IN THE BLOGLIGHTS / Friday Favorites #1

Ik volg al lang veel bloggers en dat doe ik dagelijks met veel plezier. Mijn bloglovin’ stroomt elke dag vol met de mooiste teksten en creatieve uitspattingen. Ik laat mij inspireren en enthousiasmeren door de woorden en foto’s die passeren. Ik heb voor de vrijdagmiddag een nieuwe rubriek bedacht om mooie en opvallende artikelen in het zonnetje te zetten. Ik zet deze blogs letterlijk ‘in the bloglights’, de ultieme spotlight van het blogwereldje natuurlijk. Ben je benieuwd naar mijn favorieten van deze vrijdag? 
                                                 
✩ Living the blogger life van Anne; erg herkenbaar geschreven met mooie voorbeelden over wat het bloggen nu zo speciaal maakt. 
✩ Inspiratie van Marjolein; prachtige quotes die zeker de moeite waard zijn om in een notitieboekje op te schrijven.
✩ De mooie outfitpost in cobalt blue van de enige echte Fashionista Chloë; I love the look! 
✩ Nog een outfitpost, dit keer van de knappe Laura met haar geweldige outfit en Je m’appelle Coco shirt!
✩ Super leuke Instagram Diary van Suus waar ik heel vrolijk van word en jullie waarschijnlijk ook.
✩ En de lieve Kimberly die de dankbaarheid Tag heel mooi invulde én mij vervolgens tagde, super leuk! Binnenkort lezen jullie de tag dan ook terug op mijn blog. 

Inspirerende en opvallende artikelen die mij raakten, enthousiasmeerden of waar ik juist heel vrolijk van werd. Wat was jouw favo artikel van de afgelopen tijd? 

Liefs, Dagmar

                                                            

Dit bericht heeft 32 reacties.

 1. weheartfit

  De meeste heb ik inderdaad ook gelezen. Ik ben gek op mooie quotes maar ik vond de grateful tag ook erg mooi.

 2. Anne

  Leuk idee dit! Ook om regelmatig dit soort artikelen uit te lichten. Random artikelen van over het web vind ik vaak te breed, maar blogartikelen uitlichten spreekt me aan. Mijn favoriete artikelen van de laatste tijd? Ik vind het maar moeilijk kiezen eerlijk gezegd. Ik vond de persoonlijke portretten op My Paperblank en A spoonful of dork mooi, diegene van ‘maar je ziet er niet ziek uit’. Volgens mij deden meer bloggers daar aan mee. Vind dat een hele bijzondere actie.

  1. Ja het is even wat anders, maar deze nieuwe rubriek wordt wel een blijvertje aan de lieve en enthousiaste reacties te lezen :) Vond het zelf ook fijn om mooie artikelen in het zonnetje te zetten. Soms deed ik dat al met een tweet, maar waarom dan niet door middel van een artikel, waar meer mensen het rustig kunnen lezen en je hebt meer schrijftekens over dan bij Twitter. Die persoonlijke portretten vond ik inderdaad erg bijzonder en raakten heel erg. Zeker mooi gedaan!

 3. Suzanne

  Ah wat lief, dankjewel meid! Mijn favoriete artikel waren artikelen van Lisanne (leeft) waar ik heel veel in kon herkennen.

 4. Cindy

  De dankbaarheidsTAG’s vond ik erg mooi om te lezen op verschillende blogs!

 5. Tess Evea

  Ik vind het altijd heerlijk om dit soort dingen te lezen, ook zo leer je weer nieuwe bloggers kennen. Ik vind zelf de dankbaarheids tag ook echt een prachtige tag. Ik kan me zelf heel erg herkennen in sommige ”Personal” artikelen. :)

 6. Marloes

  Wat leuk om te zien. Ik vond de primarks vlogs er leuk om te zien van de opening in eindhoven. En de thankfull project tags!

  1. Dankjewel, deze nieuwe rubriek zal wekelijks verschijnen voortaan. Jullie lieve en enthousiaste reacties hebben mij overgehaald :)

 7. kato

  living the blogger life vond ik ook heel leuk om te lezen! xx

 8. Anne

  Ik vind deze blogs ook erg leuk, en die van jou :) X Anne

 9. Linda

  Leuk zon overzichtje! Zo kom je nog eens mooie nieuwe blogs tegen :)

 10. Kimberly

  Wat ontzettend lief dat je mij erin hebt gezet zeg! <3 Je bent echt een schat :D Ik word heel vaak geïnspireerd door jou artikelen én ik begin de dat dan zo lekker vrolijk ook :D

 11. Jennifer

  Haha, leuk dat ik ook in de foto sta! We hebben nog naast elkaar op de foto gestaan, maar toen was ik nog rood. Nu weer lekker blondine, zoals het hoort.

  1. Aaah echt waar?! Dat klopt inderdaad! Super leuk! Hopelijk ben je er de volgende keer ook bij met de BG party, gaan we een reünie organiseren :)

 12. Justine A

  Wat leuk dat je dit doet! Ik ben met doorklikken op je blog gekomen en ik moet zeggen dat je een leuke blog hebt! Complimentjes :) X

 13. Wat een leuk artikel :) Bedankt voor het noemen van mijn outfit in deze post!! :) X

Geef een antwoord

CommentLuv badge