Blog

Happiness – What’s on my Lucky List #1

Make your own luck! Zijn de klavertjesvier niet onwijs leuk? Deze kwamen uit het potje dat ik bij de Action scoorde en ze zijn echt heel snel gegroeid. Deze foto gebruik ik nu ook in de rechterbalk van mijn blog, het is natuurlijk erg passend bij mijn logo en lay-out vind je niet? Ik ben in een méga feeststemming en aangezien ik het zo leuk vind om bij anderen te lezen waar zij blij van worden, leek het mij hét perfecte moment om mijn gelukslijstje op te stellen van situaties en momenten die mij een gat in de lucht laten springen. Kijk je mee?

✩ Mijn concept-versie van mijn scriptie is ingeleverd! Dat betekent dat ik alleen nog de feedback en tips moet verwerken en dan ben ik klaar met studeren! Wow wat gaat het opeens snel, maar ik kan niet wachten tot ik het echt af kan sluiten. Nu ben ik helemaal klaar om het nieuwe hoofdstuk open te slaan (en die van mijn scriptie heel hard dicht haha).
✩ En ik wil gelijk even benoemen dat mijn vriendje echt mijn held is. Wat een engelengeduld heeft hij toch en zo fijn dat hij de boel thuis draaiende heeft gehouden ondertussen én mijn geklaag aanhoorde deze week. Haha oh wat moest ik doorbijten, maar het is af! Party en knuffels voor iedereen!
✩ Maar jullie mogen ook niet ontbreken in mijn eerste Lucky List! Want ik ben elke dag zo gelukkig met jullie lieve reacties en ik kan echt niet verwoorden hoe bijzonder ik het vind dat jullie dagelijks zoveel lieve woorden met mij delen. Maar ook hoe lief en bemoedigend jullie woorden waren de afgelopen week, dat gaf zo’n boost! Jullie maken mij echt gelukkig.
✩ Knuffelen met Poes! Ik kan mij uren met haar vermaken.
✩ Ooh het lekkere weer, ik kan er maar geen genoeg van krijgen! Ook zo fijn dat de pijn in mijn lichaam minder wordt door het lekkere zonnetje, love it.
✩ Hoplakiedee deze week haalde ik les 10 van Evy met hardlopen! Dat voelde héél erg lekker, op naar de volgende tien :)
✩ Als de deuren van de trein voor je neus open gaan in spitsuur; lucky me!
Mango! Als fruit om te eten maar ook in de lijn van The Body Shop (mijn review over de Mango Body Sorbet kun je hier lezen)!
✩ Voor de eerste keer met rijles over de snelweg. Haha wauw wat een kick gaf dat, ik ging zelfs eventjes 140 km per uur say whaaat?! 
✩ De nieuwe Vogue van juni met de leuke #VogueTee erbij. Echt een fijn Body & Beach Issue. 
✩ Mijn nieuwe sportoutfit, lekker functioneel én fashionable!
Wandelen met mijn vriendje langs het kasteel terwijl de zon langzaam ondergaat en een orkest in de verte buiten oefent… liefde!

Wat staat er op jouw lucky list? Waar werd jij de afgelopen tijd gelukkig van?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.