Blog

IN THE BLOGLIGHTS: Favo Bloggers

IN THE BLOGLIGHTS is een nieuwe rubriek waarin ik nieuwtjes deel over het bloggen, ik tips & trucs geef omtrent het schrijven en het laten groeien van een blog, maar ook mooie blogs in the spotlights zet. Ik schrijf niet alleen voor websites en blogs, maar ik volg ze ook heel fanatiek. Daarom deel ik vandaag met jullie favo blogs die ik dagelijks trouw bezoek. Het zijn er nogal wat en er volgen binnenkort nog meer, want anders is het een overload aan fijne blogspiratie. Ik kreeg ook zoveel leuke input bij het artikel ‘Spam je blog’, waardoor ik er alleen maar meer ben gaan volgen. Hieronder lees je over de geweldig lieve meiden achter de blogs. Have fun & ontdek!


Allereerst deel ik de blog van Anne, zij schrijft op haar persoonlijke blog www.annesolveig.nl. Ik schrijf elke vrijdag voor haar de Fashion Friday met veel plezier en wat is het toch een onwijs lieve meid. Je leest hier verschillende reviews, persoonlijke artikelen en shoplogs. Anne is niet alleen een hele goede blogster, maar ook een te gekke vriendin. Check it out!


Heleen schrijft op haar blog www.byhelena.nl over beauty, lifestyle en fashion. Heleen is niet alleen heel spontaan en zorgzaam, maar zij heeft ook nog eens een hart van goud. Tijdens het bloggersevent van John Beerens hebben we een heerlijke dag gehad en wat ben ik blij dat ik om de donderdag voor haar een lifestyle artikel mag schrijven. Haar blog is minstens duizend bezoekjes per jaar waard!


En ken je de lieve Kimberly al? Zij schrijft op haar blog www.birdsandbeez.nl voornamelijk over beauty, maar ze is zelf ook een lieve beauty. Ze maakt prachtige foto’s en heeft een hele fijne schrijfstijl. Daarnaast is Kimberly een leuke, vrolijke meid én een lieve vriendin. Je zult zeker geen spijt krijgen als je haar blog gaat bezoeken, dat beloof ik!


Op www.pixelsbyemilia.nl schrijft Emilia over fashion en mooie momenten die zij heeft beleefd. Emilia maakt prachtige foto’s en is zelf ook een knappe meid. Niet alleen wat betreft haar looks, maar ook zeker haar innerlijk. Ze schrijft op haar blog in het Nederlands én in het Engels, wat ze super goed doet. Emilia is onwijs grappig en zorgzaam. Ik ben heel erg blij dat we zo fijn contact met elkaar hebben en ik ben heel erg dankbaar dat we elkaar hebben leren kennen.


Yara is een geweldige meid en ze werkt heel hard aan haar blog www.by-yara.nl. Dat wordt voor de lieve lezeressen zelfs beloond met soms wel 2 artikelen op een dag! Daarnaast is ze student én schrijft ze voor www.adorableblooks.nl. Waar Yara van houdt, lees je op haar blog. Hoe haar agenda eruit ziet, is mij een raadsel, maar ik weet wel dat ze een hele lieve en gepassioneerde meid is waarbij haar blog absoluut een bezoekje waard is.


Ik noem Milou eigenlijk automatisch LifestyleLou, omdat ze natuurlijk blogt op www.lifestylelou.com. Ze is niet alleen een echte doorzetter, maar ook een geweldige fotografe want ik ben dol op haar stijl die je in de foto’s terugziet. Milou blogt over lifestyle, beauty en haar lieve katten Lush & Lieve. Kijk daarom gauw op haar blog en laat je inspireren!Ook deel ik met jullie de lieve blogs van twee geweldige ladies, namelijk Kelly van www.kellycaresse.nl en onze lieve mama Joyce van www.joyfromjoyce.nl Kelly blogt over healthy food, lifestyle, fashion, beauty en haar zwangerschap en Joyce is de liefste blogmoeder en blogt over fashion, beauty, lifestyle en haar mooie gezin. Ik geniet altijd volop van de mooie artikelen die zij plaatsen en ze zijn enorm inspirerend. Ik krijg er altijd veel energie van als ik deze blogs bezoek. Absolute aanrader!


Op www.mypaperblank.com inspireert Suzanne lezeressen over lifestyle. Ook deelt ze fijne tips die het leven kleurrijker en mooier maken. Ze schrijft met veel passie en al haar artikelen zijn met veel liefde samengesteld. Suzanne is daarnaast ook nog eens een kei in het bereiden van heerlijke én gezonde gerechten en dankzij haar blog wordt je gemotiveerd om goed voor je lichaam te zorgen. Check it out!


Ik heb heel veel bewondering voor de lieve Lisanne van www.lisanneleeft.nl en Tedje van www.teddlicious.nl. Deze meiden werken ontzettend hard, voornamelijk om anderen blij en gelukkig te maken. Zo deelt Lisanne de afgelopen tijd hele mooie lichtpuntjes die het leven zo waardevol maken en Tedje is heel veelzijdig en schrijft over beauty, lifestyle, fijne recepten en recensies. Schatten van meiden en blogs om je uren op te vermaken.


Deze bovenstaande meiden verdienen absoluut een plekje bij mijn favo blogs en binnenkort volgen er meer om in de spotlights te zetten. Heb jij tips en weet je een lieve blogger die deze spotlights verdient? Let me know en neem contact met mij op. Deze meiden laten stuk voor stuk zien dat hard werken wordt beloond en ik ben heel dankbaar dat ik zoveel warmte van hen mag ontvangen. Niet alleen als ik ze weer zie, maar ook door middel van hun blog, elke dag.

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.