Blog

15 blogclichés op een rij


Herkenbaar! Bloggers onder elkaar hebben snel een klik en praten graag over hun gezamenlijke passie. En geef bloggers eens ongelijk, want het is toch te gek als een plekje van jou op het grote internet kleur wordt gegeven door je teksten en foto’s?! Vandaag de dag worden dagelijks nieuwe blogs gestart en als je er plezier aan beleeft dan straal je dat ook uit en is dit terug te zien in je blog. Humor en plezier staan in dit artikel centraal. Herken jij je als blogger in onderstaande clichés? 

Glimlachen naar je telefoon door de lieve reacties die lezeressen achterlaten. Zo dankbaar!

 
Met de swatches nog op je arm de deur uitlopen om er vervolgens op school of werk achter te komen dat ze er nog zitten. 
 
De batterij van je mobiel die zo snel leegloopt. Geen wonder aangezien je van Instagram, naar Twitter en Facebook hopt en tussendoor als het even kan 100 blogartikelen leest waarnaar je weer op Instagram een kijkje neemt. 
 
Mailtjes ontvangen van merken of PR-bureaus met een verkeerde aanhef, oeps!
 
Het back-uppen van je blog uitstellen, terwijl je weet hoe belangrijk het is. 
 
Je niet-bloggende vriendinnen lastig vallen met de namen van de lakjes die zij dragen, omdat je er niets aan kunt doen dat je de collecties uit je hoofd kent…
 
Voordat je een lakje of een mooi oogschaduwpalette koopt eerst even checken of Serena, Mascha, Vera, Lotte, Teske en Cynthia hier een review over hebben geschreven. Even een pigmentatie-check voordat de investering plaatsvindt!
 
Een ‘refresh-vinger’ hebben van het controleren of alles op je blog nog goed staat en of er nog nieuwe reacties zijn geplaatst. 
Gekke vreugdedansjes doen bij elke nieuwe volger op Bloglovin’ (Please, jullie doen dit ook toch? Laat mij niet de enige zijn haha). 
 
Eerst een foto maken van je food- creatie voordat je begint met eten.
 
Medelijden met de postbode hebben vanwege de hoeveelheid pakketjes die hij meedraagt én omdat je hem inmiddels vaker ziet dan je BFF.
 
Je familie en vrienden lastigvallen met de vraag of er outfitfoto’s gemaakt kunnen worden *puppy-eyes*
 
De telefoonrekening willen kussen als je binnen je internetbundel bent gebleven ondanks het feit dat de MB’s je om de oren vlogen.
 
Dat prachtige palette of die mooie lipstick willen gebruiken, maar dat je er eerst foto’s van moet maken én vergeet de swatches niet!
 
Alleen één hand lakken bij het testen van meerdere lakjes. 
 
Echte confessions of  a blogaholic! Herken jij je in de blogclichés?
Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.