Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #1

Ik volg al lang veel bloggers en dat doe ik dagelijks met veel plezier. Mijn bloglovin’ stroomt elke dag vol met de mooiste teksten en creatieve uitspattingen. Ik laat mij inspireren en enthousiasmeren door de woorden en foto’s die passeren. Ik heb voor de vrijdagmiddag een nieuwe rubriek bedacht om mooie en opvallende artikelen in het zonnetje te zetten. Ik zet deze blogs letterlijk ‘in the bloglights’, de ultieme spotlight van het blogwereldje natuurlijk. Ben je benieuwd naar mijn favorieten van deze vrijdag? 
                                                 
✩ Living the blogger life van Anne; erg herkenbaar geschreven met mooie voorbeelden over wat het bloggen nu zo speciaal maakt. 
✩ Inspiratie van Marjolein; prachtige quotes die zeker de moeite waard zijn om in een notitieboekje op te schrijven.
✩ De mooie outfitpost in cobalt blue van de enige echte Fashionista Chloë; I love the look! 
✩ Nog een outfitpost, dit keer van de knappe Laura met haar geweldige outfit en Je m’appelle Coco shirt!
✩ Super leuke Instagram Diary van Suus waar ik heel vrolijk van word en jullie waarschijnlijk ook.
✩ En de lieve Kimberly die de dankbaarheid Tag heel mooi invulde én mij vervolgens tagde, super leuk! Binnenkort lezen jullie de tag dan ook terug op mijn blog. 

Inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? 

Liefs, Dagmar

                                                            

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.