Blog

IN THE BLOGLIGHTS – Friday Favorites #14

Wohooo het weekend staat voor de deur en daarom heb ik extra inspirerend leesvoer voor je op een rij gezet. Het is alweer een maand geleden dat ik de laatste Friday Favorites publiceerde met mooie blogposts, vandaar dat het mij de hoogste tijd leek om mijn favoriete artikelen van de afgelopen tijd met jullie te delen. Voordat ik het met jullie deel moet ik even kwijt dat ik supertrots ben op lieve Lois, omdat zij geslaagd is! Ik kreeg zelf helemaal de kriebels op de dag van de uitslag, omdat ik het zo spannend vond en nu kunnen we op haar diploma proosten, yes! En ik word heel gelukkig als ik naar bovenstaande foto van Anne en mij kijk, daarom verdient ze een ere plekje in dit artikel. En Anne als je je statistieken ziet stijgen, dan beken ik via deze weg dat het een soort tik van mij is geworden om in de url je blog te typen. Inmiddels elk kwartier? Het is niet eens een grap, je blog is verslavend! Vergeet niet in de comments jouw favo post achter te laten, enjoy!

✩ Allereerst wil ik een geweldige site laten zien, namelijk Blog Candy. Je ziet hierop een verzameling van Nederlandse blogs & bloggers die allemaal bijzonder zijn en zich weten te onderscheiden. Extra groot compliment dat sinds kort mijn blog bij de categorie persoonlijke blogs te vinden is! Ik geniet zelf ook van Blog Candy, omdat ik graag geïnspireerd word en hierop mooie blogs te vinden zijn, echt een aanrader! 

✩ Josie blogt over haar leven, maar ook fashion en beauty en wat haar vrolijk maakt. Mij maakt ze ook heel erg blij met haar mooie artikelen en ik blijf uitkijken naar haar mooie photo diaries, want die zijn elke keer weer een feestje! 


✩ Lifestyle blogger Jolien maakt geweldige foto’s waar mijn mond open van blijft vallen. De sfeer van haar blog zorgt ervoor dat ik ultiem kan ontspannen en genieten, mooi als je dat met artikelen kunt bereiken, toch? Haar snapshots van Rome waren verslavend, echt prachtig! 


✩ Ken je de blog Books & Kisses al? Deze blog die wordt gevuld door vier enthousiaste dames en hoort ook bij de toppers van deze week thuis. Ik ben een echte liefhebber van boeken (ik werk niet voor niets bij een uitgeverij) en kan ook onwijs genieten van recensies en fijne inspiratie. Zo ook van de vijf boeken die in de zomer uitgelezen worden door Daniëlle , kortom leuke tips om nu alvast mee te beginnen!  

✩ Vera maakte een prachtig filmpje over bindingsangst waar ik echt stil van werd. Het kwam ook onbewerkt online en dat maakt het zo puur dat ik soms kippenvel kreeg, omdat ik het zo ontzettend dapper vond hoe Vera erover vertelde. Prachtig gedaan en echt een voorbeeld voor velen!

✩ Aah deze foto met lieve Marjolein is ook zo leuk! Haha die man ook op de achtergrond, een echte James Bond! Extra leuk, want Marjolein heeft deze foto (met nog acht andere van Instagram) in een aluminium plaat laten afdrukken en jij kunt kans maken om er ook eentje te winnen! Bekijk hier de winactie én natuurlijk de mooie blog van Marjolein.

✩ Ik ben gek op nagellak en Sophie maakt een te gekke review over HEMA Long lasting nagellak waar ik zo blij van word dat ik het echt met jullie moest delen in deze post. Ja, van de lakjes word ik heel blij maar van haar review nog meer!


✩ Marieke maakte een verslag van haar ervaring bij We own the night! Alsof haar deelname al niet te gek was, liep ze ook nog eens een PR! Echt een prestatie om trots op te zijn, geweldig gedaan!


✩ En zijn jullie al regelmatig te vinden op de site van Fitgirlcode? Ik word zo gemotiveerd door de foto’s op Instagram en inspirerende artikelen dat ik er maar geen genoeg van kan krijgen. Echt een aanrader als je een gezondere levensstijl wilt toepassen of wanneer je al bezig bent. De artikelen zijn toegankelijk, de foto’s inspirerend en de motivatie spat van de content af! 


Wat was jouw favoriete artikel van je blog of van een andere blogger? 
Misschien zie je jouw tip terug in de volgende bloglights!
Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.