Happiness – What’s on my Lucky List #1

Happiness – What’s on my Lucky List #1

Make your own luck! Zijn de klavertjesvier niet onwijs leuk? Deze kwamen uit het potje dat ik bij de Action scoorde en ze zijn echt heel snel gegroeid. Deze foto gebruik ik nu ook in de rechterbalk van mijn blog, het is natuurlijk erg passend bij mijn logo en lay-out vind je niet? Ik ben in een méga feeststemming en aangezien ik het zo leuk vind om bij anderen te lezen waar zij blij van worden, leek het mij hét perfecte moment om mijn gelukslijstje op te stellen van situaties en momenten die mij een gat in de lucht laten springen. Kijk je mee?

✩ Mijn concept-versie van mijn scriptie is ingeleverd! Dat betekent dat ik alleen nog de feedback en tips moet verwerken en dan ben ik klaar met studeren! Wow wat gaat het opeens snel, maar ik kan niet wachten tot ik het echt af kan sluiten. Nu ben ik helemaal klaar om het nieuwe hoofdstuk open te slaan (en die van mijn scriptie heel hard dicht haha).
✩ En ik wil gelijk even benoemen dat mijn vriendje echt mijn held is. Wat een engelengeduld heeft hij toch en zo fijn dat hij de boel thuis draaiende heeft gehouden ondertussen én mijn geklaag aanhoorde deze week. Haha oh wat moest ik doorbijten, maar het is af! Party en knuffels voor iedereen!
✩ Maar jullie mogen ook niet ontbreken in mijn eerste Lucky List! Want ik ben elke dag zo gelukkig met jullie lieve reacties en ik kan echt niet verwoorden hoe bijzonder ik het vind dat jullie dagelijks zoveel lieve woorden met mij delen. Maar ook hoe lief en bemoedigend jullie woorden waren de afgelopen week, dat gaf zo’n boost! Jullie maken mij echt gelukkig.
✩ Knuffelen met Poes! Ik kan mij uren met haar vermaken.
✩ Ooh het lekkere weer, ik kan er maar geen genoeg van krijgen! Ook zo fijn dat de pijn in mijn lichaam minder wordt door het lekkere zonnetje, love it.
✩ Hoplakiedee deze week haalde ik les 10 van Evy met hardlopen! Dat voelde héél erg lekker, op naar de volgende tien :)
✩ Als de deuren van de trein voor je neus open gaan in spitsuur; lucky me!
Mango! Als fruit om te eten maar ook in de lijn van The Body Shop (mijn review over de Mango Body Sorbet kun je hier lezen)!
✩ Voor de eerste keer met rijles over de snelweg. Haha wauw wat een kick gaf dat, ik ging zelfs eventjes 140 km per uur say whaaat?! 
✩ De nieuwe Vogue van juni met de leuke #VogueTee erbij. Echt een fijn Body & Beach Issue. 
✩ Mijn nieuwe sportoutfit, lekker functioneel én fashionable!
Wandelen met mijn vriendje langs het kasteel terwijl de zon langzaam ondergaat en een orkest in de verte buiten oefent… liefde!

Wat staat er op jouw lucky list? Waar werd jij de afgelopen tijd gelukkig van?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 35 reacties.

 1. Sophie

  De eerste keer dat ik over de snelweg ging vond ik verschrikkelijk, haha! Nu vind ik het heerlijk <3 Wat goed dat je les 10 van Evy alweer hebt afgerond, je bent ontzettend goed bezig! Woah, je concept van je script al weer ingeleverd, je bent ’n topper! Nog even en je bent klaarr! Yay <3

 2. Ohh fijn dat je je concept al hebt ingeleverd en je bijna klaar bent met je studie! Ik voelde me tijdens m’n eerste rijles ook zo, maar het went vanzelf :-)

 3. Heerlijk dat je de conceptversie hebt ingeleverd, je bent al een hele eind! Je heb mooie dingen om gelukkig mee te zijn :)

 4. Daniëlle

  Leuk dat je zoveel leuke positieve dingen op een rijtje hebt gezet! Nice dat je het concept van je script nu al hebt ingeleverd! Goed bezig :) Je bent echt super goed bezig! En met je blog trouwens ook ;)

 5. Denise

  Weer een heerlijk lijstje om de dag mee te beginnen. Wat fijn dat je scriptie is ingeleverd, nu duimen maar! Liefs

 6. Eline

  Whoop whoop, conceptversie ingeleverd! Ik ben trots op je lieverd <3

 7. Joyce

  Wat een heerlijk lijstje dagmar! Goed om de dag mee te beginnen.

 8. Wat een mooi lijstje! Wat goed dat je bijna klaar bent. Geeft vast een heerlijk gevoel. En les 10 van Evy al afgerond, you go girl! Ik heb nu net les 5 afgerond ;) Fijn weekend lieve Dagmar!

 9. Sas

  Wat een fijne post, om blij van te worden. Zo goed om bij deze dingen stil te staan! :)

 10. Daphne

  De eerste keer snelweg was bij mij ook echt heel raar, maar je went er wel aan! :)

 11. Cindy

  Erg mooi lijstje! Lekker genieten dit weekend hoor! En superleuk, die foto met je klavertjes vier, past helemaal bij je!

 12. Kimberly

  TOPPER!! :D Wat een prachtlijstje zeg! Mij lijkt het ook wel wat om tijdens zonsondergang bij een kasteel te lopen en ondertussen muziek te horen.. bijzonder lijkt het me ook! De foto bovenaan is trouwens echt helemaal jou met die klavertjes vier :D

 13. Romy

  Wat een ontzettend leuke lijst, ik heb zoveel bewondering voor jou dat je altijd zo positief bent, daar kunnen veel mensen nog wel wat van leren, je bent een topper!

 14. Anouk

  Wat fijn dat je bijna klaar ben met je scriptie! Ik vind wandelen met mn vriend ook heerlijk.

 15. Alexa Land

  Wat een leuk rijtje en hoe je je vriend zo lief in het zonnetje zet. Fijn dat het goed gaat met je scriptie :)

 16. Wendy

  Wat een heerlijk en fijn lijstje. :) Zo fijn dat je bijna klaar bent met je scriptie.

 17. Wat een super mooie foto Dagmar! Hij past helemaal bij je blog met die leuke klavertjes vier. En wow, wat goed dat je conceptversie af is. Feest :) Ik weet nog goed dat mijn eerste keer op de snelweg met rijles ook zo tof was. Ik vond het ook wel spannend, zo hard en snel allemaal. Maar rijden op de snelweg doe ik nog steeds super graag.
  Fijn weekend lieve Dagmar, ik ga snel de zon in :)

 18. Esmée

  Wat een heerlijk lijstje! Ik vind dit zo fijn om te lezen, het maakt mij ook meteen een stuk vrolijker. x

 19. Todayslife

  Op mijn lijstje? Een heerlijke avond met een vriendinnetje die ik al veel te lang niet had gezien !

 20. Tessa

  Die foto is zo leuk met dat klavertje 4! Leuk gedaan :D

 21. Justine A

  Wat een fijn lijstje! En wat goed dat je les 10 hebt gehaald, goed bezig mop! <3

Geef een antwoord

CommentLuv badge