Blog

HAPPY MOMENTS / Prachtige nieuwe cameraband

Ik voelde mij letterlijk de gelukkigste meid op aarde toen ik het berichtje kreeg van Laura dat ik dé prachtige cameraband had gewonnen die ik ooit had gezien. En dat is niets gelogen, want in werkelijkheid is hij ook adembenemend. Laura schrijft op haar blog www.whatabouther.nl en inspireert mij dagelijks met haar mooie artikelen. Nu heeft ze mij extra verwend met dit geweldige cadeau. Kijk je mee?

Laura is een echte reizigster en ze deelt, naast lifestyle, de mooiste plekken op aarde met haar lezeressen. Haar schrijfstijl zorgt ervoor dat je na het lezen van een artikel even tot bezinning komt en met een heleboel mooie gedachtes je dagelijkse leven verder invult. Ook krijg ik altijd fijne energie als ik haar stukken heb gelezen, de combinatie van de juiste woorden en prachtige foto’s raken mij keer op keer. Op de deurmat vond ik na een drukke dag op werk dit prachtige pakketje met warmte ingepakt. 

Dat plezier gaat zeker lukken, want wat is de band een beauty! Ik wist dat het een geweldig exemplaar zou zijn, want mijn hartje ging er tien keer harder door slaan toen ik het voorbij zag komen op www.whatabouther.nl, maar toen ik de band in mijn handen had… Woorden schieten tekort. I just love love love it!Laura, heel erg bedankt voor dit prachtige cadeau en de manier waarop je elk keer weer je omgeving én je lezeressen weet te inspireren om boven jezelf uit te stijgen en je dromen te leven. Dankjewel en ik hoop nog lang van je gepassioneerde levensstijl te mogen genieten, al is het door het leven van je mooie blog www.whatabouther.nl. Dankjewel!

Wat vinden jullie van deze cameraband? 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.