Blog

HAPPINESS / Valentijn Wishlist

Love is in the air! Over minder dan een maand is het zover: Valentijnsdag. Een dag vol liefde en het maakt niet uit of je nu samen bent of alleen. Want niet iedereen is de liefde van zijn leven al tegen het lijf gelopen en je mag best sowieso extra lief zijn voor jezelf. 14 februari is een dag waar menig winkel zich op voorbereid, want de Valentijnscollecties zijn mateloos populair. Hartjes, roze, bloemetjes en cupido’s; niets is te gek om de liefde te verklaren. Ik maakte een wishlist van mijn Valentijnfavorieten! Kijk je mee? 
♡ Love Lush! Ik ben dol op deze heerlijk ruikende producten en Lush heeft een speciale Valentijnscollectie op de markt gebracht. Deze is te koop in de winkels én online. Mijn favoriet van deze collectie? Dat is de Lip Balm (voor lippen om te zoenen op Valentijnsdag) en Prince Charming, de showergel. Met deze ware liefde van Lush wil ik mijn douche graag delen…

♡ Een prachtig subtiel kettinkje met een zilveren hartje van Lucardi

♡ Een mooie rode top in combinatie met statement sieraden zorgen ervoor dat jij tijdens het avondje uit de show steelt. Meer damesmode vind je hier.En als een echte blogger eet je dus heerlijke sushi op Valentijnsavond.

♡ HEMA haalt ook alles uit de kast om van deze dag een romantische tijd te maken. Van chocolade en rozenblaadjes tot ballonnen en slingers; vanaf 20 januari kun jij je lover veroveren met zoetigheid bij HEMA. 

♡ Oriflame houdt van dit soort romantische momenten en introduceert een aantal toepasselijke producten waarmee één ding zeker is: er zit liefde in de lucht zodra je ze cadeau krijgt, ofwel aan iemand geeft van wie je intens houdt! Op mijn wishlist mag de Oriflame Volare Eau de Parfum (€ 29,00/50 ml.) niet ontbreken. Laat je betoveren door de geur van vers geplukte rode rozen die in dit parfum worden gecombineerd met geurnoten van sappige perzik en bloeiende witte seringen.

♡ Een weekendje naar de kust of een dagje uit; alles voor dat momentje samen. Qualitytime is onbetaalbaar en daarom ga ik samen met mijn vriendje erop uit naar het romantische Belgische Oostende rond deze liefdesdag. Ik zal de hashtag #loveOostende gebruiken, mocht je mij willen volgen tijdens deze mooie trip op social media. 

♡ En voor de theelovers onder ons: een romantische mok met de tekst A true love story never ends! Daardoor wordt theedrinken nog lekkerder. Romantische bekers scoor je o.a. bij Xenos en Blokker! 

♡ En welke vrouw wil er nou niet verrast worden met een bosje rozen? 

Natuurlijk draait liefde niet alleen maar om mooie en schattige spulletjes geven en krijgen, maar het vormt wel een tastbaar gebaar om te laten merken dat je elkaar waardeert en ook op zulke momenten aan elkaar denkt. Voor mij betekent Valentijnsdag een dag waarop je even bewust wordt van de liefde waardoor je dagelijks wordt omringd. Er zijn onwijs veel lieve mensen in ons leven die ons warmte, liefde en kracht geven, elke dag weer. Er zijn personen die dag in, dag uit blijven geven aan ons en daar niets voor hoeven te ontvangen en dat is goud waard én onbetaalbaar. Daar kan geen cupido of hartjesfeestje tegenop, maar het is fijn om het toch even hardop tegen elkaar uit te spreken: ik hou van je. Hoe voelt het om elkaar even tussen de hectiek door een warme knuffel te geven? Hup, just do it! Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen. Geniet van de warmte & liefde om je heen én wees ook even extra lief voor jezelf!


Wat staat er op jouw Valentijnswishlist? 

Liefs, Dagmar
Follow me on


Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.