IN THE BLOGLIGHTS – ByDagmarValerie.nl in de media + aankondiging

IN THE BLOGLIGHTS – ByDagmarValerie.nl in de media + aankondiging

In the bloglights is een vaste rubriek waarin ik mooie en inspirerende blogs in het zonnetje zet of waarin ik meer vertel over het bloggen. Dit keer is het anders dan anders, want er zijn mij geweldige hoogtepunten overkomen dankzij het bloggen die ik graag met jullie wil delen. Ik ben namelijk door Stylefruits.nl uitgekozen tot blogger van de maand juli! En alsof dat nog niet genoeg is sier ik de cover van het online magazine Once upon a blog van Lisanne en sta ik erin met een interview. De kers op de taart is een prachtige samenwerking die is ontstaan dankzij mijn blog en stiekem kan je het al lezen in de rechterbalk. Superspannend, maar ook een te gekke uitdaging die ik ben aangegaan. Enjoy!
blogger van de maand Stylefruits.nl By Dagmar ValerieStylefruits.nl – De beste Nederlandse start-up blogs
Bij Stylefruits.nl zijn ze gek op bloggers. Omdat deze nieuwe blogs niet altijd even makkelijk te vinden zijn, wordt er door Stylefruits.nl iedere maand een blogger voorgesteld. Deze start-up blogger is hiervoor grondig geïnterviewd over haar/zijn blog en voor de maand juli was ik de gelukkige! Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik hiervoor ben uitgekozen, het was echt een eer om gevraagd te worden. Ook ik ben aan de tand gevoeld en het interview van mij lees je op de Meet & Read pagina van Stylefruits.nl. Veel leesplezier!
Interview Dagmar Boer ValerieLisanne Hoekstra – Once upon a blog 
De afbeelding hierboven komt uit het online magazine Once upon a blog dat Lisanne heeft gemaakt. In Once Upon a Blog staan tips en handige trucs voor beginnende bloggers. Zo leer je bijvoorbeeld meer over hoe je verdient met bloggen en hoe je succesvol kunt worden. Daarnaast staan er interviews in met Patty BeekwilderVera Camilla en ja.. mij! Echt ongelooflijk om tussen deze talenten te mogen staan, dankjewel Lisanne voor deze prachtige kans. En ben je nieuwsgierig geworden naar dit online magazine? Klik dan op onderstaande afbeelding of hier

Ik ga schrijven voor… MoodieZ!
Een tijdje terug schreef ik over het mindstyle magazine voor jongeren MoodieZ Magazine. Ik werd gevraagd om mij te verdiepen in het blad en vervolgens heb ik een artikel hierover geschreven, omdat het heel goed aansloot bij mij als persoon en ik er oprecht ontzettend blij van werd. Na mailcontact ben ik gevraagd om kennis te maken op het kantoor van MoodieZ Magazine waar we hebben gekeken op welke manier ik meer voor het magazine zou kunnen betekenen. Dit gesprek vond plaats op basis van mijn feelgood blog en schrijfstijl. Het was een ontzettend fijn gesprek, vooral omdat we zo op één lijn zitten met wat we willen overbrengen met onze artikelen en content. En nu is het zover: ik kan officieel meedelen dat ik ga schrijven voor MoodieZ! Elke week komt er een happy/geluk gerelateerd artikel online op MoodieZ.nl die ik heb geschreven en ik ben erg trots en blij dat ik deze kans heb gekregen. Het was voor mij altijd al een ultieme droom om meer te betekenen voor een magazine en nu is het realiteit!
Heel erg bedankt lieve allemaal voor het waarmaken van mijn dromen! Ik durfde er niet eens over na te denken dat het bloggen mij op een dag zoveel moois zou brengen. 
Dankjewel!

Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 42 reacties.

 1. Jeetje Dagmar wat waanzinnig tof!!!! Heb net even op stylefruits gekeken en het interview straalt echt Dagmar (lees positiviteit) uit Je mag trots zijn op jezelf meis <3

 2. José

  Oh wat geweldig Dagmar! Gefeliciteerd!!
  Het kon ook niet missen natuurlijk dat ze jou met je positieve kijk op het leven en prachtige, goed verzorgde blog graag aan zo’n team willen toevoegen! Superblij voor je. Geniet er van, het is je meer dan gegund!

