Blog

HAPPINESS – What’s on my Lucky List #4

Make your own luck! Hoe fijn is het om even stil te staan bij hoogtepuntjes van de afgelopen twee weken waar ik zo blij van werd? Ik vind het echt heel leuk om deze artikelen te schrijven en jullie gelukkig ook om te lezen aan de reacties te merken (dankjewel!). Natuurlijk ben ik ook erg nieuwsgierig naar jouw hoogtepunten van de afgelopen 14 dagen. Bij mij is er in zo’n korte tijd erg veel gebeurd, ik laat het je zien. Enjoy!

 Afgestudeerd en trakteren op werk
Yes, ik heb mijn diploma gehaald! Dit is je misschien ook wel opgevallen door eerdere artikelen en op de socialmediakanalen (excuse me voor alle spam), want dit moment was heel bijzonder voor mij. Na vier jaar bikkelen is het gelukt en het voelde echt als een nieuw hoofdstuk waar ik in mocht stappen. Daarnaast trakteerde ik op werk met chips, koekjes en snoep om het feestje compleet te maken. Yay! En heb ik al gezegd dat ik door het afstuderen de allerlekkerste pizza ever heb gegeten? Dan zeg ik het nu haha, we gingen namelijk spontaan uiteten en het was zo lekker! Ik at écht alsof ik nog nooit eerder een pizza had gegeten, want tot op de laatste kruimel was mijn bord leeg.
 Mijn nieuwe camera Canon 700D
Joepieee, natuurlijk staat deze beauty op mijn hoogtepuntenlijstje. Ik heb een nieuwe camera aangeschaft (rib uit mijn lijf, maar ik gebruik het dagelijks én ben er heel erg blij mee) en beleef er nu al veel plezier mee. Meer over de overstap en mijn keuze van de Canon 1000D naar de 700D lees je hier. Wat een geweldige en kwalitatief sterke foto’s maakt de Canon 700D! Echt een goede investering waar ik nog jaren plezier van hoop te hebben. En dit brengt mij gelijk bij mijn volgende fijne moment:
 YouTube en lieve reacties
Ik heb besloten om mijn YouTubekanaal By Dagmar Valerie nieuw leven in te blazen. Na lang wikken en wegen (en veel vragen of ik alsjeblieft een filmpje kon opnemen, dankjewel voor het overhalen ;)) heb ik de knoop doorgehakt en ben ik met mijn nieuwe camera gaan filmen. Ik moet het nog wel echt ontdekken, omdat hij nog automatisch scherpstelt en het moet heel eenvoudig zijn om dit uit te zetten. Dan hoor je het niet de hele tijd zoomen, zoals in mijn laatste klets-filmpje. Dat vond ik trouwens heel spannend om op te nemen, want dan horen jullie mij opeens praten en zien jullie hoe ik doe… Haha na diep ademhalen heb ik het gewoon gedaan en wat kwamen er lieve reacties op het filmpje! Geweldig, dankjewel lieve allemaal! En wat mij nog meer verbaasde was dat ik inmiddels 200 abonnees heb op mijn YouTubekanaal, ongelooflijk! Ik ga zorgen voor leuke filmpjes, dankjewel voor het volgen!
✩ Boohoo event
Oh wat vond ik het te gek om bij het Boohoo Bloggers event aanwezig te zijn waar de nieuwe Autumn / Winter collectie 2014 gepresenteerd werd. Ook zag ik heel veel lieve bloggers en het was ontzettend gezellig. De sfeer was te gek en ik kreeg ook nog eens een waanzinnige goodiebag mee! Ik kijk er met veel plezier op terug.
✩ Onze nieuwe IKEA kast
Het in elkaar zetten van IKEA meubels schijnt dé ultieme relatie-test te zijn en we zijn glansrijk geslaagd. We genieten nu volop van de nieuwe kast en wat kwamen er veel lieve reacties op van jullie! Het is een Kallax-kast (4 x 4 + 4 x 2 ) met laadjes, deurtjes en mandjes zodat alle spullen netjes zijn opgeborgen zonder dat alles zichtbaar is. Extra leuk; er zit nog steeds een leeg vak in, dat probeer ik nog even zo te houden J Kijken hoe lang dat duurt!
✩ TVOH
Ik deed mee met de audities voor The Blind Auditions! Grapje natuurlijk, want ik ga geen mensen onnodig een gehoorbeschadiging bezorgen. Samen met mijn vriend zat ik in het publiek en het was echt een waanzinnige show. Vanaf eind augustus start het nieuwe seizoen, natuurlijk ga ik kijken!

✩ Eerste weekje fulltime werken is gelukt
Na het afstuderen kan ik nog even niet genieten van een vakantie, maar wel van geweldige tripjes die eraan gaan komen die Jord en ik in de weekenden gaan doen. Maar waar ik ook heel blij mee ben is dat ik nu fulltime kan werken! Wie had dat ooit gedacht en nu ben ik lekker aan het werk in een functie die ik altijd al wou vervullen: marketing, pr en communicatie. De langere vakantie laat dus nog even op zich wachten, maar tussendoor ga ik extra genieten. En ik ben heel blij dat het lukt om alles te combineren met mijn grote hobby en passie: mijn blog!
 Een level verder komen in TwoDots
Haha ik ben zojuist een level verder gekomen nu ik dit schrijf, ik merk dat het zo’n kick geeft dat het echt even gemeld moet worden in dit artikel. Voor de mensen die het spelletje TwoDots niet kennen, het is een verslavende game voor op je telefoon. Ik vind het echt heel erg leuk, maar weet dus waar je aan begint (hint: doe het niet nu het nog kan haha).
Aan het einde van een jaar blik je terug op wat is geweest. Maar recent passeerden we de helft van het jaar 2014 en er is heel veel gebeurd voor mij in een relatief korte periode, waardoor het mij leuk leek om de hoogtepunten van het afgelopen half jaar online te zetten. Dit werd uiteindelijk zo’n waslijst dat je nog veel moest scrollen, sorry! Maar wat gaf het een ongelooflijke kick om het allemaal te zien, wauw! 

 Brownies
Elke week probeer ik iets nieuws te koken of te bakken ( mijn eigen mini kook-challenge) en voor deze week verzon ik het maken van brownies! En ze waren zo lekker dat deze het volgende uur niet meer hebben gehaald. Ik had de brownies op tafel gezet bij het kijken van een voetbalwedstrijd, maar was gelukkig net op tijd voor het maken van een foto voor het ultieme bewijs dat ze écht gelukt zijn haha. Deze week is mijn kookmissie weer geslaagd!

Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen twee weken?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.