IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #3

Ik ben dol op bloggen, het schrijven van teksten, maar ook het ontdekken van nieuwe blogs en het lezen van artikelen. Elke week word ik weer blij van geweldige toppers en deze verdienen in mijn ogen nét even wat extra aandacht. Ik zet deze leuke artikelen in de spotlight! Benieuwd naar de toppers van deze week? Kijk dan gauw verder!✩ De lieve Lidewij schreef een ontzettend handige post over ordenen en plannen, ontzettend leerzaam! Maar daarnaast heeft Lidewij ook een hele leuke schrijfstijl en word ik elke dag vrolijk van haar mooie artikelen.
✩ Mijn blogvriendinnetje Tedje vulde de Fashion Fun Tag in die ik in het leven heb geroepen. Wat vond ik haar antwoorden toch onwijs leuk om te lezen. Aanrader!
✩ De lieve Josianne heb ik deze week eindelijk ontmoet! Ze schrijft het leuke artikel vol liefde en passie over O My Bag en haar prachtige nieuwe tas de Sleazy Jane.
✩ Ik volg Helen al erg lang en laatst schreef ze over de prachtig nail art de Pupa Party Queen nail art mania in de kleur Gold Paillettes. Het effect is geweldig en zeker een eyecatcher voor de feestdagen. Just take a look!
 Nanne deelt haar geweldige outfit of the day die zij vastlegde in het Vondelpark. Een mooie statement ketting in combinatie met geweldige shorts en toffe boots: I love the look!
✩ Kimberly is niet alleen een hele lieve blogger, maar ook een meid met een hart van goud. Zij weet mij elke keer weer zo blij te maken met haar inspirerende teksten en happy thoughts! Ik moest ook heel erg hard lachen om het hilarische katten artikel, zo leuk gedaan!

Inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Plaats het in de comment of tweet het (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 


Follow me on

Dit bericht heeft 21 reacties.

 1. Kirsty

  Je hebt goede artikels en blogs uitgekozen als favorieten van de week! Ik de artikels van Kimberley en Lidewij ook gelezen en vond ze ook erg goed en leuk :)

 2. Eline

  Wat een lief artikel toch elke keer! Kimberly en Lidewij hebben inderdaad supervrolijke en leuke artikels :3

 3. Kim B

  Wat een leuk artikel heb je weer geschreven! Je blijft me elke keer verassen met blogs die ik nog niet ken :)

 4. Lidewij

  Ohh, wat leuk om mezelf in jouw rijtje te zien! Je kiest altijd zulke leuke blogs uit, en ik voel me echt vereerd nu! <3

 5. Kimberly

  ZO lief dat je mij erin hebt gezet en je ook nog zoiets liefs over mij zegt! Je bent echt een schat! <3 Dikke knuffel voor jou!!

 6. Esmée

  Wat een leuke post! Ik vond de post over ordenen en plannen van Lidewij ook erg fijn! x

 7. Yvonne

  Wat tof zo’n artikel met blogtips:) Ik ga ook even een kijkje nemen bij de dames die ik hiervan nog niet ken;)

 8. Herken er drie van de zes, dat is toch iets waard. Vind de artikels van Kimberly ook altijd leuk.

 9. Kiki

  Zo leuk om te zien en super lief dat je zo vaak mensen in de bloglights zet :) X

 10. Justine A

  Ik ken er maar 1, maar dat vind ik juist leuk. Zo leer ik nieuwe blogs kennen. Lief dat je dit doet! X

Geef een antwoord

CommentLuv badge