IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #5

Happy Friday! Het is weekend en daarom tijd om weer heerlijk te ontspannen. De kerst staat voor de deur, net als de gezelligheid en warmte van familie en vrienden. Heb jij de kerstboom al in huis gehaald? Ik ben al druk bezig met alle kerstinkopen, maar presentjes hoeven niet altijd tastbaar te zijn met een strik er omheen. Voor mij vormen de mooie artikelen die dagelijks bij bloggers online komen, cadeautjes om te lezen. De ene tekst raakt je en de andere maakt je meer bewust of inspireert je. Ik ben dol op het ontdekken van nieuwe blogs en het lezen van mooie stukken. Mijn favorieten staan weer voor jullie klaar!


✩ Ik sta elke keer weer versteld van de fotografiekunsten die Lisa op haar blog deelt. Ik geniet van haar mooie foto’s met haar persoonlijke draai eraan; elke keer is het weer een plaatje. Ook haar outfit met de black maxi skirt vond ik een topper!
✩ Teske volg ik al zó lang dat ik eigenlijk niet eens meer weet hoe het was voordat ik haar blog ontdekte. Het hoort bij mijn opstaan dat ik standaard een kijkje neem op haar blog en als ik veel haast heb, dan haal ik het in de avond in. Haar schrijfstijl in combinatie met de leuke onderwerpen vind ik heerlijk om te lezen. Zo deelt Teske regelmatig mooie looks, maar ook DIY’s. Een persoonlijk kerstpakketje maken vond ik super leuk om te zien!
✩ Lois is niet alleen mijn lieve blogvriendinnetje, maar ook nog eens super creatief! Alsof dat nog niet genoeg is, is ze ook nog eens een mega goede keukenprinses. I wish I could be that too haha. Als ik koekjes maak, dan kom ik niet verder dan verlept deeg, maar Lois maakt de mooiste creaties ermee. Zo ook haar magische rendierkoekjes waarbij ik de eer had om deze te proeven. Delicious! 
 De zusjes Larissa & Tara Verbon volg ik ook al erg lang. Ze zijn spontaan, vrolijk, lief en zij behoren zeker tot mijn favorieten. Ik geniet volop van de fashion artikelen die zij delen, maar de Kittehsnaps vind ik ook super om te zien! 
✩ En kennen jullie de blog van Heleen al? Ik denk het wel, want ik schrijf om de donderdag de rubriek ‘Love Lifestyle’. Heleen is een super lieve meid met een hart van goud én ze schrijft ontzettend leuk! Ik ben de laatste tijd ook dol op het lezen van wishlist, omdat ik erg koos inspiratieloos ben voor het bedenken wat ik graag onder de kerstboom zou willen en vervolgens ben ik ook nog eens jarig. Gelukkig kwam daar de wishlist van Heleen voorbij en borrelde de inspiratie weer op :)
✩ Nicole is een schatje en wat genoot ik van haar leuke missie om zowel online als offline een kerstoufit te shoppen. Ze heeft dit zo tof beschreven, ik zat op het puntje van mijn stoel om het te lezen. Ik vind haar offline geshopte kerstlook onwijs mooi (en budgetproof!) en deze verdient dan ook een plekje in mijn favo’s! 

En vandaag is er nog iemand die ik even in het zonnetje wil zetten. De lieve Kelly is namelijk een onwijs mooie mama en deze week schreef haar vriend een artikel op haar blog waardoor de tranen over mijn wangen stroomde. Bekijk hier het artikel. En dat terwijl ik gewoon achter mijn laptop zat! Daarnaast stond mijn lieve vriendinnetje ook nog in de Spits! Ik ben super trots op wat ze bereikt en haar blog is ook zeker de moeite waard om een kijkje op te nemen als je deze nog niet kent. Veel leesplezier!

Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Plaats het in de comment of tweet het (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 


Follow me on

Dit bericht heeft 25 reacties.

 1. Leuk artikel weer, ik vind het zo lief dat je dit elke week doet! Een aantal van de artikelen heb ik toevallig al gelezen, maar de rest zal ik zo even aanklikken! :)

  1. Aah heel lief, dankjewel! En ik denk dat de artikelen zeker de moeite waard zijn om een bezoekje aan te brengen :)

 2. Heel leuk artikel, sommige artikelen heb ik al gelezen, naar de rest ga ik zo even kijken :)

 3. Lidewij

  Ik word elke week weer zo vrolijk van dit artikel! Echt heel leuk :D

 4. Kirsten

  Wat een leuk artikel is dit weer <3 :D sommige heb ik inderdaad al gelezen :D!

 5. Aaah, elke keer weer geweldig om te lezen! Ik ga iedereen even een bezoekje geven :) En super lief dat ik er dit keer bij sta! Je bent een schatje!

 6. Robin

  Dat artikel van Kelly d’r vriend was mijn favoriete artikel van de week, zo mooi!
  Die andere posts zijn natuurlijk ook leuk :)

 7. Ah jeeeej, HOE leuk dat ik hier tussen sta, echt heel lief Dagmar! Leuk om te horen dat je zo hebt genoten van mijn artikel, vond het zelf ook heel leuk om te doen en te schrijven.
  Liefs, Nicole

  1. Ja je passie en plezier straalde van het artikel af, het is echt een must read natuurlijk! <3

 8. Joyce

  Leuk! En wat een lieve woorden voor Kelly! Wat ben je ook een schat! <3

 9. Cindy

  Leuk overzicht! Ik vind de Christmas Tags leuk om te lezen op de verschillende blogs, brengt me helemaal in de sfeer. En ik heb hem zelf ook op mijn blog geplaatst ;)

  1. Aah leuk ik ga gelijk even een kijkje nemen, met Christmas Tags kom je inderdaad gelijk in de stemming :)

 10. Bo

  De zwarte maxirok van Lisa is inderdaad mooi!

Geef een antwoord

CommentLuv badge