Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #9

Wohoo het weekend staat voor de deur en wat is er nu fijner dan het ontdekken van heerlijke artikelen én nieuwe blogs? Ik hoop dat jullie een mooie week achter de rug hebben en lekker kunnen ontspannen onder het genot van de eerste zonnestralen. En ik geef vandaag tips over niet te missen leesvoer onder de blogs. Kijk je mee? 


✩ Allereerst wil ik Romy in het zonnetje zetten, want zij schrijft/ tekent voortaan elke dinsdag voor de blog van mijn lieve vriendinnetje Anne en afgelopen week kwam haar eerste artikel online (bekijk deze hier). Romy is helemaal trending op Instagram met haar tekentalent en ik heb veel bewondering voor haar kunst. Topper ben je! En ook Anne heeft deze week een heel bijzonder artikel gemaakt, want Anne is geboren met een Schisis. Ze schreef er een openhartig stuk over op haar blog en het heeft mij ontzettend geraakt. Heel dapper dat ze het zo heeft gedeeld! 
✩ Jullie weten dat ik niet super handig ben wat DIY’s betreft, maar Mandy maakte zo’n leuk cadeau dat zelfs ik een keer deze poging zal wagen. Ze deelt hoe je op een toegankelijke manier mokken kunt opleuken en haar eindresultaat is zo super cute geworden, echt te gek! 
✩ En komt het door de naam of zijn alle Laura’s zo super fashionable en fotogeniek? De ene Laura deelde super leuke outfitfoto’s met shirtjes waarop toffe teksten staan. De andere Laura heeft ook een geweldige stijl en deelde onlangs 10 x zwart-wit outfits; stuk voor stuk te gekke looks waar ik een gat van in de lucht spring. 

✩ En als ik even geen inspiratie meer heb voor een lekker ontbijt, dan doe ik standaard een bezoekje aan het instagramaccount van Suus of natuurlijk haar blog. Zo maakte zij laatst een instagram diary, wat meer een food diary bleek te zijn geworden. De ene foto ziet er nog lekkerder uit dan de ander, yummie! 
✩ En ken je de blog van Mariët al? Mariët maakte onder andere mijn outfitfoto’s bij het event van Yara en de foto in de rechterbalk van mijn blog. Ze is niet alleen een geweldige fotografe, maar ook nog eens een spontane en lieve meid vol passie. Dit straalt door naar de artikelen die zij publiceert en ik kan dan ook volop genieten van haar stukken. 
✩ En ik wil nog een fotografe in the picture zetten, want als je Zélia volgt, dan weet je dat ze erg lang mysterieus moest doen over een project… Ein-de-lijk kon ze er meer over vertellen en wauw wat ben ik trots op haar prestaties, you go girl! Klik hier voor de onthulling! 
 Ooh wat heb ik genoten van het dagje in Groningen met lieve blogvriendinnetjes. Lidewij maakte hier een onwijs leuk filmpje van en ik vind het zo fijn om die dag weer ’terug te kunnen spoelen’. Het was echt heel geslaagd en dat is te zien :) 
✩ En de blog van lieve Tedje heeft een nieuwe lay-out! I love it, wat vind jij ervan? Ook heeft Martina haar blog in een nieuw jasje gestoken, inclusief nieuwe naam! Geweldig eindresultaat en zeker een bezoekje waard! 
En een hierperdepiep hoera voor de blog van Chloë! Deze week blogt ze alweer drie jaar en ik kan mij eigenlijk niet eens voorstellen zonder haar te gekke looks en outfitfoto’s online. Op naar de tien jaar! 

Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Het kan een artikel zijn die je hebt gelezen bij een ander, maar ook een eigen artikel zijn waar je trots op bent. Plaats het in de comment of tweet het naar mij (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 

Follow me on


Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.