Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #12

Wauw wat zijn er heerlijke artikelen online gekomen de afgelopen tijd! Het is alweer de 12e keer dat ik artikelen in de spotlights zet, time flies! Ik vind het zo fijn om deze rubriek samen te stellen, omdat mijn notitieboekje vol staat met favorieten en inspirerende teksten van lieve en leuke bloggers. Ook deze keer is de rubriek goed gevuld! Ik word er gewoon heel gelukkig van, jullie ook? In dit artikel heb ik weer nieuwe toppers verzameld om in het zonnetje te zetten, let’s take a look! 

✩ Hieperdepiep hoera! Ken je de blog van lieve Nicole al? Deze week bestaat haar blog precies 3 jaar! Ik geniet dagelijks van haar mooie artikelen en ik krijg er maar geen genoeg van. Het ziet er zo leuk uit en Nicole heeft een ontzettend fijne schrijfstijl, waardoor ik extra kan genieten van haar mooie content. Als ik van een blog onder de indruk ben qua lay-out, mooie artikelen en foto’s, dan is het wel die van Nicole met als hoogtepunt van de laatste dagen het artikel over low budget musthaves voor de lente/zomer. Love it!
Wohooo wat een prachtig artikel van Rowan! Naast de mooie en inspirerende outfitfoto’s, heeft ze ook nog eens onwijs veel tekentalent! Zo tekende zij haar favoriete zonnebrillen en plaatste deze in een artikel. Ongelooflijk mooi! 
Yay een new in artikel, ik vind dat altijd zo leuk om te lezen! Kelly heeft er een heel leuk artikel van gemaakt waar ik erg blij van word! 
✩ Lief vriendinnetje Saranda deelt te gekke outfitfoto’s, trends en fijne fashioninspiratie op haar blog. Mijn favoriet? Haar outfit met het puffy rokje en het geweldige artikel met een overzicht van de persdagen
Pretty in pink! Hoe mooi is het pastel jurkje van Nathalie? Wat een beauty, zowel het jurkje als Nathalie natuurlijk. Prachtige foto’s en alles klopt! En als je mij niet gelooft, kijk dan gauw op haar mooie blog vol inspiratiefoto’s en te gekke looks! 
✩ Als je hardop aftellend op de bank zit met je laptop op schoot, omdat je onwijs benieuwd (en zenuwachtig!) bent voor de nieuwe lay-out én blognaam van vriendinnetje Suus, dan kom je met je mooie blog natuurlijk in dit artikel! Heb jij al een kijkje genomen op de vernieuwde blog van Suus? Ik ben zo trots op haar!
✩ Nog een lief vriendinnetje in het zonnetje zetten, want lieve Kelly schreef het geweldige artikel over hoe je gezonder kunt leven in vijf stappen. Deze briljante tips vormen de basis van een fijn patroon en voor mij is het de ultieme motivatie om het weer op te pakken. Dankjewel voor het delen lief! 
✩ Ook Daphne gaf een verfrissende draai aan haar blog door haar lay-out zelf te maken! Wat vinden jullie van de nieuwe look? 
 En kennen jullie de superleuke blog van Tineke al? Haar liefde voor jurkjes kent geen grenzen en daarnaast is ze ook een heel lieve meid. Zo lief, dat ze ook haar lezeressen de mogelijkheid geeft om op haar blog te komen en te vertellen over hun favoriete jurkjes. Echt een geweldig idee, kijk gauw hier hoe het eerste artikel erover is geworden! 
En de heerlijke tip van Jennie mag natuurlijk ook niet in dit artikel ontbreken. Hoe je fruitwater maakt, lees je hier! En Jennie’s blog is behoorlijk verslavend vanwege haar leuke schrijfstijl en mooie foto’s, dus neem vooral een kijkje om gezellig rond te kijken!
✩ Mijn mond viel open toen ik het prachtige pallet dressoir zag dat Marjolein heeft gemaakt voor in haar prachtige huisje. En toen zij een DIY publiceerde van deze prachtige eyecatcher, sprong ik dan ook een gat in de lucht. Niet dat ik nou zo creatief ben, maar ik geniet zo van het mooie eindresultaat en jullie hopelijk ook! Kijk daarom snel op haar blog voor haar mooie DIY pallet dressoir en natuurlijk ook voor de andere inspirerende artikelen van deze topper <3 
Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Het kan een artikel zijn die je hebt gelezen bij een ander, maar ook een eigen artikel zijn waar je trots op bent. Plaats het in de comment of tweet het naar mij (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.