Blog

HAPPINESS – What’s on my Lucky List #5

Carpe diem! Het is alweer een maand geleden dat mijn laatste Lucky List artikel online is gekomen en ik heb in de tussentijd een prachtig lijstje aan hoogtepunten verzameld. Soms kan ik het zelf amper geloven hoeveel er toch gebeurd in een relatief korte tijd, tegelijkertijd ben ik er ongelooflijk dankbaar voor. Als iemand aan mij zou vragen of ik gelukkig ben, dan kan ik met ja antwoorden. Kijk je mee naar mijn Lucky List van de afgelopen tijd?


✩ 1000 lieve volgers op Instagram
Wow wat een onwerkelijk mooi aantal! Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het volgen van mijn account @ByDagmarValerie, de likes en lieve comments maken Instagram voor mij elke dag een feestje! En 1000 lieve mensen die mijn account volgen, dat zijn onvoorstelbaar veel mensen! Dat is te vergelijken met het idee dat iedereen van mijn middelbare school mij zou volgen, wait whaaat?

✩ 1 jaar By Dagmar Valerie
Yes, mijn blog bestaat één jaar! Ik vind het te gek wat er in een jaar allemaal is gebeurd, van geweldige vriendschappen tot aan mooie events, geweldige reacties, ongelooflijke mijlpalen en kansen waarvan ik alleen maar durfde te dromen (zoals het schrijven voor MoodieZ Magazine, maar dit komt bij een ander puntje terug. Bizar toch dat ik dit allemaal mag doen door mijn blog?). Miljoen keer dankjewel zeggen, zou nog niet voldoende zijn om mijn dankbaarheid weer te geven <3 

✩ 3,5 jaar samen met mijn lieve vriend
Wauw wat is dit al een lange tijd! We hebben het echt heel fijn samen en genieten dagelijks van elkaar. Elke dag is met mijn vriend een feestje en we vinden het ook heerlijk om samen erop uit te gaan en leuke activiteiten te ondernemen. We werken allebei hard en veel (gemiddeld zo’n 50 uur per week), niet voor het geld maar omdat we van onze passies onze job kunnen maken. Daarom genieten we ook extra van de momentjes rust tussendoor en gaan we graag samen op pad. Ik wil mijn lieve vriend via deze weg ook heel erg bedanken dat hij er altijd voor mij is. Ik ken niemand die zorgzamer is dan hij met zo’n groot hart van goud. 

✩ Persbezoek aan Hasselt
Ik vond het echt heerlijk om met mijn vriend in het mooie Hasselt te mogen vieren dat we al zo’n lange tijd samen zijn. We kregen de gelegenheid om Hasselt te ontdekken, het Modemuseum en de Japanse Tuin hebben veel indruk op ons gemaakt (bekijk hier de foto’s en vlog!) en we vonden het te gek om hier een bezoek aan te brengen. Daarnaast was het een romantische dag waarbij we ook nog eens heel veel hebben gelachen. Pretty perfect!

✩ De zomerse temperaturen
Mijn lichaam bloeit helemaal op met deze zomerse temperaturen en ik vind het dan ook heerlijk om de warme zonnestralen op de huid te voelen. Lekker zon vangen aan het strand met geluiden van de zee op de achtergrond, love it!

✩ Naar familie in Polen
Ik kon eindelijk mijn lieve familie in Polen weer knuffelen. Het was heel erg fijn om weer even bij mijn opa en oma te zijn en ik genoot van elke seconde (dat zie je ook in dit verslag + de vlog terug). De afstand maakt het niet altijd makkelijk, maar mijn lieve familie zit altijd in mijn hart. Ik hou ongelooflijk veel van hen en gelukkig hebben we af en toe de gelegenheid om te Skypen en zijn vliegtickets niet meer zo duur, zodat we ook echt kunnen knuffelen. 

✩ Schrijven voor MoodieZ
Jaaa, er komt een grote droom van mij uit want ik mag schrijven voor MoodieZ Magazine over mijn favo onderwerp: Happiness! Elke week kan je van mij een artikel op de website van MoodieZ verwachten en ik laat gauw weten als de eerste online is gekomen. Het is echt een prachtige kans waar ik ongelooflijk gelukkig van word.

✩ Bestelling van Boohoo en H&M
Omdat ik veel werk en weinig tijd had om te shoppen, besloot ik twee leuke bestellingen te plaatsen: bij de webshop Boohoo en H&M. Ik hoop dat de items net zo leuk zullen zijn als op de afbeeldingen! Tijd voor een shoplog? 

✩ Lezen
Ik heb de smaak om te lezen flink te pakken en kom het ene na het andere prachtige boek tegen. Zo las ik Weeffout in onze sterren (bekijk mijn recensie hier) en ben ik nu bezig in Het Nieuwe Nietsdoen van Gerhard Hormann. Dit is zo’n briljant boek dat ik de helft al heb onderstreept, het maakt bewust én laat mij hardop lachen. Echt een gouden combinatie en ik vertel er gauw meer over! 

Wat maakte jou de afgelopen tijd gelukkig?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.