Blog

HAPPINESS – What’s on my Lucky List #2


A good life is a collection of happy moments! De afgelopen twee weken waren vol fijne momenten en hoogtepunten voor mij. Ik hoop van harte dat jij ook mooie momenten hebt mogen ervaren, of deze nou groot waren of klein, en dat je ervan kon genieten. Het is goed om even stil te staan bij deze geluksmomentjes, want stiekem zijn het er onwijs veel als je er maar niet haastig aan voorbij loopt aangezien je ze dan ook minder ziet én voelt. Op de foto spot je mijn lieve vriendinnetjes (v.l.n.r.) Ingeborg, Carlijn, Emilia en Anne. Kijk je mee naar mijn Lucky List vol fijne momenten van de afgelopen twee weken?

✩ Allereerst vind ik het heel erg leuk dat ik weer kan genieten van het koken en bakken. Dit kon ik eigenlijk nooit, omdat het zoveel energie vraagt om te staan (soms pak ik dan even een stoel) en mij te concentreren op het maken van een maaltijd. Maar nu kan ik het eindelijk ook vaker overnemen van mijn vriend, die overigens heerlijk kan koken. Ook beleef ik zoveel plezier aan het ontdekken van nieuwe recepten, het geeft mij heel veel plezier als ik wat lekkers op tafel kan zetten en iedereen zie smullen. Ik heb voor mijzelf een doel gesteld (de kookchallenge!) om elke week een nieuw recept op het gebied van koken/bakken te proberen, zo kan ik mijn eigen menukaart uitbreiden. De afgelopen twee weken maakte ik lasagne en eigen tomatensoep. Nu ik dit schrijf zitten mijn selfmade American Cookies in de oven. Ik ben benieuwd of ze gaan lukken!

Vlieland was prachtig, we zijn er een dagje naartoe geweest en het is zo’n schitterend eiland! Je kunt mijn ervaringen en foto’s hier teruglezen en bekijken.

✩ Ik vond het ook te gek om mijn lieve vriendinnetje Carlijn weer te zien bij het Colgate X Ilja Visser event, maar ook bij De Proefparade. Zo trots op haar!

✩ Ook ik heb mensen een gehoorbeschadiging bezorgd geloof ik op De Proefparade van het harde lachen, oeps! Maar de sfeer was zo fijn en ik zag lieve vriendinnen en er was een heerlijke high tea… Ik heb er volop van genoten!

✩ Yay, ik kreeg fijne tips en feedback op mijn concept-versie van mijn scriptie! Deze week de laatste aanpassingen en dan mag ik het definitief inleveren. Spannend!

Mijn vriendje en ik wonen een jaar samen! Ooh wat gaat de tijd snel en hebben we sindsdien een extra fijne tijd gehad. Het voelt zo goed om samen op te staan en de dag af te kunnen sluiten. Op naar het volgende jaar :)

✩ We hebben een lang weekend Parijs geboekt! We gaan deze zomer met twee lieve vrienden van ons en ik kijk er nu al naar uit. Wat een fijn vooruitzicht om in de zomer Versailles te ontdekken, want daar ben ik nog nooit geweest. Ook gaan we heerlijk in het park voor het Louvre bij de mooie vijver zitten en wandelen langs de Seine… Haha ik dwaal af. Ik heb er zoveel zin in!

Mijn conditie wordt beter en beter! Ik duik ook zo weer de sportschool in voor een lesje Evy, de #JuneJumpRope (springtouwen) challenge en daarna ga ik de sauna in voor de tweede keer in mijn leven. De eerste keer is zo goed bevallen, omdat je na het sporten dan minder spierpijn ervaart. Ben benieuwd!

✩ Het prachtige artikel van Anne over de gouden vriendschappen dankzij bloggen heeft mij echt wat traantjes gekost. Wat een prachtig artikel en lieve woorden <3 Ook de reacties zijn zo hartverwarmend!  Echt heel erg lief, ben er nog steeds stil van!

✩ Als ik aan het hardlopen ben bij het kasteel, dan word ik steeds aangemoedigd door méga grappige meerkoeten. Heb je die vrolijke vogels een keer zien zwemmen? Ze zijn echt zo grappig met hun nek en gaan als een speer. Oh ik kan daar zo vrolijk van worden. Aanrader: meerkoeten spotten!

✩ In de zomer heb je altijd heerlijk fruit en daar kan ik echt van smullen. Lekkere aardbeien, kersen en besjes… Heerlijk!

Do more of what makes you happy! Wat staat er op jouw Lucky List?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.