Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #13

Wanneer komt er weer een Friday Favorites? Nu! Het is alweer een maandje geleden dat de laatste Friday Favorites online kwam, maar ondertussen zijn er méga veel inspirerende en mooie artikelen gepubliceerd. Ik heb dan ook echt het gevoel dat de kwaliteit van blogs alleen maar stijgt, maar misschien volg ik dan ook precies de juiste. Iedereen groeit, wordt creatiever, maakt mooie foto’s, schrijft fijne stukken… Ik geniet er volop van! In dit artikel heb ik toppers in de spotlights gezet. Nieuwsgierig? Neem gauw een kijkje!

 Wie kent Serena van Beautylab.nl niet? Ik blijf het knap vinden dat er keer op keer zulke volledige en kwalitatief sterke artikelen op haar blog komen. Ook vind ik haar outfitposts echt te gek, Serena heeft zo’n leuke kledingstijl! Deze zomerse look met prachtige sfeerfoto’s deed mij dan ook oprecht glimlachen. Love it!
 Als er iemand is die ik bewonder wat betreft het talent om met make-up de mooiste looks te creëren, dan is het Lotte wel. Ik val in de ene verbazing na de andere hoe fijn zij met producten op kan schieten, hoe leuk haar schrijfstijl is waardoor het begrijpelijk en toegankelijk is en hoe mooi haar foto’s zijn. Echt te gek om te zien dat je zoveel mooie kanten op kunt met make-up en ik kijk dagelijks met veel plezier op haar blog. Zo plaatste zij onder andere een LOTD: Sunset Shine. Kijk maar snel en laat je verbazen! 
 En mijn ontdekking van blogs de laatste tijd is de mooie blog van Lauriëtte. Zij blogt met veel passie en liefde over reizen en fijne momenten op Tijgertjerawr.com. Ik word echt heel blij van haar mooie blog, neem gauw een kijkje! 
Rosanne maakt online de wereld een stukje mooier, maar offline ongetwijfeld ook met haar mooie woorden, positieve mindset en inspirerende artikelen. Ik geniet volop van haar mindstyle stukken, waaronder de laatste die zij schreef: echtheid versus perfectie. Zoals Rosanne zelf schrijft: Al mijn imperfecties én mijn goede kanten samen maken wie ik ben!
 Ooh wat zijn de foto’s van Jiami (Lifesplash!) toch prachtig. Stuk voor stuk heel inspirerend en van geweldige kwaliteit. En wat ik zo leuk vind om te zien? What would Jiami wear! Ik ben sowieso dol op de filmpjes van Jiami, ik kan letterlijk uren naar haar luisteren haha. Haar stijl is super en het is een onwijs knappe en lieve meid, zij komt er wel! 
 Voor een dagelijkse blogparty ga ik natuurlijk naar de blog van Team Confetti. Wauw, wat een feestje om hierop te kijken! Van vrolijke DIY’s, tot outfitposts, mooie inspiratie en beauty; je leest het op de blog van de enthousiaste Meike en Olga. En heb je het artikel al gelezen over de mooie Love traingle nails

Extra bloglights!  Hieperdepiep hoeraaaaaa! Lang zal de blog van Sara leven, want Window On My Wardrobe bestaat een jaar! Haar schrijfstijl maakt mij vrolijk en haar foto’s nog meer! Echt genieten om een bezoekje te brengen aan de blog van Sara en ik hoop dat we nog heel lang van haar mooie artikelen mogen genieten.
 Ook wil ik nog even van het moment gebruik maken om lief vriendinnetje Ingeborg in het zonnetje te zetten. Na pittige examens en hard werken, hoop ik heel erg dat zij gaat slagen. Als er iemand is die het verdient… <3 Duim voor je!

Acht leuke en lieve bloggers staan in dit artikel centraal die ik met veel plezier volg. De passie en het gevoel voor het bloggen is bij hen aanwezig en ik geniet van de mooie content. Dagelijks lees ik dan ook rond de 125 artikelen omdat ik er geen genoeg van kan krijgen. Vind jij ook dat jij of een andere blogger een plekje verdient in the bloglights? Laat het mij dan weten, want ik ben heel nieuwsgierig naar nieuwe content en wil graag nieuwe blogs blijven ontdekken. Tweet je tip naar @ByDagmarValerie of stuur even een mailtje zodat ik je kan volgen!

Welk artikel vond jij heel inspirerend, mooi, grappig, vrolijk of leerzaam?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.