, trends en producten. Check it out!

Sharon is een echte beauty liefhebber en blogt met veel warmte en een gezellig vleugje humor op www.looksbysharon.com. Sharon is niet alleen een hele spontane meid, maar ook heel ondernemend op het gebied van marketing en je kunt haar midden in de nacht wakker maken om te gaan shoppen. Haar filmpjes vormen ook een echte aanrader!

Achter de beautyblog www.beautyglitter.nl schuilt een echte beauty. Anita is een hele lieve en vrolijke meid die ik heb leren kennen op het John Beerens Bloggerevent deze zomer. Sindsdien bezoek ik trouw haar blog en je kunt drie keer per week prachtige beauty gerelateerde artikelen lezen op haar site. Je leest er over make-up, nagels en waanzinnige looks. Take a look!

Ook Lois en Tineke leerde ik kennen op de John Beerens Bloggersdag. Lois is een echte creatieveling en ze blogt op www.loislorinde.nl over beauty, fashion, lifestyle, food en meer. Lois heeft echt een talent voor het bloggen, het lijkt alsof ze nooit anders heeft gedaan. Een fijne schrijfstijl en mooie foto’s. Tineke blogt over geweldige jurkjes en mooie outfits op www.mysupersweetlife.com. Ze is dol op fashion en shoppen, maar ze heeft ook een geweldig leuke stijl. Als ik koos inspiratieloos voor mijn kledingkast sta, dan ga ik nog een keertje scrollend door haar blog en krijg ik fijne ideeën. 

Als iemand mij blij kan maken, dan is het Lidewij wel van www.solidewij.nl. Ik bekijk haar blog elke ochtend, want dan kan m’n dag niet meer stuk. Haar artikelen gaan over verzorging, lifestyle, fashion en entertainment. Keep on blogging girl, want je doet er veel volgers een groot plezier mee.

Op www.diolifestyle.nl lees je over fashion en lifestyle geschreven door de lieve Dionne. Dionne blogt nog niet zo lang, maar talent heeft ze zeker. Op haar blog staan namelijk inspirerende artikelen met fijne teksten en alsof dat nog niet genoeg is, organiseert ze ook al fijne winacties!

Voor stijladvies en fijne inspiratie lees ik de blogs www.style-remains.nl van Laura en www.jenniefromtheblog.com van Jennie. Jennie blogt over mode, fashion, lifestyle en sinds kort ook over beauty en ze heeft een hele vlotte schrijfstijl. Laura maakt me ontzettend vrolijk met haar mooie, stijlvolle outfits en feelgood artikelen. Het vormen echte aanraders als je een fashion liefhebber bent zoals ik. 

Last but not least wil ik graag Rosanne noemen van www.lifebyrosie.nl. Op haar blog tref je naast leuke recepten en outfits, vrolijke DIY-artikelen en beauty. Haar gezelligheid werkt aanstekelijk en met haar artikelen helpt ze een mooi steentje bij te dragen aan de maatschappij. Ze maakt je bewust en zet je regelmatig aan het denken. Heel knap als je dat kunt bereiken met je blog, dat maakt het extra waardevol voor lezers.

Dit waren mijn lovely bloggers I like en ik hoop dat jullie weer veel nieuwe inspiratie hebben opgedaan. Kende jij deze bloggers al? Natuurlijk ben ik altijd opzoek naar nieuwe bloggers, zou je ook graag een keer in the bloglights gezet willen worden? Je kunt mij altijd mailen, check mijn gegevens bij contact en let me know! Een mooie dag toegewenst!

Follow me on


Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.