 3. Sophie

  Aaah! Dagmar!! Wat super geweldig te gek! Je blog straalt zoveel positiviteit tijd uit (en jij natuurlijk ook!) en ik vind het niet meer dan prachtig dat jij voor zo’n geweldig tijdschrift als Moodiez mag werken! Jij verdient dit zo hard <3 Geniet ervan lieverd!

 4. Svenja

  Wat een super interview. En hoe gaaf dat je voor Moodiez gaat schrijven! Ik vind het helemaal bij jou passen Dagmar, van harte gefeliciteerd <3

 5. Marloes

  Oh wauw Dagmar wat ontzettend gaaf! Lekker van genieten hoor. Een prachtige droom die uitkomt! Super!

 6. Jasmijn

  Wauw, wat gewelidig dat je voor Moodiez mag gaan schrijven! Vanaf nu zal ik dan ook iedere week dat online artikel op Moodiez gaan lezen, want ik vind je artikelen altijd ontzettend inspirerend :) Van harte gefeliciteerd met deze nieuwe en geweldige uitdaging!

 7. Wat een mooie dingen die er in je leven gebeuren! Erg leuk dat je door Stylefruits tot blogger van de maand bent gekozen, super. En gefeliciteerd met je wekelijkse artikel voor Moodiez!

 8. Emmy

  Wat ontzettend leuk! Moodiez vind ik ook een heel erg gaaf tijdschrift!

 9. Justine A

  Wauw wauw wauw! Wat mooi nieuws allemaal! En wat gaaf dat je mag schrijven voor moodiez! Wanneer je eerste stuk erin staat, ga ik m gelijk kopen dus houd me op de hoogte! Trots op je lieverd!! Je doet t zo goed!

 10. Linda

  Gefeliciteerd, wat onwijs gaaf dat je voor MoodieZ mag gaan schrijven, wat een mooie kans! Heel veel plezier met het schrijven van je artikelen. Ze zullen ongetwijfeld mooi worden :)

 11. Cindy

  Wat een mooi nieuws zeg, superleuk dat je mag schrijven voor Moodiez, past wel bij jou denk ik. Je doet het echt heel goed, wat een mooie weg mag je weer inslaan zeg. Veel geluk!

 12. Irma

  Jeetje, wat tof allemaal zeg en zó gegund! Super leuk, gefeliciteerd!

 13. Lidewij

  Dit is zo gaaf Dagmar! Je gaat echt als een trein en ik rijd vrolijk een stukje met je mee, want van alles wat je doet word ik zo happy! Gefeliciteerd dat je blogger van de maand bent, geïnterviewd bent én voor Moodiez gaat schrijven!

 14. Wowieeee lieve Dagmar. Wat onwijs tof! Dit laat toch maar mooi zien hoe goed, tof, mooi en sterk jij bent. Zo fijn om te zien dat je zo groeit, geniet je er ook een beetje van? Want dat mag je zeker :)

 15. Manon

  Waauw wat super tof zeg, mag je trots op zijn past helemaal bij jou!

 16. Wow wat ontzettend vet Dagmar!! En inderdaad snap ik dat je het niet had kunnen dromen, maar hoe leuk is het dat je zelf over feelgood schrijft en je dat ook van die feelgood opportunities krijgt, geweldig! Geniet ervan meis en heel veel plezier en succes!

 17. Wat een mooie hoogtepunten! En wat gaaf dat je voor Moodiez gaat schrijven zeg! Je mag heel trots zijn op jezelf, geniet ervan! :)

  xx

 18. Het duurde even voordat ik je blog had gevonden, maar nu heb ik het eindelijk gelezen… en wauw wat een leuke aankondigingen. Je hebt het meer dan dik verdiend lieve Dagmar! En gefeliciteerd met je blog jubileum. Dat er nog heel veel plezierige jaren mogen komen.

Geef een antwoord

CommentLuv badge