Blog

IN THE BLOGLIGHTS / Blogmeeting Utrecht

Ik heb onwijs lieve vriendinnen overgehouden aan het bloggen. Zo had ik afgelopen zondag een date met Heleen van www.byhelena.nl en Lois van www.loislorinde.nl in Utrecht. Het werd een heerlijke middag waarin we veel hebben gelachen en we lekker ontspannen hebben geluncht. We gaan ook samen naar de Grazia Beautybloggers Masterclass. Ik vroeg de meiden het hemd van het lijf en zij vertelden mij tien dingen die jullie nog niet over hen weten. Nieuwsgierig? Check it out!

Een bezoekje aan de Lush kon op deze dag natuurlijk niet ontbreken. We kregen handige info over de producten en natuurlijk moesten we met deze heerlijk ruikende sterretjes op de foto. We love Lush!

 Even een seconde een bruisbal in handen gehad en je straalt de rest van de dag. Heleen is ontzettend goed geslaagd in de Lush en wij kregen ook een fijn testertje mee, zo leuk! De service in de Lush vind ik altijd erg goed; je krijgt veel fijne informatie en er wordt echt meegedacht met de klant. Top!

Er werd geproost op de Blogbirthdays van www.loislorinde.nl en www.byhelena.nl. Allebei bloggen ze nu al één jaar met veel succes. Heerlijk om te zien hoe de blogs groeien en hoe mooi de artikelen elke dag weer zijn. Echt iets om trots op te zijn ladies! Heleen verklapte mij dat ze helemaal verliefd is op Snow Fairy. Ook is ze dol op de producten van Philosophy. Haar grote droom met haar blog is het minder werken bij haar andere job om zich meer te kunnen richten op het bloggen. Ze heeft er veel plezier in en is dankbaar dat ze zoveel lieve mensen daardoor heeft mogen ontmoeten. De echte haarkleur van Heleen is lichtbruin en haar stopwoordje is ‘eeuh’. Haar favo kledingstuk is een nieuw zwart jurkje, maar eigenlijk ook een blauwe blazer. Heleen kan echt niet zonder haar vriend, familie en vriendinnen en als ze geen verplichtingen heeft dan doet ze graag leuke dingen met lieve mensen. Ook verklapte Heleen mij dat ze intens gelukkig wordt van lieve reacties op haar blog (dus als je haar een groot plezier wilt doen, dan weet je wat je moet doen: allemaal naar de comments!) en ze geniet van lekker eten, haar familie, vriend, vriendinnen en fijne beautyspulletjes. 

En wisten jullie al dat Lois echt niet zonder haar blog kan en er eigenlijk altijd mee bezig is? Haar favo kledingstuk is een legging en haar echte haarkleur is bruin, inmiddels met een rode gloed er doorheen. Lois zou ontzettend graag van haar blog een fulltime baan maken, maar werk vinden wat tegelijkertijd haar hobby is, dat staat ook op haar favorieten lijstje. De lievelingsgeur van Lois is kaneel en als ze later groot is, dan wilt ze graag een eigen huisje met een inloopkast. Daarnaast is ze een genie als het gaat om DIY’en en recepten uitproberen, dus ga gauw naar haar blog om haar fijne artikelen hierover te lezen. 

En ik ging met veel mooie spulletjes weer naar huis. Ik kocht bij de H&M een mooie trui met een heerlijk printje en de shoplog van de Action komt gauw online! Al nieuwsgierig?! Daarnaast kreeg ik (echt súúper lief) nog drie producten van Heleen. Wat een schatje is ze toch! Ik werd helemaal blij van deze meeting en kan niet wachten totdat ik ze weer ga zien. Het was een hele geslaagde middag!

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.