Blog

HAPPINESS / Nieuwe telefoon Iphone 5S

Wauw wat een aankoop heb ik deze week gedaan! Ik kocht namelijk een prachtige, nieuwe telefoon! Ik moet mijzelf nog steeds tussendoor knijpen, want ik kan het amper geloven. Na drie jaar trouwe dienst heb ik toch afscheid moeten nemen van mijn geliefde Samsung Galaxy S2, we waren onafscheidelijk en ik moest herinnerd worden aan het feit dat mijn foonie ook over een uitknop beschikte. Toch begonnen de kuurtjes steeds vaker te komen, waardoor ik afgelopen week de knoop moest doorhakken om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Ik maak nu officieel deel uit van de Iphoneclub met mijn nieuwe Iphone 5S!

Ik dacht dat ik veel meer moeite zou hebben om over te stappen van een Samsung naar een Iphone, maar gek genoeg went het verrassend snel. Er zat niet eens een handleiding bij de Iphone én ik kwam er zelf uit: een Apple(tje) eitje. Ik mis natuurlijk het swypen intens, maar gelukkig gaat het typen steeds beter en sneller. Daarvoor heb ik nu een veel mooiere camera (ooh die prachtige filter, toch Anne ;)?) en een te gek design voor terug. Ook schakelt de Iphone gemakkelijker tussen de ene applicatie naar de andere en het werkt voor mij ideaal. 

IMG_2394

Bij een nieuwe telefoon hoort ook een nieuw hoesje en toen ik bij Smartphonehoesjes.nl hét Guess-hoesje zag staan voor mijn Iphone, moest ik natuurlijk op de bestelknop klikken. Dit hoesje beschikt namelijk over hetzelfde printje als mijn tas van Guess! Hoe te gek is dat, matchie matchie! Zouden er ook tablet hoezen van dit printje zijn haha? Nee zover komt het niet. Maar blij ben ik er onwijs mee als echte Guess-fan. Het hoesje werd snel geleverd en de kwaliteit is echt heel fijn. Het beschermt mijn telefoon en dat vind ik ontzettend belangrijk, maar daarnaast is mijn Iphone extra leuk om te zien!

IMG_2406
Ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor het meedenken toen ik begon te twijfelen over mijn nieuwe telefoon en bij het maken van deze keuze. Voor iedereen die ook over een Iphone of Ipad beschikt: welke apps zijn onmisbaar voor mijn nieuwe telefoon? Ik ben natuurlijk opzoek naar leuke bewerkingsprogramma’s voor foto’s, aangezien ik een enorme Instagram-fan ben. En leuke spelletjes kunnen ook niet ontbreken. Heb je handige tips en trucs? Let me know!

Welke apps behoren tot jouw favorieten?
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.