Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #11

Wohooo het weekend staat voor de deur en wat is er nu fijner dan het ontdekken van heerlijke artikelen én nieuwe blogs? Ik hoop dat jullie een mooie week achter de rug hebben en lekker kunnen ontspannen onder het genot van de eerste zonnestralen. En ik geef vandaag tips over niet te missen leesvoer onder de blogs. Kijk je mee? 

✩ Allereerst even een shout out naar mijn lieve vriendinnetje Anne, want haar nieuwe lay-out is online! Neem gauw een kijkje en ondertussen zijn Anne & ik dit weekend aan het genieten van Antwerpen! Je kunt onze avonturen volgen via Twitter & Instagram (@AnneSolveigV@ByDagmarValerie) via de hashtag #DagmarAnneInAntwerpen 
✩ Weet je waar ik nu écht heel erg blij van word? Van de rubriek ‘Currently Love‘ van lieve Kimberly. Ik sprong ook letterlijk een gat in de lucht toen ik zag dat er weer een artikel over online stond op haar mooie blog. Voor een heerlijk geluksmomentje; neem gauw een kijkje!
✩ Ik begon te kwijlen bij de heerlijke post van lief vriendinnetje Suus. Haar foodinspiratie werkt zo aanstekelijk, kijk maar naar haar verrukkelijke recept voor gezonde wafels. Hoe kan je deze nou weerstaan? Niet dus :) 
✩ En lieve en méga creatieve Lois maakt mij ook dagelijks blij met haar mooie artikelen. Hoe kan iemand zó creatief zijn? Elke week staan er geweldige DIY’s klaar en de ene is nog fascinerender dan de andere. Ik ben helaas niet zo handig, maar OMG ik ben verliefd op haar DIY sharpie servies! En nu ik toch bezig ben met haar leuke blog in het zonnetje te zetten, wist je dat mijn mond letterlijk openviel bij haar artikel ‘I hacked my life‘? Einstein is niks bij deze briljante ideeën!
✩ En ik ben dus niet zo creatief weggelegd, maar Alyssa kan het onwijs goed! Ik vond haar DIY met de mooie quote in een lijstje prachtig. Wat staat het sjiek en onwijs leuk, love it!
✩ Ik lees vol bewondering en interesse dagelijks de inspirerende artikelen van Lisanne en zij heeft mij (onbewust waarschijnlijk) ook erg vooruit geholpen door het delen van haar ervaringen omtrent chronische beperkingen. Ik kwam laatst met haar artikel in aanraking over een leuker leven met een beperking; echt een fijn artikel als je even niet zo goed weet wat handig is om te doen. Dankjewel Lisanne voor het vooruit helpen van anderen, maar ook mij! 
✩ Het was super leuk om lieve Emily te ontmoeten bij de opening van Primark Nijmegen. Ze is echt een leuke en spontane meid en het was onwijs gezellig. Ze maakte een prachtige shoplog en ik ben nu al helemaal verkocht van haar leuke foto’s én nieuwe items!
Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip volgende week in the bloglights! Het kan een artikel zijn die je hebt gelezen bij een ander, maar ook een eigen artikel zijn waar je trots op bent. Plaats het in de comment of tweet het naar mij (@ByDagmarValerie)! 

Liefs, Dagmar 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.