HAPPINESS – What’s on my Lucky List #3

HAPPINESS – What’s on my Lucky List #3

Happy girls are the prettiest! Ik blijf mij zo verbazen hoeveel hoogtepunten er in twee weken elkaar opvolgen. Ik vind het heerlijk om zo’n Lucky List samen te stellen en op deze manier de geluksmomenten nog een keertje te beleven, heb jij dat ook? Kijk je mee naar mijn Lucky List vol fijne momenten van de afgelopen twee weken?

Het printen van mijn scriptie geeft zo’n geluksboost dat ik er weer een week op kan teren. Wat zeg ik? Een maand of drie eigenlijk! Eindelijk lekker afsluiten, alleen nog tijdens de verdediging vlammen en dan nooit meer naar school. Dit laatste is trouwens nog best een spannend gevoel. 

Deelnemen aan de Run for KiKa op de 5 kilometer (lees hier mijn verslag erover) én hardlopend over de eindstreep! Het event gaf echt kippenvel en was zo bijzonder. Dit wil ik echt vaker doen voor goede doelen, het voelt fijn om je voor anderen in te kunnen zetten en elkaar vooruit te helpen. Ook al had ik het soms best pittig met de loop, het doemscenario om kruipend de finish te halen was gelukkig niet aan de orde. En jullie geweldige reacties waren echt zo overweldigend lief! Ik moest echt even slikken om het droog te houden, dankjewel!

✩ Het WK 2014! Haha, ik had nooit verwacht dat dit punt op mijn Lucky List zou komen te staan, maar eigenlijk vind ik het megagrappig hoe we met z’n allen opgaan in de oranjegekte. Ik heb écht niks met voetbal, maar nu het WK te volgen is zit ik erbij als een ware commentator (inclusief By Danie poncho) en dompel ik mij onder in statistieken, opstellingen, spelers en tactieken. What’s wrong with me? Ik heb de oranjekoorts goed te pakken!

✩ Sinterklaas vieren in juni. Ik heb nog niet eerder in de brandende zon gedichten voorgelezen en pepernoten gegeten die in je hand wegsmolten, maar het was een geweldige ervaring waar ik nog steeds buikpijn van het heb door het lachen. Ik kreeg prachtige oorbellen van de Sint, dankjewel oude, vriendelijke, Spaanse man! Ook de sushi achteraf was verrukkelijk, maar dat is geen verrassing. 

✩ 700 volgers op Bloglovin en nu ik kijk zijn het er nog véél meer geworden! Hoe bizar als ik denk dat al deze volgers lieve mensen zijn die mijn blog lezen. Ik kan het mij echt amper voorstellen, dankjewel lieve allemaal! Het maakt mij zo gelukkig dat ik er een nieuw artikel mee zou kunnen vullen. Jullie reacties laten mij elke ochtend weer glimlachen (of hardop lachen, want ik heb volgers met een geweldig gevoel voor humor zo leuk!). 

✩ Chillen met Poes! Deze snurkende en lieve tijger lag bij mij op schoot toen ik mij wat minder voelde. She’s so fluffy I’m gonna die! 

✩ Mijn allereerste Ray-Ban met oranje glazen! Wow wat vind ik deze mooie zonnebril te gek, ik sprong echt een gat in de lucht toen ik deze ontving en ik draag deze dan ook met veel trots. 

✩ Minion-grapjes met lieve Anne <3 Hahaha ik weet niet eens of ik onze humor wel uit zou kunnen leggen. Muak muak muak!  Papoi? Wat wel zeker is dat ik regelmatig naast mijn stoel lig om onze grappen via Facebook en WhatsApp. Hi-la-risch én goud waard.

✩ Wentelteefjes maken die ook nog eens lekker zijn. Zoals jullie misschien weten probeer ik elke week iets nieuws te maken, zodat ik beter kan bakken en koken. Deze week waren de wentelteefjes aan de beurt en zelfs Jord was aan het smullen, een groot compliment!

Is er lekkerder ijs dan Fressini Ijs? We wonen vlakbij deze overheerlijke ijs- en chocoladewinkel en dat is absoluut geen straf. In de zomer staat onze hele straat vol met families die ijsjes eten, heel gezellig!

