IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #13

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #13

Wanneer komt er weer een Friday Favorites? Nu! Het is alweer een maandje geleden dat de laatste Friday Favorites online kwam, maar ondertussen zijn er méga veel inspirerende en mooie artikelen gepubliceerd. Ik heb dan ook echt het gevoel dat de kwaliteit van blogs alleen maar stijgt, maar misschien volg ik dan ook precies de juiste. Iedereen groeit, wordt creatiever, maakt mooie foto’s, schrijft fijne stukken… Ik geniet er volop van! In dit artikel heb ik toppers in de spotlights gezet. Nieuwsgierig? Neem gauw een kijkje!

 Wie kent Serena van Beautylab.nl niet? Ik blijf het knap vinden dat er keer op keer zulke volledige en kwalitatief sterke artikelen op haar blog komen. Ook vind ik haar outfitposts echt te gek, Serena heeft zo’n leuke kledingstijl! Deze zomerse look met prachtige sfeerfoto’s deed mij dan ook oprecht glimlachen. Love it!
 Als er iemand is die ik bewonder wat betreft het talent om met make-up de mooiste looks te creëren, dan is het Lotte wel. Ik val in de ene verbazing na de andere hoe fijn zij met producten op kan schieten, hoe leuk haar schrijfstijl is waardoor het begrijpelijk en toegankelijk is en hoe mooi haar foto’s zijn. Echt te gek om te zien dat je zoveel mooie kanten op kunt met make-up en ik kijk dagelijks met veel plezier op haar blog. Zo plaatste zij onder andere een LOTD: Sunset Shine. Kijk maar snel en laat je verbazen! 
 En mijn ontdekking van blogs de laatste tijd is de mooie blog van Lauriëtte. Zij blogt met veel passie en liefde over reizen en fijne momenten op Tijgertjerawr.com. Ik word echt heel blij van haar mooie blog, neem gauw een kijkje! 
Rosanne maakt online de wereld een stukje mooier, maar offline ongetwijfeld ook met haar mooie woorden, positieve mindset en inspirerende artikelen. Ik geniet volop van haar mindstyle stukken, waaronder de laatste die zij schreef: echtheid versus perfectie. Zoals Rosanne zelf schrijft: Al mijn imperfecties én mijn goede kanten samen maken wie ik ben!
 Ooh wat zijn de foto’s van Jiami (Lifesplash!) toch prachtig. Stuk voor stuk heel inspirerend en van geweldige kwaliteit. En wat ik zo leuk vind om te zien? What would Jiami wear! Ik ben sowieso dol op de filmpjes van Jiami, ik kan letterlijk uren naar haar luisteren haha. Haar stijl is super en het is een onwijs knappe en lieve meid, zij komt er wel! 
 Voor een dagelijkse blogparty ga ik natuurlijk naar de blog van Team Confetti. Wauw, wat een feestje om hierop te kijken! Van vrolijke DIY’s, tot outfitposts, mooie inspiratie en beauty; je leest het op de blog van de enthousiaste Meike en Olga. En heb je het artikel al gelezen over de mooie Love traingle nails

Extra bloglights!  Hieperdepiep hoeraaaaaa! Lang zal de blog van Sara leven, want Window On My Wardrobe bestaat een jaar! Haar schrijfstijl maakt mij vrolijk en haar foto’s nog meer! Echt genieten om een bezoekje te brengen aan de blog van Sara en ik hoop dat we nog heel lang van haar mooie artikelen mogen genieten.
 Ook wil ik nog even van het moment gebruik maken om lief vriendinnetje Ingeborg in het zonnetje te zetten. Na pittige examens en hard werken, hoop ik heel erg dat zij gaat slagen. Als er iemand is die het verdient… <3 Duim voor je!

Acht leuke en lieve bloggers staan in dit artikel centraal die ik met veel plezier volg. De passie en het gevoel voor het bloggen is bij hen aanwezig en ik geniet van de mooie content. Dagelijks lees ik dan ook rond de 125 artikelen omdat ik er geen genoeg van kan krijgen. Vind jij ook dat jij of een andere blogger een plekje verdient in the bloglights? Laat het mij dan weten, want ik ben heel nieuwsgierig naar nieuwe content en wil graag nieuwe blogs blijven ontdekken. Tweet je tip naar @ByDagmarValerie of stuur even een mailtje zodat ik je kan volgen!

Welk artikel vond jij heel inspirerend, mooi, grappig, vrolijk of leerzaam?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 34 reacties.

 1. Lidewij

  Wow, wat een toppers staan er in de spotlights vandaag! Ik vind Lotte zo leuk! Ik volg haar al heel lang en vind het geweldig om te zien dat het zo goed gaat met haar en haar blog, dat verdient ze echt :)

 2. De make-uplooks van Lotte zijn inderdaad erg mooi! Kijk er graag naar en haar blog is erg leuk.

 3. Svenja

  Fijne bloggers heb je in het zonnetje gezet <3 Ik volg ze allemaal en geniet van hun mooie artikels!

 4. Wat een ontzettend leuke bloggers heb je in het zonnetje gezet vandaag. Ik volg ze toevallig ook allemaal!

 5. Beautyjuf

  Wat lief dat je deze bloggers in het zonnetje zet. Ik ken ze niet allemaal. Snel een kijkje nemen :-) Thanks for sharing!

 6. Sas

  Leuk zo’n in het zonnetje zetten van bloggers. Ik ga eens wat artikelen bekijken :)

 7. Lotte

  Wat een leuk, positief artikel! Superlief dat je mijn look er tussen hebt gezet, dat zie ik als een groot compliment! X

 8. Oh wat fijn dat je mij in de spotlights zet Dagmar! Dankjewel!
  Allemaal leuke blogs in de spotlight, fijne artikels om het weekend mee in te zetten!

  X Sara

 9. Wat onwijs lief dat je zoveel top bloggers deze kans geeft om in de bloglights te staan! Alle blogs die je benoemt ken ik en zijn ook favoriet voor mij. Leuk om te lezen Dagmar!

 10. Alexa Land

  Wat een leuke mensen heb je in de bloglights staan! De meeste volg ik zelf ook :)

 11. Kirsty

  Wat een toppers zet je weer in het zonnetje! Ik vind het ook heel leuk dat je een mix tussen grote en wat minder grote blogs hebt gekozen!

 12. Suzanne

  Wat weer een fijne blogs en artikelen die je in het zonnetje zet!

 13. Cindy

  Wat lief dat je deze meiden in de spotlights zet! Lauriëtte is sinds kort ook een favoriet van mij, erg leuke blog! En nogmaals: erg lief van jou!

 14. heel leuk gedaan! ik kende de meeste blogs al maar heb weer een aantal nieuwe aan mn symbaloo lijstje toegevoegd! altijd leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken!

 15. Fleur

  Ja de make-up looks van Lotte zijn super. En ik ben het ook helemaal met je eens dat Serena een leuke kledingsstijl heeft. Erg leuke blogs heb je ons laten zien. Een aantal kende ik nog niet en leer ik nu hierdoor kennen, nice!

 16. Nadia

  Ik lees ook echt zoveel blogs haha, nu terug van 8 dagen vakantie dus mijn bloglovin ben ik al uren aan het bijlezen! Zo leuk vind ik dat.

 17. Lauriëtte

  Super bedankt voor de mooie woorden! Heel erg lief! <3 (Sorry voor de late reactie, was even niet in het land!) x

Geef een antwoord

CommentLuv badge