HAPPY MOMENTS / Prachtige nieuwe cameraband

Ik voelde mij letterlijk de gelukkigste meid op aarde toen ik het berichtje kreeg van Laura dat ik dé prachtige cameraband had gewonnen die ik ooit had gezien. En dat is niets gelogen, want in werkelijkheid is hij ook adembenemend. Laura schrijft op haar blog www.whatabouther.nl en inspireert mij dagelijks met haar mooie artikelen. Nu heeft ze mij extra verwend met dit geweldige cadeau. Kijk je mee?

Laura is een echte reizigster en ze deelt, naast lifestyle, de mooiste plekken op aarde met haar lezeressen. Haar schrijfstijl zorgt ervoor dat je na het lezen van een artikel even tot bezinning komt en met een heleboel mooie gedachtes je dagelijkse leven verder invult. Ook krijg ik altijd fijne energie als ik haar stukken heb gelezen, de combinatie van de juiste woorden en prachtige foto’s raken mij keer op keer. Op de deurmat vond ik na een drukke dag op werk dit prachtige pakketje met warmte ingepakt. 

Dat plezier gaat zeker lukken, want wat is de band een beauty! Ik wist dat het een geweldig exemplaar zou zijn, want mijn hartje ging er tien keer harder door slaan toen ik het voorbij zag komen op www.whatabouther.nl, maar toen ik de band in mijn handen had… Woorden schieten tekort. I just love love love it!Laura, heel erg bedankt voor dit prachtige cadeau en de manier waarop je elk keer weer je omgeving én je lezeressen weet te inspireren om boven jezelf uit te stijgen en je dromen te leven. Dankjewel en ik hoop nog lang van je gepassioneerde levensstijl te mogen genieten, al is het door het leven van je mooie blog www.whatabouther.nl. Dankjewel!

Wat vinden jullie van deze cameraband? 

Follow me on

Dit bericht heeft 10 reacties.

 1. Josianne

  Aaaawhh, dus jij hebt hem gewonnen! Ik was er al zo benieuwd naar. Heel veel plezier ermee, hij is prachtig!

 2. Suzanne

  Wat gaaf! Ik wil ook heel graag een nieuwe band aan mijn camera!

 3. Michaela

  ik vind hem heel gaaf, het heeft iets retro achtigs en hij is niet zo saai zwart :D

 4. Esmée

  Wat een mooie band! Een heel leuk accessoire voor je camera. (:

 5. Mandy

  Ooooo wat een ontzettend lieve post!
  Ik denk dat Laura de kleur van een tomaat krijgt als ze terug is uit Jordanië ;)

Geef een antwoord

CommentLuv badge