Do more of what makes you happy! Wat staat er op jouw Lucky List?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 24 reacties.

 1. Ahh altijd leuk deze posts! Zo positief! Goed idee om alle geluksmomentjes op te schrijven! Heel leuk om te lezen! Gefeliciteerd met je 744 followers inmiddels op bloglovin!

 2. Cindy

  Wat een mooie lijst! Op mijn lucky list staan momenten met vrienden en mijn vriend, WK kijken met vrienden, uitslapen (oh ik heb zo’n last van vermoeidheid de laatste weken dat ik sowieso blij ben met elke minuut slaap, ondanks dat ik ’s nachts echt veel uren slaap). Die Ray-Ban is geweldig Dagmar, staat je zó goed! Fijn weekend!

  1. Aah wat lief je compliment en superlieve comment! Ik hoop wel echt dat je gauw minder last hebt van je vermoeidheid, vervelend zeg! Hopelijk is het gauw voorbij, veel liefs X

 3. Ooow wat een heerlijke dingen weer op je lijstje! Fijn he :-) en jaaaaaaaaa love icecream!!!!
  De nieuwe ray ban is prachtig!

 4. Justine A

  Fijne lucky list <3 ik heb ook een aantal dingen op mijn lijst staan, maar wat ik net als ji jniet verwacht had: het WK. Geweldig hoe ineens iedereen (of je nu wel of niet van voetbal houd, of je nu voor PSV of Ajax bent) het team steunt en toejuicht. De gezelligheid en alles, ht is zo leuk!! GO ORANJE!

 5. Ik ben echt helemaal dol op Minions…. Als ik filmpje kijken kom ik altijd niet meer bij van het lachen. Mijn vriend kijkt dan echt af en toe van wat doe jij nou weer.

 6. Joni

  Aah wat een top lijst. Zo fijn om te lezen dat je mooie dingen meemaakt. Hahah, die minions, ik hoor ze het gewoon zeggen, geweldig.

 7. Kirsty

  Wat een mooie en positieve lijst! Ik vind het echt gaaf dat je al meer dan 700 volgers hebt mogen bereiken en vind het superknap dat je de Run for Kika hebt uitgelopen! :) En het WK vind ik ook helemaal leuk hihi, maar ik ben sowieso wel gek op voetbal (niet dat ik het zelf kan, maar ik kijk wel graag).

 8. Wat een super fijne happy lijst! Het zijn allemaal punten waar ik ook super happy van zou worden!

 9. Andrea

  Wat een fijn lijstje. Die scriptie kan ik me ook nog herinneren. Heerlijk moment is dat!

 10. Ik word toch altijd zo blij van je berichten. Al die fijne dingen op een rijtje, heerlijk! Heb je een fijn weekend in het vooruitzicht? Lekker rustig met fijne tijdschriften en lieve mensen? XXXX

 11. Nicole

  Met zulke fijne hoogtepunten kun je niet anders dan het op je blog zetten! Heel fijn..

 12. Marlissa

  Wat een mooie lucky-list! heerlijk om al deze punten te lezen en ja de ray-ban zonnebril is mooi:)

 13. Fleur

  Wat een fijne lijst!
  Mooie kleine en compacte dingen die al een heleboel mooi kunnen maken!
  Ik vind het nog steeds ontzettend knapndat je de run voor kika hebt gedaan. Als ik hem ooit zou gaan doen dan zou het een lopende versie zijn want de conditie en het geduld heb ik er niet voor, haha!

  1. Aaah wat superlief om te lezen je comment, dankjewel lieve Fleur! En ik weet zeker dat je het ook zou halen, als ik het kan dan kan jij het ook! Echt heel mooi om je leuke reactie te ontvangen, dankjewel!

 14. Tessa

  hahah wat grappig dat je sinterklaas heb gevierd! en wat geweldig van je 700 volgers, gefeliciteerd nu alweer bijna 750!
  liefs, Tessa

Geef een antwoord

CommentLuv badge