IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #7

Wohoo het weekend staat voor de deur en dat betekent dat er weer een gloednieuwe ‘Friday Favorites’ voor jullie klaar staat. In the Bloglights staat vol met inspirerende artikelen en must reads van de afgelopen tijd die je niet wilt missen. Al nieuwsgierig? Let’s check them out! 


✩ Daniëlle maakte de Bloggerslife tag en ik vond het zo origineel en leuk dat ik deze natuurlijk met jullie moest delen. Het zijn allemaal vragen die bloggerelateerd zijn and I love it!
✩ Femke deelde een te gekke post waar ik onwijs hard om heb gelachen. Het artikel draagt de naam ‘Gif Me A Break voor Studenten‘ en het is een aanrader als je nog even moet doorbikkelen en behoefte hebt aan een big smile, want die krijg je gegarandeerd na het lezen :) 
✩ Iris maakte een prachtig artikel over het geurtje Honey van Marc Jacobs. Ik word helemaal blij van haar mooie en sfeervolle foto’s.
✩ Serena maakte een super leuke Instagram Tag met vragen over (hoe kan het ook anders) Instagram! Ik vulde het ook in (je kunt mijn artikel hier bekijken), want ik kan mij amper een leven zonder deze fijne app meer voorstellen. Echt een heel tof initiatief van Serena om hier een tag over te verzinnen én goede vragen, I like!
✩ Ik ben zelf op de gezonde toer en ik word steeds geïnspireerd door Rens Kroes en haar blog met leuke en vooral handige tips. Een healthy lifestyle is niet erg ingewikkeld, maar je moet wel weten hoe je juist die aanpassingen door kunt voeren waardoor je gewoontes kunt doorbreken. Haar tips voor een healthy new year behoren nu tot mijn dagelijkse routine :) 
✩ Ook de blog van vriendinnetje Zélia helpt om sportief en gezond aan de slag te gaan. Ik vind haar diary’s onwijs leuk en het motiveert mij ook om richting de sportschool te gaan of toch proberen hard te lopen. Love her journals

Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Het kan een artikel zijn die je hebt gelezen bij een ander, maar ook een eigen artikel waar je trots op bent. Plaats het in de comment of tweet het naar (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 13 reacties.

 1. Iris - TBM

  Ahhh wat lief! Dankjewel! Ik vind jouw schrijfwijze juist heel erg leuk!

 2. Robin

  Lief! Ik ga eens een kijkje nemen bij ‘healthy new year’.

 3. Kirsty

  Wat een leuke favorieten! Ik vond het artikel van Femke ook heel leuk en herkenbaar!

 4. Heleen

  Leuke favorieten meiss. Leuk om mezelf op een foto voorbij te zien komen. ;-)

Geef een antwoord

CommentLuv badge