Blog

IN THE BLOGLIGHTS – Instagram Friday Favorites #1

Wohooo ik kan zó genieten van de fotografiekunsten op Instagram dat ik besloot er een extra artikel aan te wijden. Ik vind Instagram ontzettend leuk, omdat ik er veel inspiratie door krijg en ik echt kan genieten van de updates van lieve vriendinnen, bloggers en merken. Je kunt mij trouwens volgen via Instagram.com/ByDagmarValerie.Ik kan oprecht zeggen dat ik veel mooie accounts volg en daarom lees je nu mijn allereerste Instagramfavorites! 

Lieve Josephine heeft naast haar mooie blog Oohlarouge.nl een vrolijk Instagramaccount waar ik heel blij van word. Fashion, blijheid en leuke momenten zie je terug in haar foto’s en je kunt haar volgen via de naam xjoosje
Aan sportinspiratie geen gebrek op het geweldige account van Fitgirlcode. Voor een fit en healthy lifestyle volg je de hashtag #Fitgirlcode en volg je het inspirende Instagramaccount. Natuurlijk kan je voor fijne extra’s ook hun website bezoeken Fitgirlcode.com.
✩ De knappe Dascha kan je volgen op haar mooie blog Its-Dash.com, maar voor de fashionupdates tussendoor volg je haar Instagramaccount ItIsDash. Haar foto’s zijn zo mooi! 
✩ Ik ontmoette Sharon bij het Colgate Event en wat is het toch een lieve meid. Ook ben ik onder de indruk van haar foto’s en kledingstijl, I love it! Haar blog bekijk je via de volgende link Style-Chameleon.com en haar Instagramaccount is StyleChameleon. Aanrader!
Voor beauty, fashion en fitness volg je natuurlijk Esmée van de inspirerende blog Workthates.nl! Haar foto’s zijn om vrolijk van te worden en de motivatie om te sporten vliegt je om de oren. I like!
En volgen jullie Marloes a.k.a. Stylesandwich al? Haar blog over Beauty, Lifestyle, Fashion en haar avonturen hoort op je Bloglovinlijstje thuis (Stylesandwich.com) evenals haar leuke Instagramaccount StyleSandwich
En voor een goede portie Lifestyle én kattenliefde volg je natuurlijk Milou van Lifestylelou.com. Haar britse kortharen doen mij op Instagram smelten én hebben een eigen account Lifestyleloucats, maar natuurlijk hoort Milou zelf (Lifestyleloucom) ook in je Instagramlijstje thuis!
En als je echt even helemaal weg wilt dromen, dan volg je het prachtige account van lieve Laura (Whatabouther.nl). Ze heeft een geweldige film gemaakt van haar vakantie op de Filipijnen en ik vond het zo jammer dat er een einde kwam aan haar adembenemende film… Het was een sprookje én een verrijking om naar te kijken. Haar Instagramaccount Whatabouther_NL is minstens zo fijn, want zo gaan we ook een beetje mee met Laura op haar geweldige reizen en hierop deelt zij ook haar ervaringen. 

Ik vind Instagram echt heel erg leuk en ik volg niet voor niets zoveel mooie en inspirerende accounts. De Instagrammers die ik zojuist heb genoemd, vormen een greep uit de toppers maar wauw wat geniet ik van de leuke foto’s die worden gedeeld. Mij kan je natuurlijk ook volgen op Instagram (@ByDagmarValerie) en ik deel hierop mijn ervaringen en belevenissen, zodat jij er als allereerste van op de hoogte kunt zijn. Natuurlijk wil ik jou ook heel graag volgen. Deel je je Instagramaccountnaam in de comments zodat ik je kan volgen?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.