Blog

IN THE BLOGLIGHTS – ByDagmarValerie.nl in de media + aankondiging

In the bloglights is een vaste rubriek waarin ik mooie en inspirerende blogs in het zonnetje zet of waarin ik meer vertel over het bloggen. Dit keer is het anders dan anders, want er zijn mij geweldige hoogtepunten overkomen dankzij het bloggen die ik graag met jullie wil delen. Ik ben namelijk door Stylefruits.nl uitgekozen tot blogger van de maand juli! En alsof dat nog niet genoeg is sier ik de cover van het online magazine Once upon a blog van Lisanne en sta ik erin met een interview. De kers op de taart is een prachtige samenwerking die is ontstaan dankzij mijn blog en stiekem kan je het al lezen in de rechterbalk. Superspannend, maar ook een te gekke uitdaging die ik ben aangegaan. Enjoy!
blogger van de maand Stylefruits.nl By Dagmar ValerieStylefruits.nl – De beste Nederlandse start-up blogs
Bij Stylefruits.nl zijn ze gek op bloggers. Omdat deze nieuwe blogs niet altijd even makkelijk te vinden zijn, wordt er door Stylefruits.nl iedere maand een blogger voorgesteld. Deze start-up blogger is hiervoor grondig geïnterviewd over haar/zijn blog en voor de maand juli was ik de gelukkige! Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik hiervoor ben uitgekozen, het was echt een eer om gevraagd te worden. Ook ik ben aan de tand gevoeld en het interview van mij lees je op de Meet & Read pagina van Stylefruits.nl. Veel leesplezier!
Interview Dagmar Boer ValerieLisanne Hoekstra – Once upon a blog 
De afbeelding hierboven komt uit het online magazine Once upon a blog dat Lisanne heeft gemaakt. In Once Upon a Blog staan tips en handige trucs voor beginnende bloggers. Zo leer je bijvoorbeeld meer over hoe je verdient met bloggen en hoe je succesvol kunt worden. Daarnaast staan er interviews in met Patty BeekwilderVera Camilla en ja.. mij! Echt ongelooflijk om tussen deze talenten te mogen staan, dankjewel Lisanne voor deze prachtige kans. En ben je nieuwsgierig geworden naar dit online magazine? Klik dan op onderstaande afbeelding of hier

Ik ga schrijven voor… MoodieZ!
Een tijdje terug schreef ik over het mindstyle magazine voor jongeren MoodieZ Magazine. Ik werd gevraagd om mij te verdiepen in het blad en vervolgens heb ik een artikel hierover geschreven, omdat het heel goed aansloot bij mij als persoon en ik er oprecht ontzettend blij van werd. Na mailcontact ben ik gevraagd om kennis te maken op het kantoor van MoodieZ Magazine waar we hebben gekeken op welke manier ik meer voor het magazine zou kunnen betekenen. Dit gesprek vond plaats op basis van mijn feelgood blog en schrijfstijl. Het was een ontzettend fijn gesprek, vooral omdat we zo op één lijn zitten met wat we willen overbrengen met onze artikelen en content. En nu is het zover: ik kan officieel meedelen dat ik ga schrijven voor MoodieZ! Elke week komt er een happy/geluk gerelateerd artikel online op MoodieZ.nl die ik heb geschreven en ik ben erg trots en blij dat ik deze kans heb gekregen. Het was voor mij altijd al een ultieme droom om meer te betekenen voor een magazine en nu is het realiteit!
Heel erg bedankt lieve allemaal voor het waarmaken van mijn dromen! Ik durfde er niet eens over na te denken dat het bloggen mij op een dag zoveel moois zou brengen. 
Dankjewel!

Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.