IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #6

Happy first friday of 2014! Het nieuwe jaar is in bloggerland goed ingeluid en de goede voornemens en mooie wensen vlogen massaal online. De feestdagen zijn welliswaar achter de rug, maar het was ook een groot feest om alle mooie artikelen te lezen die werden gepubliceerd. Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe blogs en het lezen van inspirerende stukken. Mijn favorieten staan weer voor jullie klaar!

✩ Allereerst wil ik beginnen met het indrukwekkende overzicht van de hoogtepunten van Jiami van 2013. Ik vond het zo bijzonder hoeveel je kunt bereiken binnen een jaar en het geeft een enorme energie en inspiratie boost terwijl je het artikel leest. Wauw, follow your dreams Jiami! 
✩ Als ik ergens blij van werd, dan was het wel de terugblik over 2013 van Romy. Wat een lieve en onwijs sociale meid is het toch. Wat een toppers van foto’s zitten er tussen en de warmte straalt van het artikel af. I love it!
✩ Wist je dat ik elke keer met een open mond naar mijn laptopscherm staar als ik weer een artikel lees van Laura? Zij weet mij elke keer met haar teksten dusdanig te raken dat het iets met mij doet. Zo ook met haar wensen voor 2014: hartverwarmend en liefdevol. 
✩ De lieve Emilia heeft te gekke outfitfoto’s geplaatst in 2013 en alsof haar artikeltjes al niet prachtig genoeg zijn, bundelde zij deze ook nog eens in een 2013 outfit overzicht. Dan dringt het pas echt tot je door wat voor een kwaliteit zij elke keer weer weet te leveren. Topper! 
✩ Kirsten is ook al zo’n lieve topper die mooie artikelen schrijft. Vooral haar reviews van producten vind ik onwijs fijn om te lezen. Haar schrijfstijl is helder, duidelijk en de artikelen zijn mooi en overzichtelijk. De foto’s maken het plaatje helemaal compleet. Zo ook bij de Vanilla Bliss giftset van The Body Shop; een heerlijke review!
✩ Ken je de blog van Aranka al? Dat is er echt eentje die dagelijks een bezoekje waard is. Als je mij enthousiast weet te maken voor in de keuken, dan is er echt een wonder gaande en toch is het Aranka gelukt. Wat begon met het maken van wraps dankzij haar recept op haar blog, sta ik nu met plezier te koken en te experimenteren. Ik vind dan ook niet alleen haar beauty artikelen onwijs inspirerend en fijn om te lezen, maar ook haar recepten en tips voor hapjes/drankjes ontzettend leerzaam. En aangezien de meesten onder ons vast en zeker van chocolademelk houden, vind ik haar 5 x Chocolademelk recepten dan ook een echte must read!

Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Het kan een artikel zijn die je hebt gelezen bij een ander, maar ook een eigen artikel waar je trots op bent. Plaats het in de comment of tweet het naar (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 


Follow me on

Dit bericht heeft 22 reacties.

 1. Josianne

  Jiami is inderdaad echt zo ontzettend goed bezig! Echt knap wat zij op zo’n jonge leeftijd al heeft bereikt.

 2. Sylvia

  Heb door dit artikel de blog van Romy ontdekt, erg leuk :)

 3. Dina

  Leuk overzicht heb je gemaakt, ik ken nog niet alle blogs!

 4. Marloes

  Wat een fijne artikelen weer! Sommige blogs kende ik nog niet. Leuk!

 5. Tineke

  Ik vind dit zo leuk dat je dit artikel elke week weer plaatst en andere bloggers in de spotlight zet! Ik zal deze artikelen eens even lezen.
  Liefs

 6. Geertje

  Wat leuk, ga ze allemaal even bekijken, want kende ze bijna allemaal nog niet!

 7. Sophie

  Ik ga ze zeker even lezen, het is leuk dat je ze in de spotlights zet; zo heb ik ook weer wat extra’s te lezen, hihi :-D

 8. Eline

  Wat een heerlijke blogs en artikelen heb je uitgekozen :D

 9. Zeer leuk artikeltje. Mijn leukste artikel van dit jaar? Goh… ik zou het niet weten eigenlijk… :o

  Ps. Er loopt momenteel een winactie op mijn site waar ik een the balm product weggeef. Doe je ook mee?

 10. Kiki

  Wat een leuke artikelen heb je deze week weer uitgekozen Dagmar! :) Ik vond het jaaroverzicht van Jiami ook heel erg mooi en inspirerend. Liefs

 11. Justine A

  lief dat je elke week bloggers in het zonnetje zet! Mooi overzicht alweer.
  Favo artikel.. hm lastig. Er zijn zoveel leuke en mooie artikelen. Uiteraard ben ik trots op mijn blogje, maar als ik dan naar andere bloggers kijk vind ik die van anderen altijd beter. Ik kan in elk geval altijd heel erg van jouw stukjes genieten, dus zet jezelf maar in de bloglights! haha :) X

 12. Dagmar je bent zo’n schat! Superleuk om te lezen en ik ben stiekem wel een beetje vereerd dat ik in dit rijtje met mooie artikelen sta! Ik vind het zo lief dat je dit artikel elke week maakt.
  De meeste posts heb ik al gelezen (volgens mij volgen we ongeveer dezelfde blogs!) maar bij Laura en Aranka ga ik zo even een kijkje nemen. Ik heb nu al trek in chocolademelk…

 13. Lotte

  Ik ga ze eens bekijken! Leuk dat je andere posts deelt!

Geef een antwoord

CommentLuv badge