Blog

HAPPINESS – Welke schoolagenda kies jij?


Herken je je in dat magische moment wanneer je de eerste keer schrijft in je nieuwe agenda? Of dat je voor de afdeling met schoolspullen staat en je je net een kind in een snoepjeswinkel voelt? Een nieuwe agenda uitzoeken heeft elk jaar weer iets feestelijks. Ik mag dan misschien wel afgestudeerd zijn, maar toch kies ik dit jaar weer voor zo’n mooi (met liefde en veel zorg!) ontworpen schoolagenda. Ik zette mijn favoriete agenda’s voor het schooljaar 2014-2015 voor je op een rij. Nieuwsgierig welke het na lang wikken en wegen is geworden? Kijk dan snel verder!

✩ Fashionista – 16,95 De schoolagenda van Fashionista is een echte eyecatcher. Lekker girly en het zit vol onmisbare (beauty) tips voor fashionista’s. Het bevat opbergvakjes, een stickervel met grappige teksten én een spiegeltje. 
✩ Miss Blackbirdy – 14,95 De Miss Blackbirdy agenda is ontworpen door Fashion Illustrator Merel Boers en staat vol tekeningetje die het merk zo herkenbaar maken, deze A5 agenda is een musthave voor fashionlovers.
✩ HEMA studieorganizer – 7,95 De organizer met 2014-2015 agenda vulling bevat een 6-rings organizer met insteekvakken en opbergvak met ritssluiting. De vulling is inclusief bladwijzer met lineaal, tabbladen, lesrooster, cijferlijst, notities en adressen.
✩ HEMA agenda – 3,95 Dit is een Engelstalige schoolagenda, het bevat genoeg ruimte voor een persoonlijke touch en is lekker overzichtelijk.
✩ V&D Agenda – 4,99 De overzichtelijke V&D schoolagenda heeft een vrolijke kaft met stippenprint.
✩ Boys are stupid – 14,95 De schoolagenda voor het ‘cheeky’ meisje. Gevuld met grappige teksten en plaatjes van Todd Goldman, o.a. bekend van David & Goliath, de cover zegt genoeg!

NSMBL – 13,99 Deze schoolagenda zit boordevol inspiratie en nog nooit geziene foto’s, artikelen, tips en vooral heel veel coole informatie.

✩ MoodieZ – 14,99 Deze agenda is echt een bron van wijsheid, inspiratie en het heeft een rustgevende en warme uitstraling. “Don’t count every hour in the day, make every hour in the day count.”
✩ Fab – 14,95 Het Fashionaccessoiremerk Fab komt naast haar superhippe tassen, portemonnees en schoenen ook met een schoolcollectie. Naast de unieke glitter rug heeft de cover goudfolie en is de binnenkant lekker overzichtelijk.
Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie agenda 
Yes, MoodieZ it is! De vormgeving sprak mij gelijk aan en ik ben heel erg blij met de rustgevende en warme uitstraling van de agenda. De teksten die erin staan, raken en maken bewust. Het is zelfs prettig om er gewoon even in te bladeren, op elk willekeurig moment van de dag. Het is echt een feestje om hiermee te kunnen werken en daarnaast is het een plaatje om op je bureau of op tafel te leggen. Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie agenda 
Er is ruimte genoeg voor al je afspraken, de agenda bevat zelfs extra plek voor notities en foto’s, maar er is ook gedacht aan cijferlijsten. Je leest tussendoor inspirerende teksten die raken Het bevat prachtige quotes en ik draag het dan ook nu al dagelijks mee in mijn tas. Ik ben er heel enthousiast over en ik kan er weer een jaartje tegenaan! Moodiez Magazine mindstyle magazine voor jongeren mooi beauty By Dagmar Valerie agenda

Herken je het om in het begin heel mooi te schrijven in je nieuwe agenda en dat het halverwege een beetje verwaarloost? Ik doe ook dit jaar een goede poging om het mooi schrijven erin bij te houden. 
Voor welke agenda ga jij dit jaar?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.