Blog

IN THE BLOGLIGHTS / FRIDAY FAVORITES #2

Het is vrijdag en dus tijd om het weekend in te luiden met inspirerende en ontspannende blogartikelen. Op de eerste Friday Favorites  (bekijk deze hier) reageerden jullie allemaal zó ontzettend positief, lief en enthousiast, dat deze rubriek zeker wel een blijvertje is.Ik vond het zo fijn om terug te zien hoe iedereen nog extra inspirerende tips gaf over mooie artikelen die laatst waren verschenen; dat maakt het bloggen juist zo leuk! Het samen delen en genieten van de mooie content die online wordt gezet. Mijn hoogtepuntjes van de afgelopen tijd lees je in het tweede deel van de Friday Favorites, want ik zet de artikelen ‘In the Bloglights’!


✩ De lieve Sarah van Ultimate Fashion Lover deed de Beautylab Photo Challenge. Ze plaatste prachtige foto’s en ik genoot er oprecht van. 

✩ Jennie plaatste een te gekke outfit met de geliefde Homiès Paris trui. Wat heeft ze die toch tof gecombineerd. I love it!
✩ En een hieperdepiep hoera voor Jhemyla! Want ze is 21 jaar geworden. Gefeliciteerd en een mooi, nieuw levensjaar toegewenst waarin we veel van je blog mogen genieten!
✩ Marloes deed de geniale boyfriend tag. Wat heeft ze die leuk ingevuld met haar vriend! Een super grappige tag om te doen, ik werd er helemaal vrolijk van. 
✩ Ik was ook heel erg onder de indruk van het artikel over rijkdom, geschreven door Lisanne met als titel: ‘Zo werd ik rijk door middel van mijn blog’. Aanrader!
✩ Liset plaatste een super leuke outfit met het Blogger shirt. Ik heb deze ook en ben gelijk geïnspireerd hoe ik het shirt ga combineren: Blog your heart out!

Inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? 

Liefs, Dagmar 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.