Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #8

Het was een week vol hoogtepunten op blogs, want wat een topartikelen zijn er de afgelopen tijd verschenen. Zo ben ik helemaal enthousiast geworden van De Happy Challenge waarbij ik met plezier alle positieve artikelen volg, maar ik ben er ook bewust mee bezig. Mooi dat bepaalde artikelen op blogs je zo aan het denken kunnen zetten; i love it! Nieuwsgierig naar mijn friday favorites? Check them out!


✩ Yara van This chick’s got style schreef een fantastische blogpost over ‘Six ways to beat a blogger block‘. Een onwijs handig artikel over inspiratie en hoe je een blokkade kunt verbreken. Een must read voor elke blogger! 
✩ Ook wil ik dolgraag de meiden Kelly, Marieke & Lisanne in het zonnetje zetten met hun prachtige Happy Challenge waarbij ze de wereld écht een stukje mooier maken. Ik vind het prachtig om te zien hoe zij anderen zo weten te inspireren (en mij ook elke dag weer!). Ik citeer even de uitleg van de blog van Kelly: ‘De Happychallenge is een challenge die we zijn begonnen omdat het tijd wordt dat we soms even stil staan en denken aan de dingen die we eigenlijk echt belangrijk vinden. Dat we nadenken over wat ons echt gelukkig maakt en wat we kunnen doen om ons nog lekkerder te voelen. Kortom, we gaan van 2014 gewoon een heel fijn jaar van maken! En deze challenge gaat jou daar een handje bij helpen. En met jou bedoelen we bezoekers, bloggers, iedereen die ook enthousiast wordt om mee te doen aan deze challenge.’
✩En wist je dat Hilmar Mulder een blog is gestart? Het is een heerlijke feelgood blog vol fashion en inspiratie: een echte aanrader die niet in je Bloglovin lijstje mag ontbreken. Check it out op Hilmar.nu!
✩ En Iscreambeauty heeft een nieuwe lay-out! Onwijs mooi geworden en ooh ik ben zo blij als er weer een nieuwe diary online staat. Ik ben dol op diary’s en Jaimy en Laura zijn super leuk om te volgen: elke keer weer genieten tijdens het lezen van hun artikelen! 
✩ En Lisanne was zo ontzettend lief om mijn blog in het zonnetje te zetten bij haar favoriete bloggers. Lisanne heeft ook een hele mooie blog over nail art en alles om je handen te tonen als visitekaartje. Zij weet dit elke keer op zo’n professionele manier neer te zetten dat ik steeds met open mond naar haar artikelen zit te staren. Knap & creatief! 
✩ En last but zeker not least wil ik nog even zeggen dat ik het super leuk vind om plogs te lezen. Plogs? Yes photoblogs. Ik zette mijn eerste plog online en kreeg hier super veel toffe reacties op. Vinden jullie het leuk als dit vaker online plaats? Ik ben benieuwd en let me know!

Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Het kan een artikel zijn die je hebt gelezen bij een ander, maar ook een eigen artikel waar je trots op bent. Plaats het in de comment of tweet het naar (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.