Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #4

Happy Friday! Het mag dan wel vrijdag de dertiende zijn (ja ook ik wil het liefst in mijn bed blijven liggen), maar dat mag de pret niet drukken dat er de afgelopen tijd weer massaal inspirerende blogs werden gedeeld! Lekker veel met een kerstsausje er overheen en dankzij de lieve bloggers kwam ik dan ook helemaal in de kerststemming. Ik ben dol op bloggen, het schrijven van teksten, maar ook het ontdekken van nieuwe blogs en het lezen van artikelen. Elke week word ik weer blij van geweldige toppers en deze verdienen in mijn ogen nét even wat extra aandacht. Ik zet deze leuke artikelen in de spotlight! Benieuwd naar de toppers van deze week? Kijk dan gauw verder!

✩ Eline is een topper en ik word elke dag weer helemaal happy door haar mooie artikelen. Ik vind het heerlijk om photo diaries te bekijken en te lezen, maar die van Eline spannen de kroon. I just love them! Haar picture perfect #12 vormde weer een super overzichtje!
✩ Laura is ook een schat van een meid. Ze schrijft hele mooie reviews over beauty producten, maar is ook nog eens ontzettend creatief! Zo deelt ze met ons een hele toffe DIY waardoor je eigen kerstballen kunt creëren met een persoonlijke tintje.Bekijk het vrolijke artikel hier
✩ Als je nog niet in de kerstmood was, dan kom je dat wel op de blog van Vienna. Je leest namelijk in haar artikel over interessante winterfeitjes en ik kende ze nog allemaal niet. Leuk en leerzaam!
✩ En ken je Saranda al? Zij is echt een te gekke fashionblogger en ik ben dol op haar outfitfoto’s. Zo ook die van haar Comfy Cardigan
 Als er iemand een hart van goud heeft, dan is het de lieve Rosanne wel. Zij bezorgt deze maand extra veel mensen een grote glimlach met haar ‘Spread some love’ challenge. Deze mooie challenge mag niet onopgemerkt blijven, doe jij al mee? Maak de wereld een beetje mooier en spread some love!
✩ En bij de lieve Miss Murphy kon ik écht niet kiezen tussen alle geweldige Christmas DIY’s. De ene is nog leuker dan de andere en ze legt het super fijn en duidelijk uit. Zo leert ze je geweldige kersthangers maken en zelfs een prachtig kersthuisje! Neem gauw een kijkje: watch & learn! 

Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Plaats het in de comment of tweet het (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 


Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.