HAPPINESS – What’s on my Lucky List #2

HAPPINESS – What’s on my Lucky List #2


A good life is a collection of happy moments! De afgelopen twee weken waren vol fijne momenten en hoogtepunten voor mij. Ik hoop van harte dat jij ook mooie momenten hebt mogen ervaren, of deze nou groot waren of klein, en dat je ervan kon genieten. Het is goed om even stil te staan bij deze geluksmomentjes, want stiekem zijn het er onwijs veel als je er maar niet haastig aan voorbij loopt aangezien je ze dan ook minder ziet én voelt. Op de foto spot je mijn lieve vriendinnetjes (v.l.n.r.) Ingeborg, Carlijn, Emilia en Anne. Kijk je mee naar mijn Lucky List vol fijne momenten van de afgelopen twee weken?

✩ Allereerst vind ik het heel erg leuk dat ik weer kan genieten van het koken en bakken. Dit kon ik eigenlijk nooit, omdat het zoveel energie vraagt om te staan (soms pak ik dan even een stoel) en mij te concentreren op het maken van een maaltijd. Maar nu kan ik het eindelijk ook vaker overnemen van mijn vriend, die overigens heerlijk kan koken. Ook beleef ik zoveel plezier aan het ontdekken van nieuwe recepten, het geeft mij heel veel plezier als ik wat lekkers op tafel kan zetten en iedereen zie smullen. Ik heb voor mijzelf een doel gesteld (de kookchallenge!) om elke week een nieuw recept op het gebied van koken/bakken te proberen, zo kan ik mijn eigen menukaart uitbreiden. De afgelopen twee weken maakte ik lasagne en eigen tomatensoep. Nu ik dit schrijf zitten mijn selfmade American Cookies in de oven. Ik ben benieuwd of ze gaan lukken!

Vlieland was prachtig, we zijn er een dagje naartoe geweest en het is zo’n schitterend eiland! Je kunt mijn ervaringen en foto’s hier teruglezen en bekijken.

✩ Ik vond het ook te gek om mijn lieve vriendinnetje Carlijn weer te zien bij het Colgate X Ilja Visser event, maar ook bij De Proefparade. Zo trots op haar!

✩ Ook ik heb mensen een gehoorbeschadiging bezorgd geloof ik op De Proefparade van het harde lachen, oeps! Maar de sfeer was zo fijn en ik zag lieve vriendinnen en er was een heerlijke high tea… Ik heb er volop van genoten!

✩ Yay, ik kreeg fijne tips en feedback op mijn concept-versie van mijn scriptie! Deze week de laatste aanpassingen en dan mag ik het definitief inleveren. Spannend!

Mijn vriendje en ik wonen een jaar samen! Ooh wat gaat de tijd snel en hebben we sindsdien een extra fijne tijd gehad. Het voelt zo goed om samen op te staan en de dag af te kunnen sluiten. Op naar het volgende jaar :)

✩ We hebben een lang weekend Parijs geboekt! We gaan deze zomer met twee lieve vrienden van ons en ik kijk er nu al naar uit. Wat een fijn vooruitzicht om in de zomer Versailles te ontdekken, want daar ben ik nog nooit geweest. Ook gaan we heerlijk in het park voor het Louvre bij de mooie vijver zitten en wandelen langs de Seine… Haha ik dwaal af. Ik heb er zoveel zin in!

Mijn conditie wordt beter en beter! Ik duik ook zo weer de sportschool in voor een lesje Evy, de #JuneJumpRope (springtouwen) challenge en daarna ga ik de sauna in voor de tweede keer in mijn leven. De eerste keer is zo goed bevallen, omdat je na het sporten dan minder spierpijn ervaart. Ben benieuwd!

✩ Het prachtige artikel van Anne over de gouden vriendschappen dankzij bloggen heeft mij echt wat traantjes gekost. Wat een prachtig artikel en lieve woorden <3 Ook de reacties zijn zo hartverwarmend!  Echt heel erg lief, ben er nog steeds stil van!

✩ Als ik aan het hardlopen ben bij het kasteel, dan word ik steeds aangemoedigd door méga grappige meerkoeten. Heb je die vrolijke vogels een keer zien zwemmen? Ze zijn echt zo grappig met hun nek en gaan als een speer. Oh ik kan daar zo vrolijk van worden. Aanrader: meerkoeten spotten!

✩ In de zomer heb je altijd heerlijk fruit en daar kan ik echt van smullen. Lekkere aardbeien, kersen en besjes… Heerlijk!

Do more of what makes you happy! Wat staat er op jouw Lucky List?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 34 reacties.

