Blog

HAPPY MOMENTS/ Lichtpuntjes

De maand september stond in het teken van lichtpuntjes. Mooie momenten om ons heen waar we dankbaar voor mogen zijn en we ook even stil bij kunnen staan. In de roes van de tijd vliegen de geluksmomentjes om ons de oren, als we er maar bewust van zijn dat we erdoor worden omringd. Lisanne van www.lisanneleeft.nl heeft dit mooie initiatief genomen om haar lezeressen de ogen te openen. ”Soms zijn we zo hard bezig met andere dingen dat we de kleine, maar fijne dingen vergeten. Lichtpuntjes maken het verschil!”, aldus Lisanne. Ben je benieuwd naar mijn 10 lichtpuntjes?

✯ Mijn vriend en familie staan op de eerste plek. Met mijn vriend woon ik sinds kort samen en wauw wat voel ik mij thuis met hem. Elke dag is het weer een feestje om samen kleur te mogen geven en we genieten volop van ons eigen plekje. Mijn vriend heeft een hart van goud en ik zou nooit zonder hem kunnen én willen natuurlijk. Ook mijn familie vormt een dagelijks lichtpuntje. Zij inspireren mij met hun kracht en energie om eruit te halen wat erin zit en leren mij te genieten van alle wonderen die het leven in petto heeft. 

✯ Mooie quotes die je precies op het juiste moment leest, omdat het zo had moeten zijn.


✯ Mijn gezondheid, het gaat beter dan ooit ondanks dat CVS (chronisch vermoeidheid syndroom) nooit echt uit je lichaam verdwijnt. Ik heb ermee leren leven als nooit te voren. Waar ik voorheen een kasplantje was, heeft mijn leven een geweldige ‘upgrade’ gehad naar een droombestaan dat ik nu mag beleven. Van overleven naar zinvol leven; ik geniet er elke dag van!

✯ Mijn huisdieren; we hebben een kat die luistert naar de naam Poes, maar ook een vis genaamd Vissie en last but not least een schildpad die Dino heet. Het is echt mijn Dino baby.

✯ De geur van een boek waar nog niet eerder doorheen gebladerd is óf juist zo’n heerlijk stokoud boek dat half uit elkaar valt. Love books!

✯ Lieve vrienden en vriendinnen die precies weten wat je bedoelt, ook al kom je niet eens uit je woorden. Of dat je urenlang kunt kletsen, lachen en gek doen, maar vooral jezelf kunt zijn. 

✯ Dat ik mag stage lopen op het hoofdkantoor van H&M op de marketingafdeling. Wauw wat is dit een waanzinnige kans en elke dag ga ik met plezier naar werk. Het is mijn droombaan en ik ben deze nu aan het vervullen; ik voel mij er helemaal op mijn gemak en ik mag werken met een heel creatief team. 

✯ Het zelf gekookte eten dat niet is aangebrand en nog lekker smaakt ook, zonder dat de brandweer eraan te pas kwam.

✯ Vers stokbrood, fluitende vogeltjes in de ochtend en de eerste zonnestralen op de huid na flinke koud.

✯ Het ontdekken van nieuwe blogs en het onderhouden van mijn persoonlijke blog met alle lieve lezers; jullie vormen mijn lichtpuntjes!

En als je dan al die lichtpuntjes gaat noteren, komen er opeens steeds meer bij! Elke avond voordat ik ga slapen, schrijf ik deze lichtpuntjes in een mooi moleskine-boekje op om er de volgende dag mee wakker te kunnen worden. Zelfs als je slaapt wordt je dan door deze lichtpuntjes omringd, zo fijn!

You are the light of your life <3

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.