IN THE BLOGLIGHTS / FRIDAY FAVORITES #2

Het is vrijdag en dus tijd om het weekend in te luiden met inspirerende en ontspannende blogartikelen. Op de eerste Friday Favorites  (bekijk deze hier) reageerden jullie allemaal zó ontzettend positief, lief en enthousiast, dat deze rubriek zeker wel een blijvertje is.Ik vond het zo fijn om terug te zien hoe iedereen nog extra inspirerende tips gaf over mooie artikelen die laatst waren verschenen; dat maakt het bloggen juist zo leuk! Het samen delen en genieten van de mooie content die online wordt gezet. Mijn hoogtepuntjes van de afgelopen tijd lees je in het tweede deel van de Friday Favorites, want ik zet de artikelen ‘In the Bloglights’!


✩ De lieve Sarah van Ultimate Fashion Lover deed de Beautylab Photo Challenge. Ze plaatste prachtige foto’s en ik genoot er oprecht van. 

✩ Jennie plaatste een te gekke outfit met de geliefde Homiès Paris trui. Wat heeft ze die toch tof gecombineerd. I love it!
✩ En een hieperdepiep hoera voor Jhemyla! Want ze is 21 jaar geworden. Gefeliciteerd en een mooi, nieuw levensjaar toegewenst waarin we veel van je blog mogen genieten!
✩ Marloes deed de geniale boyfriend tag. Wat heeft ze die leuk ingevuld met haar vriend! Een super grappige tag om te doen, ik werd er helemaal vrolijk van. 
✩ Ik was ook heel erg onder de indruk van het artikel over rijkdom, geschreven door Lisanne met als titel: ‘Zo werd ik rijk door middel van mijn blog’. Aanrader!
✩ Liset plaatste een super leuke outfit met het Blogger shirt. Ik heb deze ook en ben gelijk geïnspireerd hoe ik het shirt ga combineren: Blog your heart out!

Inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? 

Liefs, Dagmar 

Dit bericht heeft 28 reacties.

 1. Kimberly

  Allemaal hele leuke artikelen inderdaad, ben het helemaal met je eens <3 Poeh, ik vond deze week veel artikelen leuk eigenlijk haha! Fijn weekend alvast!! <3

 2. Tineke

  Wat leuk dat je dit doet! Staan hele leuke artikelen tussen!
  Liefs

 3. Natiza

  Ik kende ze al, echt super lief dat je zo iets doet!❤️

 4. Kirsty

  Je hebt inderdaad erg goede artikelen uitgekozen! Vooral het artikel van Lisanne vond ik erg goed! :)

  1. Ja Lisanne is echt super, dit keer weer zo’n mooi artikel gelezen.. mag er eigenlijk weer tussen hihi

 5. Esmée

  Wat een leuk artikel, fijn dat je mensen zo in het zonnetje zet! x

 6. Esmée

  Wat een leuk artikel, fijn dat je mensen zo in het zonnetje zet! x

 7. Sophie

  Leuk om te zien! De outfit van Beautydagboek was erg leuk :-)

 8. Jill

  Wat leuk zeg, ik kende sommige blogs nog niet dus die ga ik even bekijken :)

 9. Marleen

  Ik ben zo’n fan van Jennie haar blog:) Idd hele leuke trui! xliefs

 10. Marloes

  Ah wat super leuk dat er een artikel van mij tussen staat. Thank you! Ik vind je bloglights artikel trouwens erg leuk!

 11. Justine A

  Wat een leuk idee van je om mensen zo in het zonnetje te zetten. En geheel terecht ook. Leuke artikelen! X

 12. Marieke

  Leuk! Ik heb alleen het artikel van Lisanne al gelezen, de rest nog niet!

 13. Anouk

  Wat een leuk idee om hier bijvoorbeeld een vrijdagserie van te maken, inspirerend! Mijn favo artikel was denk ik die van Yourlifestyleguide de weekendreads!

 14. Dit vind ik keer op keer een superfijn artikel om te lezen :) veel leuker om op deze manier nieuwe blogs te gaan volgen dan de zoveelste spam-je-blog! Zelf kwam ik zojuist dit artikel tegen die ik de moeite waard vind: teenthoughtsdaily.wordpress.com/2013/12/04/thats-so-gay/

  X Rosanne

Geef een antwoord

CommentLuv badge