15 blogclichés op een rij

15 blogclichés op een rij


Herkenbaar! Bloggers onder elkaar hebben snel een klik en praten graag over hun gezamenlijke passie. En geef bloggers eens ongelijk, want het is toch te gek als een plekje van jou op het grote internet kleur wordt gegeven door je teksten en foto’s?! Vandaag de dag worden dagelijks nieuwe blogs gestart en als je er plezier aan beleeft dan straal je dat ook uit en is dit terug te zien in je blog. Humor en plezier staan in dit artikel centraal. Herken jij je als blogger in onderstaande clichés? 

Glimlachen naar je telefoon door de lieve reacties die lezeressen achterlaten. Zo dankbaar!

 
Met de swatches nog op je arm de deur uitlopen om er vervolgens op school of werk achter te komen dat ze er nog zitten. 
 
De batterij van je mobiel die zo snel leegloopt. Geen wonder aangezien je van Instagram, naar Twitter en Facebook hopt en tussendoor als het even kan 100 blogartikelen leest waarnaar je weer op Instagram een kijkje neemt. 
 
Mailtjes ontvangen van merken of PR-bureaus met een verkeerde aanhef, oeps!
 
Het back-uppen van je blog uitstellen, terwijl je weet hoe belangrijk het is. 
 
Je niet-bloggende vriendinnen lastig vallen met de namen van de lakjes die zij dragen, omdat je er niets aan kunt doen dat je de collecties uit je hoofd kent…
 
Voordat je een lakje of een mooi oogschaduwpalette koopt eerst even checken of Serena, Mascha, Vera, Lotte, Teske en Cynthia hier een review over hebben geschreven. Even een pigmentatie-check voordat de investering plaatsvindt!
 
Een ‘refresh-vinger’ hebben van het controleren of alles op je blog nog goed staat en of er nog nieuwe reacties zijn geplaatst. 
Gekke vreugdedansjes doen bij elke nieuwe volger op Bloglovin’ (Please, jullie doen dit ook toch? Laat mij niet de enige zijn haha). 
 
Eerst een foto maken van je food- creatie voordat je begint met eten.
 
Medelijden met de postbode hebben vanwege de hoeveelheid pakketjes die hij meedraagt én omdat je hem inmiddels vaker ziet dan je BFF.
 
Je familie en vrienden lastigvallen met de vraag of er outfitfoto’s gemaakt kunnen worden *puppy-eyes*
 
De telefoonrekening willen kussen als je binnen je internetbundel bent gebleven ondanks het feit dat de MB’s je om de oren vlogen.
 
Dat prachtige palette of die mooie lipstick willen gebruiken, maar dat je er eerst foto’s van moet maken én vergeet de swatches niet!
 
Alleen één hand lakken bij het testen van meerdere lakjes. 
 
Echte confessions of  a blogaholic! Herken jij je in de blogclichés?
Liefs, Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 61 reacties.

 1. Haha geweldig :D echt heel herkenbaar! Ik kan het ook niet laten om foto’s te maken van mijn eten, m’n vriend wordt er al gek van :D

  X Sara

 2. Todayslife

  heel herkenbaar! ik check ook vaak eerst reviews en sta vaak te lachen tegen mijn telefoon bij leuke berichtjes!

 3. Ellen

  Geweldig artikel! Ik herken echt veel! Ik word ook blij van elke nieuwe bloglovin volger!

 4. Denise

  Haha in veel herken ik me, maar omdat ik nog best ‘een beginner’ ben vallen die pakketjes nog wel mee! Leuk artikel Dagmar <3

 5. Sophie

  Ik herken me in bijna alles! Vooral dat met de telefoonrekening zoenen, de refreshknop en swatches :-) You remind me to back-up my blog, ik stel het altijd uit, haha! Geweldig artikel <3

 6. Svenja

  Het meeste is heel herkenbaar! Ik zit vooral vaak met een lach op mijn gezicht om de leuke reacties die ik krijg <3

 7. Hannah

  Dat lachen naar je telefoon, ooooh zo herkenbaar haha! En iedereen kijkt je dan ook echt zo aan van ”wat heeft zij nou?!” Maar dat maakt me niks uit, it just makes me happy! ♥

 8. Tineke

  Heel leuk geschreven meid, er zitten heel veel herkenbare punten tussen!
  Liefs

 9. Kirsty

  Haha heel herkenbaar! En die vreugdedansjes doe ik stiekem ook gewoon hoor!

 10. Anneke

  Hahah! Heel herkenbaar. Ik word zó blij als ik een nieuwe volger heb. :D En de postbode komt hier ook vaak zat langs met pakketjes. <3

 11. Suzanne

  Hahaha leuk geschreven, vooral dat van de pakketjsman, arme jongen ! hihi

 12. Alyssa

  Haha, wat een leuk artikel en veel dingen zijn inderdaad ERG herkenbaar ^^!

 13. Justine A

  Hahah heel herkenbaar inderdaad. Het lakken van 1 hand had ik gisteren nog gedaan. Was er bijna mee de deur uit gegaan, oepsss..

 14. Leuk stukje! Hoewel ik nog niet zo lang bezig ben met bloggen, zijn sommige dingen wel herkenbaar :-D En ja, ik juich (bijna hardop) bij elke reactie en elke nieuwe Bloglovin’ volger.. voelt erg tof als mensen me willen gaan volgen.

