Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #10

It’s partytime! Vandaag staat namelijk alweer de tiende Friday Favorites online! En daarom wil ik vandaag tien lezeressen in het zonnetje zetten die in het ‘Spam je blog‘- artikel hun blog hebben gedeeld. Ik vond het zo leuk om de reacties te lezen en ik ben er dan ook goed voor gaan zitten; lekker een avondje ontspannen en blogs ontdekken, maar ook leuke, nieuwe Instagramaccounts volgen die jullie hebben gedeeld. Ik werd er zo blij van en super leuk om te zien wie de lieve mensen achter de mooie comments zijn! Dus heb je je Instagramaccount nog niet gedeeld? Laat het ook even achter in je reactie zodat ik je kan volgen! En voor nu: geniet van de toppers; mijn 10 Friday Favorites!


 Allereerst de mooie outfitfoto’s van Sara, want ik móet gewoon echt even kwijt dat deze verslavend zijn. Super leuke combinaties en te gekke stijl: I love it! 
✩ Genieten van de mooie Forever21 Shoplog van Dorine, wat een heerlijke aankopen!
En wil je een dagje meekijken met de lieve Lara? Bekijk dan haar leuke photoblog!
Ook wil ik Svenja heel graag even in het zonnetje zetten. Haar reacties zijn stuk voor stuk hartverwarmend en ik word er oprecht ontzettend blij van. Daarnaast is ze niet alleen een meid met een hart van goud, maar ook nog een super leuke blogger! Neem vooral een kijkje, bijvoorbeeld op haar artikel waarin zij een lipstick van Catrice reviewed! 
En ik ga echt watertanden van de heerlijke recepten die Maaike deelt op haar blog. Bijvoorbeeld het Holland meets Spain gerecht; yummie!

Ook wil ik de lieve Karlijn bedanken voor haar prachtige woorden, dankjewel! En als er een blog een lichtpuntje vormt, dan is het wel Karlijn’s blog www.wonderlicht.com. Ook vind ik het ontzettend leuk dat ze haar eigen hashtag heeft vol mooie lijstjes; echt genieten!
 Ooh en de blog van Nathalie is ook zo mooi, heerlijk haar inspirerende travel en lifestyle artikelen. Als je de foto’s bekijkt en haar teksten lees dan biedt het ultieme ontspanning. Ik kom in ieder geval echt tot rust en ik vind het heerlijk om met haar mee te reizen middels de artikelen. Ook leuk om te lezen: de favoriete Instagramaccounts van Nathalie!
Suzanne plaatste een ontzettend leuke post over haar book / movie journal. Ik ben verslaafd aan notitieboekjes en leuke blokjes, maar dit kende ik nog niet. Super leuk idee voor elke boek & filmliefhebber! 
De blog van Daphne bezoek ik ook altijd met veel plezier. En wil je haar wat beter leren kennen? Lees dan haar invulling van de TMI Tag


 En last but not least een mega succeswens voor Stacey; ze gaat namelijk een marathon lopen! En dat vind ik echt ontzettend gaaf én heel knap, veel succes en je kunt het! Bekijk haar blog erover hier (en het werk ook heel motiverend om zelf weer lekker aan de slag te gaan met hardlopen, dankjewel voor de inspiratie!).

Kijk gauw naar de inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? Vertel je favo artikel en wie weet staat je tip de volgende keer in the bloglights! Het kan een artikel zijn dat je hebt gelezen bij een ander, maar ook een eigen artikel zijn waar je trots op bent. Plaats het in de comment of tweet het naar mij (@ByDagmarValerie)! 

Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.