Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #6

Happy first friday of 2014! Het nieuwe jaar is in bloggerland goed ingeluid en de goede voornemens en mooie wensen vlogen massaal online. De feestdagen zijn welliswaar achter de rug, maar het was ook een groot feest om alle mooie artikelen te lezen die werden gepubliceerd. Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe blogs en het lezen van inspirerende stukken. Mijn favorieten staan weer voor jullie klaar!

✩ Allereerst wil ik beginnen met het indrukwekkende overzicht van de hoogtepunten van Jiami van 2013. Ik vond het zo bijzonder hoeveel je kunt bereiken binnen een jaar en het geeft een enorme energie en inspiratie boost terwijl je het artikel leest. Wauw, follow your dreams Jiami! 
✩ Als ik ergens blij van werd, dan was het wel de terugblik over 2013 van Romy. Wat een lieve en onwijs sociale meid is het toch. Wat een toppers van foto’s zitten er tussen en de warmte straalt van het artikel af. I love it!
✩ Wist je dat ik elke keer met een open mond naar mijn laptopscherm staar als ik weer een artikel lees van Laura? Zij weet mij elke keer met haar teksten dusdanig te raken dat het iets met mij doet. Zo ook met haar wensen voor 2014: hartverwarmend en liefdevol. 
✩ De lieve Emilia heeft te gekke outfitfoto’s geplaatst in 2013 en alsof haar artikeltjes al niet prachtig genoeg zijn, bundelde zij deze ook nog eens in een 2013 outfit overzicht. Dan dringt het pas echt tot je door wat voor een kwaliteit zij elke keer weer weet te leveren. Topper! 
✩ Kirsten is ook al zo’n lieve topper die mooie artikelen schrijft. Vooral haar reviews van producten vind ik onwijs fijn om te lezen. Haar schrijfstijl is helder, duidelijk en de artikelen zijn mooi en overzichtelijk. De foto’s maken het plaatje helemaal compleet. Zo ook bij de Vanilla Bliss giftset van The Body Shop; een heerlijke review!
✩ Ken je de blog van Aranka al? Dat is er echt eentje die dagelijks een bezoekje waard is. Als je mij enthousiast weet te maken voor in de keuken, dan is er echt een wonder gaande en toch is het Aranka gelukt. Wat begon met het maken van wraps dankzij haar recept op haar blog, sta ik nu met plezier te koken en te experimenteren. Ik vind dan ook niet alleen haar beauty artikelen onwijs inspirerend en fijn om te lezen, maar ook haar recepten en tips voor hapjes/drankjes ontzettend leerzaam. En aangezien de meesten onder ons vast en zeker van chocolademelk houden, vind ik haar 5 x Chocolademelk recepten dan ook een echte must read!

Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Het kan een artikel zijn die je hebt gelezen bij een ander, maar ook een eigen artikel waar je trots op bent. Plaats het in de comment of tweet het naar (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 


Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.