 15. Heel herkenbaar haha geweldig, bij lieve reactie glunder ik ook helemaal ik ik vergat de vorige keer erg donkere swatches op mijn binnenarm die opeens op het gebroken witte deken van mijn moeders kleed zaten… oops gelukkig deed een stofdoek wonderen.. en vooral irritatie als ik een product eerst nog moet fotograferen en dan pas kan en mag gebruiken van mezelf haha mijn ouders vinden het ook gek dat ik mijn pakketjes niet openmaak maar het op een video wil doen… de postbode wordt gek van mijn pakketjes en mijn ouders van mij en hem haha.. liefs xxx

 16. Joni

  Hahah zooo leuk. Sommige dingen zijn echt herkenbaar, ik maak ook een vreugdedansje als ik nieuwe volgers heb, dus je bent niet de enige en reacties van lezeressen zijn onbetaalbaar!

 17. Ise

  Ik blog niet over beauty maar in sommige dingen herken ik mezelf ook. Vooral de vreugdedansjes bij een nieuwe volger of reactie!

 18. Mailtjes ontvangen van merken of PR-bureaus met een verkeerde aanhef, oeps! – Haha gebeurd echt zo vaak of dat mijn naam echt heel raar geschreven is. Leuk artikel mop

 19. Het enige wat ik hierop kan zeggen is ‘herkenbaar’! Ik heb alleen nog nooit mailtjes ontvangen van PR bureaus, maar een verkeerde naam, serieus? En haha, overal foto’s van maken! En ik dans ook bij elke nieuwe volger hoor, niets om je voor te schamen :)

 20. Haha ik moest zo lachen om je punten! Zo herkenbaar. Vind altijd leuk als mensen plezier hebben in bloggen! Word er zelf ook vrolijk van :)

 21. Hahaha, heerlijke punten! De postbode in Alkmaar stopt zelfs op de drempel als hij ziet dat wij weggaan, om te kijken of hij niet iets voor ons bij zich heeft. Hij is zelfs een keer terug gereden toen hij mijn ouders aan zag komen, hahaha xD

 22. Esmée

  Haha, heerlijk om te lezen! Ik zat met een glimlach op mijn gezicht. Bij mij staan ook steeds dezelfde postbodes aan de deur en ik doe telkens de deur open, ze zullen wel denken.. :D

 23. Tessa

  Ja hahah ik herken dat zo van instagram!
  Liefs, Tessa

 24. JulieStarr

  Echt super grappig om te lezen! De meeste dingen zijn echt heel herkenbaar! :-)

 25. Esther

  Haha ik blog nog niet zo lang, maar ik herken er meerdere van. En ja ik doe ook een gek dansje bij een nieuwe bloglovin volger haha! Heb er nog niet zoveel, maar is super leuk :)

 26. Maaike

  Grappig artikel! Ik herken me maar in een paar dingen omdat de meeste meer voor beauty- en fashionbloggers zijn, maar bijv. foto’s maken voor recepten gebeurt hier heel vaak… <ijn ouders worden er helemaal gek van, haha!

 27. Wat een leuk artikel! Ik ben geen blogger maar ik herken mezelf ook een aantal dingen haha :)

 28. Lotte

  Super leuk! Erge is dat ik me bijna overal in herken haha! Postbode noemt me bij mijn voornaam en voor het vreugde dansje! Ja ik denk dat ik hulp nodig heb want ze lachen me hier nu uit dat ik zit te lachen tegen een laptop! X

 29. Masja

  Super leuk geschreven, heb hier hard op om moeten lachen haha! Vooral die ondraagelijke nieuwsgierigheid en opwinding die door je heen gaat wanneer je eerst foto’s moet maken van je producten!

  Enter My Giveaway

 30. Nadia

  Allemaal behalve de laatste, ik lak dan de ene hand in een kleur, de andere hand in een kleur en maak dan twee foto’s. Dan lak ik weer verder haha, zo gaat het sneller dan alleen 1 hand gebruiken.

 31. Linda

  Ooooh wat zijn ze leuk én herkenbaar! Ik word ook zo enthousiast van nieuwe volgers en bij een mooie mijlpaal maak ik ook een dansje haha dat zal er vast leuk uit zien!
  Ik lees meer blogs dan tijdschriften, en tegenwoordig gaat de iPad mee om blogs, Facebook en Instagram te checken om batterij van mijn telefoon te besparen hihi :)

 32. Kim B

  Leuk geschreven en echt zo herkenbaar!

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

 33. hele herkenbare punten vooral de volgers, nagels lakken en ja overal foto`s van maken voor ik ergens aan begin haha tot ergenis soms van omgeving

 34. Ines

  Hihi wat een grappig lijstje, in sommige puntjes herken ik mij wel :)

 35. Haha erg grappig! Ik moest lachen om: Even een pigmentatie-check voordat de investering plaatsvindt! Leuk geschreven!

 36. Je schrijft leuk :)!
  Ik herken wel een aantal dingen, ook van toen ik nog een beautyblog had.
  Ik krijg altijd een glimlach op me gezicht van een nieuwe volger, een nieuwe reactie of een like :)!
  Haha dat vreugdedansje doe ik ook :)
  Sommige dingen zijn wat meer weggelegd voor de wat grotere bloggers
  (Ik heb de postbode nog nooit voor mijn blog zien komen)
  Leuk artikel!

  Liefs, Jasmijn

Geef een antwoord

CommentLuv badge