Blog

HAPPINESS / Shoplog Action + Sally Hansen

Ben jij een keer met lege handen uit de Action gestapt? Mij is het nog niet gelukt, maar gelukkig is dat geen ramp voor de portemonnee. De budgetproof items die ik meenam kostten bij elkaar nog geen tientje en het voelde weer als een fijne ‘investering’, zoals wij vrouwen het shoppen graag noemen. Kijk je mee naar mijn shoplog van de Action?
Sport accessoire bidon gewicht Action
Yes, we can! En al zijn het gewichtjes van een halve kilo: iedereen moet ergens beginnen toch? En deze bidon had een te passend kleurtje bij mijn schoenen… Ik deel binnenkort in een artikel de oefeningen die nu tot mijn dagelijkse routine horen en die je overal makkelijk kunt uitvoeren. 
Rimmel Londen Action
Ik vond dit zo’n schattig oogschaduwpaletje dat ik het niet kon laten liggen. Voor de kleuren heb ik het eigenlijk niet echt meegenomen, meer voor het uiterlijk. Maar ik was natuurlijk wel erg benieuwd hoe de kleuren voor zo’n spotprijsje zouden zijn, want het is wel een doosje van Rimmel London (Glam’Eyes HD nr. 003).   
Rimmel Londen Action
Et voilà! De swatches van Rimmel London Glam’Eyes 003. Een hele mond vol, maar ik vind de highlighter en turquoise oogschaduw prachtig. De donkerblauwe kleur vond ik wel erg zwart,  ik zag in ieder geval weinig blauw terug. Jammer, maar voor dat prijsje heeft het in ieder geval een te gek design en de highlighter ga ik zeker gebruiken. De turquoise kleur gaat deze zomer vast ook van pas komen. 
Sally Hansen Action
Joepie! Ik word helemaal blij van Sally Hansen lakjes sinds ik een tik heb om mijn nagellak collectie te snel uit te breiden (ooh is het herkenbaar om over een grote nagellak stash te beschikken?). Alleen zijn de originele erg prijzig. Deze bij de Action kocht ik voor slechts 0,99 en daarom vond ik het ook een goed moment om er drie mee te nemen. Resurrection, Green Tea en First Kiss. 
Sally Hansen Action
Oh wat een toppers! Laat ik beginnen met het feit dat de lakjes er verrassend goed op blijven zitten. De lakjes kunnen bij de Action goedkoop aangeboden worden vanwege het feit dat ze als een foutje uit het assortiment zijn gehaald of dat de kleur niet meer verkocht wordt. Ik vond dit stiekem totaal geen foutjes of miskoop, want ze dekken goed en ook heb je er lang plezier van. De kleuren zijn prachtig; denim blauw, mint en koraal. Hier ga ik de komende tijd nog veel plezier aan beleven! 
klavertje vier Action
En deze klavertjes gaan we in vrolijke potjes plaatsen, goede match met mijn blog! Ik vind het heel leuk om deze ook als cadeautje weg te geven, het staat zo warm! En je weet maar nooit wanneer je een beetje extra geluk kunt gebruiken, dan kan je het maar beter klaar hebben staan :)
Hebben jullie nog leuke musthave tips van de Action? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.