HAPPINESS / Shoplog Action + Sally Hansen

Ben jij een keer met lege handen uit de Action gestapt? Mij is het nog niet gelukt, maar gelukkig is dat geen ramp voor de portemonnee. De budgetproof items die ik meenam kostten bij elkaar nog geen tientje en het voelde weer als een fijne ‘investering’, zoals wij vrouwen het shoppen graag noemen. Kijk je mee naar mijn shoplog van de Action?
Sport accessoire bidon gewicht Action
Yes, we can! En al zijn het gewichtjes van een halve kilo: iedereen moet ergens beginnen toch? En deze bidon had een te passend kleurtje bij mijn schoenen… Ik deel binnenkort in een artikel de oefeningen die nu tot mijn dagelijkse routine horen en die je overal makkelijk kunt uitvoeren. 
Rimmel Londen Action
Ik vond dit zo’n schattig oogschaduwpaletje dat ik het niet kon laten liggen. Voor de kleuren heb ik het eigenlijk niet echt meegenomen, meer voor het uiterlijk. Maar ik was natuurlijk wel erg benieuwd hoe de kleuren voor zo’n spotprijsje zouden zijn, want het is wel een doosje van Rimmel London (Glam’Eyes HD nr. 003).   
Rimmel Londen Action
Et voilà! De swatches van Rimmel London Glam’Eyes 003. Een hele mond vol, maar ik vind de highlighter en turquoise oogschaduw prachtig. De donkerblauwe kleur vond ik wel erg zwart,  ik zag in ieder geval weinig blauw terug. Jammer, maar voor dat prijsje heeft het in ieder geval een te gek design en de highlighter ga ik zeker gebruiken. De turquoise kleur gaat deze zomer vast ook van pas komen. 
Sally Hansen Action
Joepie! Ik word helemaal blij van Sally Hansen lakjes sinds ik een tik heb om mijn nagellak collectie te snel uit te breiden (ooh is het herkenbaar om over een grote nagellak stash te beschikken?). Alleen zijn de originele erg prijzig. Deze bij de Action kocht ik voor slechts 0,99 en daarom vond ik het ook een goed moment om er drie mee te nemen. Resurrection, Green Tea en First Kiss. 
Sally Hansen Action
Oh wat een toppers! Laat ik beginnen met het feit dat de lakjes er verrassend goed op blijven zitten. De lakjes kunnen bij de Action goedkoop aangeboden worden vanwege het feit dat ze als een foutje uit het assortiment zijn gehaald of dat de kleur niet meer verkocht wordt. Ik vond dit stiekem totaal geen foutjes of miskoop, want ze dekken goed en ook heb je er lang plezier van. De kleuren zijn prachtig; denim blauw, mint en koraal. Hier ga ik de komende tijd nog veel plezier aan beleven! 
klavertje vier Action
En deze klavertjes gaan we in vrolijke potjes plaatsen, goede match met mijn blog! Ik vind het heel leuk om deze ook als cadeautje weg te geven, het staat zo warm! En je weet maar nooit wanneer je een beetje extra geluk kunt gebruiken, dan kan je het maar beter klaar hebben staan :)
Hebben jullie nog leuke musthave tips van de Action? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 49 reacties.

 1. Svenja

  Super leuke nieuwe items heb je gekocht. De oogschaduw en lakjes zien er echt super goed uit! Ahhh en wat leu dat je klavertjes hebt gekocht, ze zullen je vast veel geluk bezorgen <3

 2. Tessa

  Ik ga maar snel naar de action haha! Die gewichtjes lijken mij heel fijn en inderdaad.. is er ooit iemand met lege handen de action uit gestapt? :D
  x

 3. Lauriëtte

  Wat een leuke spulletjes! Ik zou graag dichter bij een action willen wonen! :( Snel maar weer eens een bezoekje plannen!