 1. Denise

  Ah ik merk dat ik gewoon met een glimlach deze Lucky List aan het lezen ben. Ik vind het echt inspirerend om te zien hoe je overal het positieve uit kan halen, ook al heb je het misschien wat zwaarder dan anderen. Je bent een toppertje! Enne.. ik ben benieuwd naar die American Cookies <3

 2. Justine A

  ahhh, wat een leuke lucky list! Kan me helemaal voorstellen dat je hier gelukkig van wordt <3
  Op mijn lucky list staat o.a. dat ik een lesje blogilates heb kunnen volhouden en morgen alweer een fijn en lang weekend!

 3. Kimberly

  Ik word helemaal blij van je mooie lijstje lieverd! De kookchallenge is ook wel wat voor mij :D Sinds ik veel bij Dylan ben in zijn huisje kook ik vaak maar wil toch nog wel nieuwe dingen uitproberen :D Ik wil trouwens een koekje van je hihi! En ik vind het artikel van Anne echt super mooi zeg!!

 4. Fleur

  Wat een fijn lijstje!
  Ik zet een petje af voor hoe je alles doet en hoe hard je met je conditie bezig bent.
  Zo knap!

 5. Super leuke lijst! Echt heel leuk om te lezen dat jullie via het bloggen vriendinnen zijn geworden. Tof om te horen.

 6. Evelien

  Wat een onwijs mooi lijstje, veel mooie momentjes! Zo leuk dat je mee doet aan de kook challenge, leuk om nieuwe recepten te ontdekken. En wat fijn dat je conditie steeds beter en beter wordt. Dat geeft je zeker een boost! :) Kan niet wachten tot het volgende lucky lijstje. :)

 7. Ik word altijd zo ontzettend blij van jou Dagmar! Als ik dan even druk ben en in de stress zit en ik lees jouw positieve woorden dan krijg ik weer een dikke glimlach :-) X

 8. Laura

  Fijn lijstje! Je ziet er ook stralend uit op alle foto´s. En ik ben nog nooit op Vlieland geweest, maar het lijkt me heerlijk!

 9. Linda

  Wat is het toch onwijs fijn om te lezen dat jij steeds fitter en fitter wordt! Je laat maar weer eens zien dat je weldegelijk een mooi leven kan hebben ondanks de chronische labeltjes. En wat een mooie foto’s, zo mooi om te zien hoe je straalt! Parijs zal vast een mooi plekje krijgen in je hart gok ik, en dat er nog maar vele happy momenten mogen volgen!

 10. Ik vind het toch altijd zo mooi hoe jij dit soort dingen zo mooi en knap en goed kunt verwoorden! En zo fijn dat je de laatste tijd zo vrolijk bent en blij en dat je lichaam beter gaat :) En weetje, liever doof door je gelach, dan doof door gehuil ;)

  Xx Alex

 11. Petra

  Goed dat je de dingen telt waar je blij van word en dankbaar voor bent…dat zouden meer mensen moeten doen, dan heeste er minder ontevredenheid en onrust
  Zelf werd ik van de week erg vlij van de pannenkoek, met aardbeien en vanille ijs, die ik zelf bereid had, het zag er zo schattig uit en ik was zo blij dat ik dat kon maken….
  Groetjes Petra

 12. Bianca

  wat een super leuke lijft ja de tijd gaat snel wanneer je gelukkig bent.

 13. Tessa

  Gefeliciteerd dat je een jaar samenwoont, echt zo leuk!
  Liefs, Tessa

 14. Ik kijk zo naar die heerlijke zomerdagen uit! Lekker buiten zitten, wijntje, terrasje, lange avonden…heerlijk! Parijs in de zomer, heel veel plezier gewenst!

 15. Wat een hele mooie lijst met allemaal fijne dingen! :D En ja, fruit is zooo lekker in de zomer!

 16. Leuk om te lezen, moet zelf ook eens op een rijtje zetten wat me gelukkig maakt, want dat geeft je weer een blij gevoel! Leuke foto’s ook ^^

 17. Anne

  wat ontzettend leuk om te lezen en om de foto’s te zien!

 18. Leuke foto die eerste! Trouwens heel leuk om te lezen. En aah Parijs… volgende maand ga ik ook nog eens met twee vriendinnen en ik ben echt al aan het aftellen.

  Super dat je conditie er op vooruitgaat! Echt niet zo vanzelfsprekend :) Houden zo dus ;)

  x Aurélie

 19. Wat leuk dat je al een jaar samen woont met je vriend! En ook tof dat je naar Parijs gaat. whaa ik ga maandag en kan ook echt niet wachten! x

 20. Sas

  Wat een super leuke lijst! En parijs… Love it!

Geef een antwoord

CommentLuv badge