Blog

HEALTHY LIFESTYLE / Sport Accessoires

Het is alweer half januari en de goede voornemens worden omgezet in gewoontes en de sportscholen puilen uit. Een gezonde levensstijl is super om op te pakken, maar een stuk lastiger om vast te houden. Ik ben al op de goede weg, maar verrassend genoeg werken fijne accessoires bij mij zéér motiverend, maar daarom ga ik ook altijd voor goud met shoppen… Vandaag deel ik mijn favoriete sport accessoires + lekkere muziek om op te sporten. Go go go!
Mijn gezondheid (CVS en Fibromyalgie) laat niet vaak toe dat ik kan sporten, maar als ik aan de slag kan dan ben ik bezig met Yoga, Zumba of hardlopen. Ik heb sinds een half jaar een abonnement op de sportschool en zo probeer ik alsnog mijn conditie op pijl te houden. Als je er nog steeds schattig uitziet na een work-out, dan heb je toch iets niet helemaal goed gedaan. Go for it en zweetdruppels zijn niet eng! Daarvoor neem je gewoon een vrolijk handdoekje mee! En de gouden uitvinding vind ik toch wel de Dopper. Dopper is een initiatief ter promotie van kraanwater en het terugdringen van de berg plastic afval. Hiervoor werd de Dopper ontwikkeld: het ideale flesje voor kraanwater; duurzaam, handig en mooi. Wegwerpflesjes heb je niet meer nodig, dus dat scheelt veel plastic afval! Handig én stylish voor bij het sporten. Ook mijn dopper bevat een kleurtje waar het sporten nog leuker van wordt.
Je vliegt gemakkelijk door een pittige work-out heen met de juiste muziek op. Ik heb een handig telefoonhoesje ontvangen die je om je arm kunt doen en het stoort je totaal niet bij het sporten. De band van deze Sports Arm Strap is verstelbaar en daardoor voor iedereen makkelijk te dragen. Hij past ook perfect voor om mijn Samsung Galaxy S2, maar er zijn voor uiteenlopende mobieltjes Arm Straps te bestellen. Om muziek te luisteren, gebruik ik de witte Sony koptelefoon. Oortjes zijn ook fijn, maar deze vallen vrij snel bij mij uit. Dan is zo’n koptelefoon een aanrader, zodat hij altijd goed blijft zitten. Mijn favo muziek voor onder het sporten van dit moment:
Pharrell Williams – Happy
♡ Dvbbs & Borgeous – Tsunami 
♡ New World Sound & Thomas Newson – Flute
Martin Garrinx & Jay Hardway – Wizard 
Paramore – Bring by Boring Brick
Dit lichte heuptasje kocht ik bij de H&M om toch even een afsluitbaar zakje te hebben waar ik mijn sleutel in kan doen. Een pasje is ook altijd handig,want zo kan je zorgeloos hardlopen of bewegen, zonder dat je bang hoeft te zijn het kwijt te raken. Dit heuptasje heeft een verstelbare klittenbandsluiting en het bevat twee ritjes. Mocht je een Ipod hebben (ik heb bijvoorbeeld een Ipod Shuffle) dan kan je deze er ook in doen, want het tasje bevat een vakje met opening voor headsetdraden.

Welke sport beoefen jij? Natuurlijk is het dragen van hakken ook een sport, net als shoppen trouwens. Dus ja die reken ik ook goed!
Liefs, Dagmar


Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.