 4. Mireille

  Ah wat een leuke aankopen! Ik heb ook een gewicht thuis, maar dan een schijfje. Deze lijken me ook heel handig, net als je spotfles!

  xoxo Mireille

 5. Daniëlle

  Leuke items! Ik verbaas me nu steeds meer over de Action kwaliteit. Volgens mij wordt het steeds beter. I like your palette!

 6. Isabella

  Die lakjes van Sally Hanson zijn echt heel mooi! Ik ga ze echt halen, super dat ze ze verkopen bij de Action:) x

 7. Ise

  De gewichtjes heb ik ook, super handig om mee te beginnen!

 8. Sophie

  Wat een fijne aankoopjes; ik wil ook nog eens gewichtjes en dumbells van de Action meenemen! Wat zijn die nagellakjes trouwens mooi! Heb nog geen tijd gehad om langs te gaan, maar die donkerblauwe kleur vind ik gaaf :-)

 9. Yara

  Die Sally Hansen lakjes zijn echt prachtig <3 Ik koop vaak ook wat sport essentials bij action, scheelt hoop geld. Ze hebben ook fijne sportbeha’s en sportleggingen.

 10. Justine A

  Die dumbells had ik ook bijna gekocht, maar ben toch eerst voor het matje gegaan aangezien ik al gewichtjes had. De Action is té verslavend, dus ik blijf eventjes weg. Eerst geld sparen voor vrijdag, hihi!

 11. Michaela

  Oehh die gewichtjes heb ik ook van de Action! Prachtige lakjes trouwens van Sally Hansen!

 12. jewelyz

  Wat een leuke shoplog; vind de lakjes zo mooi! Heb er zelf ook een aantal ingeslagen :)

 13. Ohhh die klavertjes vier zijn leuk! Die moet ik even onthouden om als cadeautje weg te geven!

 14. Marloes

  Leuke aankoopjes heb je gedaan zeg! De lakjes zijn erg mooi! En wat leuk de klavertjes<3

 15. Petra

  Als je geluk hebt komen de klavertjes 4 op…een ding weten we dan in elk geval wel zeker….ze brengen dan echt geluk!

 16. Anouk

  De action uit zonder IETS te kopen? Nee.. never gonna happen, haha! Ik ga er zo hen voor fotolijstjes en wat interieur dingen.. Leuk die nagellakjes chica, word er helemaal blij van!

 17. Kirsty

  Wat een leuke aankoopjes! Die klavertjes vind ik echt goed bij je blog passen en de nagellakjes van Sally Hansen zien er heel leuk uit! :)

 18. Cindy

  Oh, die klavertjes vier! Erg passend bij je blog. En ontzettend leuk om cadeau aan iemand te geven! Superleuke aankopen!

 19. Robin

  Leuke aankoopjes. Mooie lakjes ook, zeker voor dat prijsje.
  Die klavertjes vier zijn ook zo leuk!

 20. Lidewij

  Toffe shoplog! Ik heb die gewichtjes ook en als jij net als ik niet zoveel gewend bent zijn ze echt wel fijn! Sowieso is het wat extra, én het zorgt ervoor dat je iets hebt wat je een beetje uit balans brengt (het is geen gewicht dat je gewend bent aan je lichaam) en dus span je je spieren extra aan. Zeker voor mijn armen merk ik echt verschil! Ben benieuwd naar jouw oefeningen!

 21. Ines

  Hihi wat leuk! De action is net zoals de ikea, daar stap je ook nooit buiten zonder iets te kopen!

 22. Petra

  Ik koop altijd wat. En je hebt me weer een reden gegeven om morgen naar de Action te gaan.

 23. Linda

  Ik vind de lakjes erg lief, wat een fijn koopje :) ik vind de Action zon rommelige winkel, tel daar een menigte mensen bij op en bij ons is de Action of de rij bij de kassa dan vaak niet te doen. En dat vind ik best jammer, zie zo vaak leuke dingen voorbij komen :)

 24. Roos

  Jaaa! Ik fiets zometeen ook nog eens naar de action, ben al lang niet meer geweest!

Geef een antwoord

CommentLuv badge